Home \ index
 

Mending av et betonggulv.

 

Til tross for det beste laget av gulvlaget har sluttproduktet ofte betydelige feil. Selv en teppe eller vinylbit kan ikke skjule hver eneste feil. Derfor er reparasjon av betong det beste alternativet for villaeieren å fikse problemet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Sett ned omfanget av problemet. Tegningene i denne artikkelen viser en reparasjon der støttestangen er for nær overflaten, og betongen knustes. Andre mulige problemer kan også være følgende.  
    
  • Sprekker eller bølger igjen av gulvlaget.
  •  
  • Utvidelse eller kontrakterte hopp.
  •  
  • Smuss som flytende treverk i betong mens du fortsatt er plast (våt).
  •  
  • Skader forårsaket av tunge gjenstander som faller inn i bladet før det er tørt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta en linjal for å måle lengden og bredden på stedet for å reparere hvis tilstanden ikke gjør det klart. Dette kan inkludere bølger, bukser eller sprekker. Små områder hvor overflaten er litt ujevn, kan kanskje repareres med et nivåeringsmiddel i stedet for å kutte ut og erstatte selve betongen.        
 4.  
 5.             3      Hammer av overflaten for å slå av alt høyt materiale og lage en grov overflate for reparasjon og binding av sementblandingen. For mindre jobber trenger du bare en liten hammer, men større reparasjoner krever en større eller enda jackhammer.        
 6.  
 7.             4      Fjern støv og smuss fra der du hamret. Dette gir det nye materialet en solid overflate for vedlegg.        
 8.  
 9.             5      Bland sement / sand som du vil fylle på stedet du banket. Bland de tørre ingrediensene først, og ta en del av Portland Cement (Type 1 eller 2) for å ha 2 1/2 stykker ren steinsand.        
 10.  
 11.             6      Legg latex eller polymer væske til å bindes til tørr sand / sementblandingen, ta nok til å våte materialet grundig for å gi en fast, plastikk konsistens. Sørg for at noen av bindemidlet påføres direkte på området som skal repareres, for eksempel lim, etter produsentens anvisninger.        
 12.  
 13.             7      Rengjør stedet som må repareres med ferskvann. Ikke gjør stedet for vått, men sørg for at hele overflaten er våt, slik at sementblandingen stikker bedre og ikke tørker for fort. Tørre overflater trekker fuktighet ut av sementblandingen for fort, noe som får den til å krympe og til slutt bryte.        
 14.  
 15.             8      Bruk et egnet verktøy, fjern noe av sementblandingen fra beholderen. Legg blandingen i eller på det lappete området og arbeid det kraftig med verktøyet til det ikke lenger har noen luftbobler.        
 16.  
 17.             9      Nivå overflaten av den våte sementen med verktøyet og la den være litt høyere enn de tilstøtende kantene for å legge igjen plass for plassering og krymping. La det tørke og herde i en time eller så, avhengig av fuktighet og temperatur.        
 18.  
 19.             10      Legg på overflaten med et overflatebehandlingsverktøy når materialet sitter fast på lappen. Dette gjør overflaten flat og jevn og forårsaker at sementpastaen stiger til overflaten. Svært store, dype områder kan berikes med litt magnesium, slik at sementpastaen løfter mer. Denne pasta er materialet som danner overflaten på den ferdige platen.        
 20.  
 21.             11      La kroppen hvile i ytterligere en time eller to slik at den settes opp, eller blir vanskelig, og så gni den av. På dette punktet bør du spray litt vann på overflaten slik at det ikke tørker for fort og ferdig blir litt lettere. Bruk kantene på strengen til å barbere av eller skrape av noen sement spredt over kantene på de tilstøtende panelene. Et annet godt valg for patcher er hydrauliske sementer. De bosetter seg vanligvis på mindre enn 30 minutter.        
 22.  
 23.             12      Rengjør verktøyene dine og fjern eventuelt gjenværende materiale.                  
 24.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Å få et bladlusangrep under kontroll.

Metoder for å heve babyen din til å mate.

Sporing av en pakke (sporing).

Få gratis ting.

Blåser hjertet ut av røyk.

Kjøp storfe.

Smeltet aluminium.

For å overleve en apokalypse.

Unngå vold i hjemmet.

Legg håret opp med spisepinner.

Vær en god student.

Samle DNS.

Heng en bildekjede på veggen.

Imponere jenter uten å virkelig gjøre noe.

Zorua i Pokémon blir hvit.

Vedta en alderspensjon.

Redde en døende Betta fisk.

Forhindre innbrudd.

Elsk din ektefelle igjen.

Bytte bleier.

Få barn bort fra TVen.