Home \ index
 

La babyer ha en bonde.

 

Å lage en burp hjelper en baby å kvitte seg med luften som har bygd opp i magen. Det har vanligvis den umiddelbare effekten umiddelbart etter fôring eller mellom fôring, når barnet har svelget melk mens du drikker melk eller spiser. Å ha barnet ditt begravet, vil hjelpe ham med å få den luften ut, noe som forbedrer fôring og generelle velvære. Det er ganske enkelt å hjelpe babyen din, hvis du vet hvordan du gjør det.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag en skrape over skulderen din  ,

    
   
 1.            1      Legg barnet på skulderen. Pass på at barnets hode og nakke er i en stabil stilling. Du kan bli mer vellykket hvis du holder opp babyen din slik at brystet og magen er mot skulderen din.  
    
  • Det kan hende du vil legge et burp håndkle over skulderen din, spesielt hvis barnet ditt er mindre enn ett år gammelt. Den nedre delen av spiserøret (som maten kommer inn i magen) er ikke fullt utviklet i den alderen, og kan derfor sende litt av innholdet i magen opp kort når babyen din støter. Dette spytter noen ganger spedbarn, som er helt normalt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Knock mellom skulderbladene. Gjør dette veldig forsiktig. Du må bare trykke ut av håndleddet ditt. Men ikke beveg hele armen for å hjelpe babyen din å burpe.  
    
  • Hvis du ikke vil slå babyen din, kan du gni ryggen i en sirkelbevegelse. Selv om det ikke er så effektivt, når det ofte målet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjenkjenne når barnet ditt har slått og slutte å banke. Det kan høres ut som en vanlig bøyning, og når det gjør, vet du at det er på tide å stoppe. Men det kan også høres ut som en nys, grunt eller en kort "ahm".        
 6.  
 7.             4      Når babyen skyver åpen, hold den foran kroppen din slik at den kan se ditt smilende ansikt. Vis ham at alt er greit, og gi ham en peck.                  
 8.  
             

    2      Lag en jute mens du sitter  ,

    
   
 1.             1      Hold barnet ditt i sitteposisjon på lårene dine. Ikke glem å støtte babyens hode og nakke. Hvis du velger denne stillingen, legg et burp håndkle over lårene dine og babyens armer for å fange spytt.  
    
  • Støtt babyens ribbe bur med håndflaten og nakken og hodet med fingrene. Så du kan forsikre deg om at babyen din er i en sikker stilling, og den øvre halvdelen av kroppen støttes hele tiden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Knock, gni eller forsiktig rock babyen din til den støter. Det er flere måter du kan prøve å få babyen ut, selv om det kan ta noen minutter før dette skjer. Disse metodene inkluderer følgende:  
    
  • Knocking: Pek veldig forsiktig mot håndleddet, ikke med armens fulde styrke.
  •  
  • Rub: Grater i en sirkelbevegelse.
  •  
  • Rocking: Rock forsiktig barnet ditt med beina, sørg for at hodet og nakken er godt støttet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fôr babyen din etter å ha tatt en burgee. Barnet ditt kan finne det vanskelig å skyve åpent bare en gang, men det kan også skje flere ganger under fødselen. Det avhenger alltid av hvert barns grunnlov.        
 6.  
             

    3      Liggende på en burrow  ,

    
   
 1.             1      Legg babyens mage over låret, slik at babyens hals og hode er høyere enn kroppen hans. Ikke glem å legge hånden på brystet for å støtte hodet og nakken, slik at det forblir trygt.        
 2.  
 3.             2      Knock eller gni babyen din til en bonde kommer ut. Som nevnt tidligere kan dette ta flere minutter eller til og med skje umiddelbart. Det avhenger alltid helt av barnet. Ikke hver fôring krever en burgee, men hvis barnet ditt kvitterer eller blir uvel, kan det hende at det kan være behov for å fôre det.        
 4.  
 5.             3      Fôr babyen din etter å ha tatt en burgee. Barnet ditt kan finne det vanskelig å skyve åpent bare en gang, men det kan også skje flere ganger under fødselen. Det avhenger alltid av hvert barns grunnlov.        
 6.  
             

    4      Gjør bonden enklere  ,

    
   
 1.             1      Prøv å bryst babyen din istedenfor flasken. Amning er en enkel måte å unngå at babyen din skal briste, da melkestrømmen er mye mer begrenset. Når du spiser med flaske, blir babyer ofte tvunget til å ta pusten med melken.        
 2.  
 3.             2      Gi babyen din en (mer eller mindre) oppreist stilling. Hold babyen din i 45 ° vinkel når du gir brystet eller flasken. Dette reduserer sannsynligheten for at barnet ditt skal bøye da det kan svelge lettere i denne stillingen.        
 4.  
 5.             3      Prøv å mate barnet ditt oftere, men gi ham mindre porsjoner. Langsiktig fôring av større mengder øker sannsynligheten for at babyen din svelger luft. Derfor bør du prøve å mate barnet ditt oftere, men gi ham mindre porsjoner.        
 6.  
 7.             4      Se på babyen din for å se om den må belch. Se på babyen din mellom suging og prøver å finne ut hvor behagelig det er. Hvis den ellers søte munnen av babyen din er forvrengt, kan det bety at den må lage en burgee. Men hvis babyens ansiktsfunksjoner slapper av og er fornøyd igjen, har behovet for å regurgitate sannsynligvis redusert.        
 8.  
 9.             5      Du bør vite at ikke alle fôr ringer til en burgee. Noen babyer må slå opp oftere enn andre, og likevel kan det være ganger når din ellers oppsiktsvekkende baby ikke trenger å bli begravet. Over tid blir barnet ditt bedre og bedre til å regulere det, og behovet for å presse åpent forsvinner sakte.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Gjør kjøttboller selv.

Lesing i ansikter.

For å bli akseptert av National Society of Honor.

Kjenne og forstå nyfødte hudlidelser.

Mesmeriser noen.

Lag lys fra vinflasker.

Fugeldukker laget av plastruller.

Få en baby til å ta sømmen i stedet for å sugge tommelen.

Fremme den sosiale utviklingen av små barn.

Gjør Glitter Sko.

Gjør et navneskifte.

Lær barns riktig tannpleie.

Fremskynde åpningssmerter.

Pakke en nødposer.

Kom godt sammen med søskenene dine.

Kjenne om Jade er ekte.

Skriv en graviditetsdagbok.

Lagre vitaminer og kosttilskudd.

Lag din egen bilderamme.

Bryt et glass med stemmen din.

Gjenkjenne et venetiansk speil.