Home \ index
 

Lære å smårolling å sitte stille.

 

Småbarn er vanligvis fulle av energi og distrahert ganske raskt. Ofte blir de fidgety og rastløse når du trenger å sitte stille og ofte begynner de å boltre seg i slike situasjoner. Dette er helt normalt, og du bør ikke bekymre deg hvis det viser seg at barnet ditt knapt kan konsentrere seg om noe i et øyeblikk. Imidlertid er det situasjoner der barnet bare må sitte stille. Her er noen nyttige tips om hvordan du får barnet ditt til å ikke fidget.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Utvikle evnen til å sitte stille  ,

    
   
 1.            1      Praksis gjør det perfekt. De fleste småbarn kan ikke sitte stille fra begynnelsen, men du kan øve denne evnen hjemme. Begynn med å la pjokket sitt i fanget ditt i et minutt. Utfordre barnet ditt og la det sitte stille så lenge som mulig. Barnet ditt bør ogsĺ kunne sitte stille i lengre tid.  
    
  • Ikke distrahere barnet for mye i løpet av treningsøktene. Du bør avstå fra å spille, kile og synge. Du vil at barnet ditt skal kunne sitte stille i noen minutter uten å bli stadig underholdt.
  •  
  • Hvis pjokk gjør fremgang, kan du prøve å sitte på en stol i stedet for på fanget ditt. Sitt ned ved siden av barnet ditt og trene sitte stille.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Les noe til barnet ditt. Hvis du leser noe til barnet ditt, vil det fokusere på historien. Så lærer han å være oppmerksom på samme tid og å sitte stille. Lær barnet ditt for å være oppmerksom på små detaljer: Still ham spørsmål og legg oppmerksomheten til interessante ting i bildene.        
 4.  
 5.             3      Oppmuntre barnet ditt til å engasjere seg i kreative aktiviteter. Pass på at papir, fargestifter og / eller feltpenn er innenfor rekkevidde. Kreative aktiviteter kan ha en positiv innvirkning på barnets oppmerksomhetsspenning. Pass på at barnet ditt maler et bilde før du slår til en annen aktivitet.  
    
  • I begynnelsen kan det være nyttig å delta i aktivitetene. Hvis barnet ditt innser at du gir dem full oppmerksomhet, vil det være mer motivert å konsentrere seg om en kreativ aktivitet over en lengre periode. Når han eller hun har lært å være mer fokusert og oppmerksom, kan du begynne å trekke seg og se barnet ditt på deres aktiviteter.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spill spill som krever barnets full oppmerksomhet. La barnet ditt leke med blokker, spille spill sammen, eller spille andre spill som ikke krever fysisk aktivitet. Dette gjør at barnet kan trene fine motoriske ferdigheter og minne mens de lærer å sitte stille.        
 8.  
 9.             5      Bygg stille tider i familiens rutine. Definer noen ganger når du sitter stille sammen som en familie. Dette kan for eksempel være i begynnelsen av et måltid. Du kan også definere en tid når du alle tydelig leser en bok. Hvis en pjokk ser på sine foreldre og søsken som bor en rolig tid sammen, så lærer de seg å være raskere, ikke konstant fidgety.        
 10.  
 11.             6      Øv på måltider. Små barn bør lære å sitte stille ved bordet mens de spiser. Sørg for at barnet ditt forstår at det ikke går noe kjører under måltider. Barnet må sitte stille og spise før du går opp og spiller. Siden måltider er en del av den vanlige rutinen på dagen, er de en fin måte å trene sitte stille på.  
    
  • Vær en god rollemodell under måltider. Hvis du spiser sammen, ikke kom deg til telefonen og ikke se på TV samtidig.
  •  
  • Vurder å la barnet ta med en bamse eller en dukke til bordet som en spisekammerat. Forklar imidlertid for barnet at teddyen eller dukken ikke får hoppe rundt mens du spiser.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Belønn barnet ditt for din innsats. Hvis pjokket sitter enda lenger, ros det. Hvis barnet ditt har vist veldig god oppførsel, bør du vurdere en liten belønning som et stykke sjokolade eller en tur til parken.                  
 14.  
             

