Home \ index
 

Slutt på barnets uenigheter.

 

Quenching er ikke uvanlig atferd hos barn, og det er ekstremt irriterende. De fleste barn blir kvitt når de er trette, sultne eller misfornøyde. De stønner også når de søker oppmerksomheten eller vil ha noe. Hvis du forstår årsakene til at du barnet ditt, vil det være lettere å endre atferden. Er du klar til å sette en stopper for whining? Start med det første trinnet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forebygging  ,

    
   
 1.            1      Se på oppførselen til barnet ditt med andre øyne. De fleste barna ikke visner for å angre eller irritere deg. Du kan være trøtt, sulten eller stresset, eller ubehagelig. Kanskje de også vil ta tak i din oppmerksomhet. Å få empati med barnets tanker og følelser, vil hjelpe deg å forstå årsakene til slokking. Da vil du være mer sannsynlig å kunne ta forebyggende tiltak.       
 2.  
 3.             2      Pass på at barnet ditt får nok søvn. Tretthet kan føre til en rekke uønskede oppføringer, inkludert slukking. Barnet ditt skal få en tilstrekkelig mengde søvn hver kveld. Tenk på en tidligere sengetid hvis du oppdager at barnet ditt alltid er veldig lurt. Hvis barnet ditt er i barnehage alder eller yngre, sørg for at de får en lur. Hvis barnet ditt er grunnleggende alder, gi ham sjansen til å slappe av og slappe av etter skolen.  
    
  • Behovet for søvn er forskjellig for hvert barn, men generelt trenger spedbarn mellom alderen på ett og tre år totalt tolv til fjorten søvn per dag (inkludert lur). Barn mellom 3 og 6 år trenger ti til tolv timer om dagen, og barn mellom syv og tolv år trenger ti til elleve timer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Silent ditt barns sult. Sult gjør barna rotete fordi de ikke føler seg bra. Det kan utløse dårlig oppførsel som slukking. Mange barn trenger små, næringsrike snacks mellom måltider. Så du kan ikke forvente at barnet ditt skal være fullt fra lunsj til middag. Det ville være ideelt å gi ham mellom en kombinasjon av proteiner, hele korn og frukt og grønnsaker: noen få fullkornsprakkere med jordnøttsmør og en banan, for eksempel.        
 6.  
 7.             4      Fortell barnet på forhånd hva du forventer av ham. Barn pleier å klage når de skal gjøre noe de ikke liker. Minimer dette problemet ved å gi barnet ditt en tidlig advarsel i stedet for å plutselig konfrontere det med noe ubehagelig. For eksempel, si: "Vi må forlate lekeplassen om ti minutter." Eller, "Du må gjøre deg klar for seng etter neste historie." Hvis barn vet hva de kan forvente, kan de vanligvis bedre tilpasse seg det.        
 8.  
 9.             5      Forhindre kjedsomhet. Barn har ofte problemer med å tolerere å kjede seg; De klager fordi de ønsker å ta tak i din oppmerksomhet og ikke vet hvordan de skal håndtere kjedsomhet. Hvis du har et tårefrykt barn, kan du prøve å tilby ham mange aldrende aktiviteter. Når det er mulig, bør noen av disse aktivitetene foregå utendørs, hvor barn lettere kan bli kvitt overflødig energi.  
    
  • Når du oppdager problemer knyttet til kjedsomhet, klynkende og redusert oppmerksomhetsspenning, eliminerer (eller i det minste minimerer) tiden barnet ditt bruker på fjernsyn eller spiller elektroniske enheter. Disse aktivitetene kan være kortvarige for barnet ditt og forhindre å slutte på kort sikt, men de kan forverre problemet i det lange løp hvis barnet ditt ikke kan delta i tegneserier eller videospill.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vær særlig oppmerksom på barnet ditt. Når barn føler seg ignorert, stønner de ofte for å tiltrekke seg oppmerksomhet. Du kan forhindre dette ved å bruke dyrebar tid med barnet ditt, selv om det bare er en gang en gang om dagen i kort tid. Foreldre er så opptatt at dette kan være vanskelig, men prøv det:  
    
  • Sitt med barnet ditt og snakk med ham mens de har frokost.
  •  
  • Gå til barnet ditt for et øyeblikk og beundre barnets tegning, tårnet han har bygget fra blokker eller andre kreative prosjekter.
  •  
  • Ta en ti minutters pause fra dine oppdrag for å lese en historie til barnet ditt.
  •  
  • Be barnet ditt om å fortelle deg om dagen i barnehagen eller grunnskolen.
  •  
  • Tilbring timen før sengetid med familien og innfør en konsekvent sovetid.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Gi dine barnspesifikke oppgaver offentlig. Avslutt synes ofte å være det verste når du må ta med deg barnet ditt for å løve ærend. Barnet ditt kjeder seg med banker, butikker og supermarkeder (eller, alternativt, de har mulighet til å be for deg å kjøpe ting fra). Unngå slokking og annen dårlig oppførsel ved å gi barnet ditt en jobb - for eksempel kan det hjelpe deg med å finne noe på dagligvarelisten.                  
 14.  
             

