Home \ index
 

Pak et maleri for transport.

 

Emballasje noe fordi du vil sende det eller fordi du vil flytte, krever alltid omsorg, men malerier har sine egne spesielle krav. Hvis de er i en ramme og dekket av glass, må du sørge for at glasset ikke kan bryte, og hvis de er enkle lerruter, må du pakke maleriet slik at det ikke kan få sprekker eller hull. Uansett om du pakker dem for bevegelse eller frakt, må malerier ha spesiell oppmerksomhet når de pakkes. Pak maleriene i bokser der de har nok plass og beskyt dem med bobleplast, avis og annet emballasjemateriale slik at de blir beskyttet under transport.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Ta dine malerier av veggen og legg dem på en flat, stabil overflate.        
 2.  
 3.             2      Påfør maskeringsbåndet på forsiden av maleriene hvis de er i en glassramme. Dette vil beskytte maleriene og holde glasset hvis det går i stykker eller sprekker under farten.        
 4.  
 5.             3      Dekk glasset eller toppen av maleriet med et stykke tykt papp. Du kan bruke en del av en boks du ikke bruker. Papiret skal være stort nok til å dekke glasset, men ikke større enn hele maleriet.  
    
  • Bruk en matte, skum eller teppe hvis du ikke har papp. Årsaken til dette er at den reduserer den statiske spenningen som kan bygge opp mellom bobleplast og malerier.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vri maleriet i et tykt lag med boblepakning. Avhengig av formen på maleriene kan du pakke dem horisontalt eller vertikalt, eller begge deler, avhengig av hva som bedre beskytter maleriet.  
    
  • Tape boblens hjørner på baksiden av maleriet. Maleriene skal være tett innpakket og føle seg trygge når du er ferdig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Finn kartonger i passende størrelse for maleriene. De fleste flyttbare og rederier selger pappkasser til speil og kunstverk.  
    
  • Få papkasser som er litt større enn maleriene du vil pakke. Du må også inkludere boblepakken og andre emballasjematerialer til maleriet.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Legg alltid bare ett maleri i en boks. Hvis det fortsatt er rom på sidene, fyll det opp med avis, klut av klut eller annet fyllmateriale, slik at maleriet har lite plass til bevegelse.        
 12.  
 13.             7      Forsiktig flytte kartongen frem og tilbake for å se om maleriet beveger seg inne. I så fall fyller du boksen med mer fyllstoff.        
 14.  
 15.             8      Seal boksen og tett alle hjørner og spor med tape.        
 16.  
 17.             9      Skriv "Fragile" på boksen med en tykk svart markør, så folk som bærer den på farten, vet at det er noe skjøre og verdifullt i esken.        
 18.  
 19.             10      Bruk en uttrekkspartong hvis maleriet ditt er for stort til vanlige kartonger som finnes hos flyttbare bedrifter eller maskinvareforretninger. Denne typen papp er vanligvis to bokser som passer sammen. Disse er flotte for malerier større enn 76x91cm.  
    
  • Fyll ut plass i uttrekksruten med avis, bobleplast eller annet emballasjemateriale.
  •  
                   
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

              
Index populær:
Mesmeriser noen.

Kvadratmeter.

Ta tak i bestemorens død.

Overtale mannen din til å ha en baby.

Få sosialhjelp.

Skjul at du peed i buksene dine.

Bryt et glass med stemmen din.

Feil en ryggskade.

Bruk en hjemme graviditetstest.

Feet tickle.

Foreldrene overtaler å kaste en pyjamasfest.

Bevar tre.

Grow eucalyptus.

Opprettholder din ektefelles tillit etter en affære.

Flytt til ditt første hjem.

Finn Instagram Influencers.

Påfør en varmepute under graviditet.

Multipliser planter.

Bli jenter.

Hold vannsnegler.

Finne den ideelle livspartneren.