Home \ index
 

Stimulere babyen din.

 

Babyer er læringsmaskiner utstyrt med naturen med de beste mulighetene. Med liten innsats kan en baby stimuleres og animeres. Her er noen tips om hvordan du kan hjelpe barnets hjerne til å utvikle seg.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Forstå at babyer er interessert i og lærer nye ting. Normale aktiviteter som fôring, bytte av bleier, leke, synge, ta en spasertur i barnevognen, og bli kysset av bestefaren er aktiviteter barnet lærer å gjøre. Så du trenger ikke å verdsette ekstra eller pedagogiske aktiviteter for å underholde en baby.       
 2.  
 3.             2      Forsiktig ta vare på babyen. En baby trenger en full mage, en tørr bleie, et komfortabelt miljø og mye kjærlighet fra deg for å vokse opp optimalt.        
 4.  
 5.             3      Snakk med babyen. Fortell bare babyen hva du gjør akkurat nå (lage en kopp te, bytt bleien, eller sjekk postkassen). Prøv å gjøre alt dette i baby snakk. Du kan også lese en bildebok med babyen, for eksempel.        
 6.  
 7.             4      Syng noe med babyen. Det er best å synge barnas sanger, TV-reklamer eller favorittsangene dine.        
 8.  
 9.             5      Spill med babyen. Klassiske spill som "Kuckkuck-Da", kysser og kittler babyens mage og flytter en ball frem og tilbake, er klassiske baby spill. Dans med babyen på armen.        
 10.  
 11.             6      Gå utenfor med babyen. Å vandre i barnevogn kan være veldig stimulerende for babyer. Besøk med ham nye steder som postkontor, bakeri, parken etc.        
 12.  
 13.             7      Strekk og masser babyens kropp. Babyer liker å flytte sine kropper. Ta kurs på baby massasje eller baby yoga, som bidrar til å roe, stimulere og stimulere babyen din. Også å flytte babyen som han / hun liker er en stor (som å klappe hendene, eller noe lignende) flott trening. Den milde gnidningen av babylegemet med massasjeolje anbefales også for den taktile utviklingen av babyen.        
 14.  
 15.             8      Kjøp et Punch and Judy show eller et baby-treningsspill. Dette er best for små babyer fra 0-12 måneder. Baby fitness spill er vanligvis i form av myke polstret matter med plass i midten, slik at babyen kan ligge ned. I tillegg får du en overbygning med forskjellige polstrede leker, hvoretter barnet prøver å ta tak i. Noen ganger består disse delene også av myke, behagelige og deformerbare teksturer som kan berøre, klemme eller stryke babyen. Noen av disse lekene har glitrende lys og klokker, andre gjør morsomme lyder eller musikk, og noen gjør det enda.        
 16.  
 17.             9      Ta en titt rundt. Babyer er fascinert av ting som voksne anser som normalt: biler som går forbi foran vinduet, akvarier, trær som beveger seg i vinden eller vaskerom som spinner i tørketrommelen.        
 18.  
 19.             10      Plukk ut leker for riktig alder. Pass på at leketøyet passer til babyen. Mens en 4 måneder gammel baby finner et speil fascinerende, vil en 6-dagers baby ikke kunne gjøre noe med det, da det bare ser veldig uklart ut, og en 12 måneder gammel baby kan til og med kjede seg. Normalt finner du aldersinformasjon på pakken for didaktiske leker for barn. Barnets leke bør være trygt, egnet og rent.        
 20.  
 21.             11      Gjenta alt du vil lære barnet. Jo mer du gjentar ting, for eksempel for å vise babyen hvordan det berører en ball, desto raskere blir forbindelsene til nevronene i hjernen din gjort. Så selvfølgelig, jo mer oppmerksomhet du betaler til babyen, og jo mer du jobber med det, desto mer hjelper du ham med å stimulere sin unge hjerne. Denne stimuleringen danner nye eller stadig eksisterende nervekanaler. Så snart babyen reagerer kjeder seg, bør du stoppe.        
 22.  
 23.             12      Ha det gøy med babyen. Snakk med babyen, alt som stimulerer og interesserer barnet bidrar til læringsprosessen. Ikke bekymre deg om hvorvidt babyen lærer eller ikke. Hvis det føles bra i øvelsene og beviser det ved å le, lærer det noe viktig.        
 24.  
 25.             13      Lær når du skal stoppe. Når babyen begynner å nagle, gråte eller kjede seg, er det på tide å stoppe. Over-stimulering, tretthet eller fysiske behov hos barnet hjelper ikke ham med læring. Hvis barnet er ulykkelig, så er det på tide å gjøre noe annerledes med ham.        
 26.  
 27.             14      Lær babyen ditt et annet språk. Lærer et morsmål gir mange fordeler for babyen din, og den beste tiden å starte er i alderen 0-3, da småbarn er mer sannsynlig å legge merke til uvanlige lyder.                  
 28.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Index populær:
Utvikle ditt eget språk.

Ta en baby til stranden.

Kontrollkramper under graviditet.

Bruk en tidlig graviditetstest.

Få din eldre søster til å være hyggeligere for deg.

Hold en tenåring fra bakken.

Lag en saltløsning.

Ta med to småbarn i seng.

Ha en god dag.

Foreldrene overtaler å kaste en pyjamasfest.

Finn den resulterende kraften til et objekt.

Oppbevar fersk basilikum.

Avtale med tenåringsgraviditet.

Lag et slektstre.

Nano Aquarium oppsett.

Kjenne tegn på anoreksi hos unge jenter.

Ikke sug på tommelen lenger.

Få en rabatt fra Comcast.

Bestem en jentes kjønn ved unnfangelse.

Overlev ditt første møte med anonyme alkoholister.

Lag en magisk sirkel.