Home \ index
 

Bruk et offentlig toalett.

 

Offentlige toaletter er ikke alltid de reneste stedene for å finne dem. Selv et rent offentlig toalett kan huske mange bakterier ganske enkelt fordi det er besøkt av så mange mennesker i løpet av en lang dag. En undersøkelse utført av Kimberley-Clark har funnet ut at 39% av respondentene er mer opptatt av å få bakterier til offentlige toaletter enn å bli smittet andre steder. Dette er noen tips om hvordan du unngår alle disse stygge bakteriene og bakteriene, slik at din erfaring med offentlige toaletter blir mer behagelig.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Når du går inn i en hytte, bør du se på toalettsetet. Hvis nødvendig, kan du tørke setet med toalettpapir eller bruke et setebeskytter når det tilbys. Mange apotek og butikker for fritidsartikler tilbyr små pakker med hygienisk toalettbeskyttelse. Det kan ikke skade å alltid bære en pakke i vesken eller ryggsekken når du går ut.       
 2.  
 3.             2      Ikke dra buksene dine for langt. Dra dem til midten mellom knær og føtter.        
 4.  
 5.             3      Unngå toaletter med våte eller skitne overflater.        
 6.  
 7.             4      Sitt ikke på setet, men knekk i nærheten. Hvis dette er vanskelig for deg, bør du lete etter noe som hjelper deg med å holde balansen din.        
 8.  
 9.             5      Unngå toaletter som ikke skylles riktig eller ikke i det hele tatt. Hvis kroppen din ekspanderer i toalettet, bør du unngå dette toalettet og skrive en melding til administrasjonen slik at skaden kan løses raskt.        
 10.  
 11.             6      Kast sanitære servietter i søppel etter at de er pakket ordentlig i toalettpapir. Det er søppelet ditt. Kast det i henhold til dette.        
 12.  
 13.             7      Åpne døren til hytta. Hvis toalettet har et lokket, bør du lukke lokket.        
 14.  
 15.             8      Bruk toalettpapir til å skyve håndtaket ned. Berør spylingsmekanismen kun med toalettpapir, og kast så dette papiret i spyle-toalett så raskt som mulig.        
 16.  
 17.             9      Vri fra skylletoilet og la hytta raskt. Luftbårne partikler kan danne bakterier og nå luftveiene. Det er derfor verdt å lukke lokket, vende seg bort og forlate stedet så snart som mulig.        
 18.  
 19.             10      Bruk toalettpapir og åpne toalettet. Det er ingen tvil om at innsiden av dørhåndtaket er smussere enn utsiden. Bruk et lite stykke toalettpapir og åpne det. Kast papiret direkte i papirkurven ved utgangen.        
 20.  
 21.             11      Vask hendene dine - alltid. Vask alltid hendene med rennende vann og såpe under rennende vann i minst 20 sekunder (du kan synge Gratulerer med dagen to ganger). Selv om mange steder er snusket og ikke har varmt vann, bør du alltid vaske hendene med varmt vann når det er tilgjengelig fordi det er mer effektivt for å eliminere bakterier.        
 22.  
 23.             12      Tørk hendene med papirhåndklær. I noen toaletter finner du håndkleruller i dispenseren. Pass på at du har trukket håndkleet til neste ledige sted, ellers tørker du hendene på samme sted som personen som brukte håndkleet foran deg. Vær oppmerksom på at tørkeapparater som arbeider med varmluft, er mindre hygieniske fordi bakterier kan akkumulere og trives i det varme, fuktige klimaet til de ofte gulvnivåene. Bruk papirhåndklær om mulig.        
 24.  
 25.             13      Bruk et lite stykke toalettpapir eller et papirhåndkle for å åpne døren som fører til utsiden. Det kan høres overdrevet, men etter all din innsats for å vaske hendene, vil du ikke røre et dørhåndtak som en person foran deg nettopp har rørt uten å vaske hendene.        
 26.  
 27.             14      Informer administrasjonen om dårlig rengjøring / lekkasje. Med mindre du er i en del av verden hvor toaletthygiene ikke er nummer én prioritet, er de fleste bedrifter eller lokale myndigheter ansvarlige for å opprettholde offentlige toaletter og er motvillige til å høre at deres toaletter er i disarray. Klager fra brukere kan gjøre en forskjell. Hvis du ikke får svar eller standarden ikke forbedrer, kan du kontakte helseavdelingen og klage der.                  
 28.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (3)      
Index populær:
Oppmuntre barn til å leke ute.

Bare bake Schwarzwaldkake.

Vei en baby i armene hans.

Raskt amme.

Forbedre hudtonen din.

Spill kopierte PS2 spill.

Last ned YouTube spillelister.

Lag en vase fra en plastflaske.

Rengjør babylegetøy.

Lag et hekle mønster.

Identifiser kategori C bioterrorist ammunisjon.

Øk mengden av fostervann.

Løs et kryptogram.

Finne den ideelle livspartneren.

Blåser hjertet ut av røyk.

Gjør en skilsmisse så fredelig som mulig.

Bestill en telefonbok.

Lag en ocarina med hendene dine.

Ta tak i irriterende besteforeldre.

Lag en online terapi.

Skriv en roman om tre dager.