  Del 2      Hjelper barnet til å sitte stille  ,

    
   
 1.             1      Spre barnet ditt til situasjonen. Hvis du trenger å komme til et sted der barnet ditt trenger å sitte stille, forberede deg på det. La barnet ditt vite hvor du skal og hva din oppførsel er. Typiske situasjoner inkluderer følgende:  
    
  • Restaurantbesøk. For måltider i restauranten er det enda viktigere enn hjemme at barnet oppfører sig godt. Ikke forvent mirakler - velg en barnevennlig restaurant - men la barnet ditt vite at han trenger å sitte stille og oppføre seg.
  •  
  • Besøk til frisøren. Hvis barnet ditt fidgets, skrik og hopper rundt, blir det vanskelig å få en god frisyre. Forklar dette til barnet ditt på forhånd og foreslå at det sitter stille og ser på frisøren i speilet.
  •  
  • Medisinske undersøkelser. Barn trenger å sitte stille under medisinske undersøkelser, spesielt hvis for eksempel blod tas. Forbered ditt barn på forhånd for denne situasjonen. Under eksamenen bør du prøve å holde barnet så opptatt som mulig. Distrahere det ved å henvende deg til fargerike bilder og være så fantasifull som mulig: En bloddråpe kan for eksempel være en heldig bille eller bringebærsaft.
  •  
  • Konserter, kirker og teaterbesøk. Igjen, forbered ditt barn på forhånd. Ikke glem imidlertid at du ikke kan forvente at barnet ditt skal sitte stille i kirken under en hel masse. Planlegg små pauser, gå ut med barnet regelmessig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kontroller at barnets grunnleggende behov er oppfylt. Du kan ikke forvente et sultet, tørst, overarbeidet barn å sitte og oppføre seg stille. Hvis barnet føler seg ubehagelig, kan du bare glemme det. Ikke gå hvor som helst du må sitte stille uten å først sørge for at barnets grunnleggende behov er oppfylt.        
 4.  
 5.             3      Distrahere barnet ditt. Hvis barnet ditt trenger å sitte stille - enten under et måltid eller en lege besøk - hjelper det vanligvis hvis du distraherer det. Tegn hans oppmerksomhet på et maleri, til refleksjon med frisøren, til en morsom sang eller fortell en historie. Om nødvendig kan du ta med favorittlegene dine, bøker og snacks.  
    
  • Noen ganger kan en tegneserie eller en elektronisk leke være nyttig. Dette kan brukes hvis barnet ditt skal sitte stille, for eksempel, legen eller frisøren. Men ikke bruk det for ofte, fordi barnet ditt vanligvis blir vant til å være stille når det har en skjerm foran seg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Pass på at barnet er kledd i henhold til situasjonen. Hvis småbarnet løper rundt, bør du sette på behagelige klær og joggesko. Hvis du gjør noe der din beste oppførsel er forventet, sett på noe vakkert å gjenspeile den forventningen. Lær å gjenkjenne forskjellen til barnet ditt.  
    
  • Ikke klær barnet ditt med ubehagelige, innsnevrende plagg. Du kan kutte det i ditt eget kjøtt - barnet ditt kan bli så fidgety som du vil.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Være autoritetsperson. Barn har rett til å leke og nyte en bekymringsløs barndom. Men du må holde ting under kontroll. Ikke glem at du må stille regler og du bør forvente at barnet ditt respekterer både deg og dine regler.  
    
  • Samtidig bør du ikke stille dine forventninger for høyt. Ikke straff barnet ditt hvis det ikke kan sitte stille i løpet av en times masse i kirken - det ville være urettferdig. Men vurder mild, aldersmessig straff for dårlig oppførsel.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gi barnet ditt valg. Du er autoritetsperson, men du bør fortsatt gi barnets valg. La barnet ta sine egne beslutninger. Ønsker du å sitte i fanget eller i en stol? Foretrekker du appelsnitt eller litt ost? Hvis du gir ham valget, lærer han å være selvsikker og ta ansvar.        
 12.  
 13.             7      Lov ditt barn for god oppførsel. La barnet ditt vite om det er flott, hvordan det oppfører seg eller hvor kult det er.        
 14.  
             

Tips .

      

        
Index populær:
Støtt din kone etter et abort.

Lytt til din lokale flytrafikkontroll.

Bytt brystmelk erstatning.

Forbered friterte deigpanner.

Sett på et bånd.

Å ha en ektemann til barn må være sammen.

Mesmeriser noen.

Lag en ros ut av et serviett.

Gjennomfør en trepartskonferanse med Blackberry.

Gjør fosterveskappen.

Se på en formørkelse.

False Nikes gjenkjenner.

Berolig et autistisk barn.

Snakk om døden med barnet ditt.

Bruk toalettet som står oppe.

Avtale med tantrums hos barn.

Rengjør blekkpatronen til et svømmebassengfilter.

Bruk promescent.

Gjenopprett slettede bilder til SD kort.

Sy på sysømmen.

Representer tall i vitenskapelig notasjon og omvendt.