    2      Avbryt barnet ditt med gøy og silliness  ,

    
   
 1.             1      Innse at en dum tilnærming fungerer noen ganger bedre enn en streng. Hvis dine forebyggende tiltak ikke har virket, og barnet ditt er galt, prøv en mer bekymringsløs tilnærming - spesielt med et yngre barn. Litt moro og sølighet kan noen ganger sette en stopper for det knuste humøret.        
 2.  
 3.             2      Lag morsomme ansikter. Småbarn og spesielt førskolebarn kan noen ganger bli lei av morsomme ansikter. Hvis barnet ditt er klumpet, og du føler trang til å snu og skjule eller skrike, prøv å lage en gal grima i stedet. Du kan stoppe barnet ditt midt i sin elendighet og forårsake et latterangrep.        
 4.  
 5.             3      Imitere kjærligheten til barnet ditt. Overrask ditt beklagelige barn ved å reversere sin oppførsel og til og med klage. Du kan til og med oppnå en merkelig effekt ved å overdrive: "Waaarrum jaaaammerst du fordi soooo? Jeg maaaaaaaag det üüüü ikke i det hele tatt!" Dette kan tjene to formål. For det første kan det føre til at barnet ditt ler, forstyrrer Jammer-syklusen. For det andre vil barnet ditt vite hvordan det høres ut - yngre barn er kanskje ikke klar over hvor irriterende stønn er og hvor latterlig det lyder.        
 6.  
 7.             4      Plukk opp sprekkende barnet ditt. Å ta i ditt barn vil varsle deg om hvor latterlig det lyder. Bruk telefonen eller en båndopptaker og ta opp hånen. Send det så til barnet ditt.        
 8.  
 9.             5      Snakk i en hviske. Hvis barnet ditt klager og klager, svarer han på en veldig myk hvisk. Barnet ditt vil slutte å kreve, i hvert fall midlertidig, for å høre hva du sier. Det kan til og med begynne å hviske seg selv. Hos yngre barn kan denne metoden dumme forstyrre det klynkende humøret.        
 10.  
 11.             6      Gjør som om du ikke forstår barnet ditt. Be barnet ditt om å gjenta sin forespørsel i en annen tone eller i fullstendige setninger. For å skape en dramatisk effekt, gjenta: "Åh, jeg forstår fortsatt ikke deg! Jeg skulle ønske jeg kunne forstå hva du sier, prøv igjen, vær så snill, hva var det?"        
 12.  
             

    3      Bruk Discipline for å stoppe Quenching  ,

    
   
 1.             1      Gjør det klart at slukking er uakseptabelt. Når et barn er i grunnskolen, bør det vanligvis være i stand til å kontrollere forstyrrende atferd som for eksempel quirks. Forklar at du ikke vil tolerere noen klager, og gjør det klart at du ikke lenger vil godkjenne forespørsler hvis barnet ditt klager.        
 2.  
 3.             2      Diskuter akseptable former for kommunikasjon. Pass på at barnet ditt vet at du vil lytte til hans ønsker og liker å snakke med ham. Men gjør det klart at diskusjonene må være i normal stemme og i normalt volum.        
 4.  
 5.             3      Stille og stevne uenigheter. Si, "Jeg vet du er opprørt, men..." og forklar hvorfor du ikke kan gjøre hva barnet ditt vil. Det er godt å vurdere barnets frustrasjon, men ikke engasjere seg i en lang diskusjon om barnet ditt er klumpet.        
 6.  
 7.             4      Send barnet ditt til rommet sitt. Hvis hekken ikke stopper, erklærer du at du ikke hører det lenger. Send barnet ditt til et annet rom til det roer seg ned og snakker normalt.        
 8.  
 9.             5      Vurder en pause. Hvis du avslutter er et stort problem, la barnet ditt vite at det vil være en advarsel for å peke og så pause. Hold deg til regelen. Når barnet ditt lyser, gi ham en klar og sikker advarsel: "Du kaster, sier i normal tone, eller du får en pause." Hvis det fortsetter å slukke, sett ut tiden.  
    
  • En god tommelfingerregel for fridag er at de skal vare ett minutt for hvert barns alder. Med andre ord vil et femårig barn få fem minutters pause.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke gi et barn det du vil ha når det whines. Barn bør aldri bli belønnet for å gnage, så du bør avvise enhver visst forespørsel, uansett hva den er. Gjennomfør tidsavbrudd eller andre straffer for vedvarende klynking, ellers ignorere det. Ikke belønn oppførselen til barnet ditt med uberettiget oppmerksomhet.        
 12.  
 13.             7      Hold deg rolig. Hvis du blir opprørt, vil barnet innse at det kan provosere deg ved stønn. Hold et kjølig hode.        
 14.  
 15.             8      Belønne positiv oppførsel. Lov din innsats fra barnet ditt for å slutte å klage. Feire en "no-whim" -dag hjemme, og gi en belønning hvis barnet ditt gjør det til slutten av dagen. Lag en morsom, glad familiehendelse ut av det.        
 16.  
 17.             9      Være konsistent. Ditt barn vil ikke slutte å klage umiddelbart. du må være fast og konsistent, og over tid vil oppførelsen avta.        
 18.  
            

Tips .

             
Index populær:
Avbryt et ekteskap i California.

Behandle narcissuspærer for gjenplantning.

Lev med hiv eller aids.

Lag en tutu.

Kontroller trangen til perfeksjonisme.

Beregn fødselsdato.

Send meldinger sikkert.

Lag pilehoder.

Oppfinne ord.

Redde en døende Betta fisk.

Bekjempe bål.

Oppkast under kjøring.

Støt gjenvinningen av neglene etter akrylnegler.

Rengjør og rengjør et rom grundig.

Skisse.

Få en adrenalin rush.

Åpne en jenters eneste klubb.

Få foreldrene dine til å drikke mindre.

Forstå gutter i ungdomsårene.

Behandle narcissuspærer for gjenplantning.

Åpne en lås ved hjelp av slagteknikken.