Home \ index
 

Lag et bambusvindspill.

 

En vindkledning, et dekorativt stykke som forfrisker ditt hjem, kan være laget av forskjellige materialer, som keramiske stykker og metallrør. Hvis du velger et naturlig utseende og lyd, er bambus enestående. Du kan lage et enkelt prosjekt og din egen bambusvindklokke med følgende veiledning.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn noe bambus. Hvis du er heldig, vokser bambus allerede i området, og det handler bare om å få deg tillatelse og kutte av bambusplanten i riktig størrelse. Hvis det ikke finnes noen lokal kilde, kan du kanskje kjøpe en enkel bambusstang, den samme som brukes til fiske. Du kan også ofte finne bambus stenger i hagebutikken. 
    
  • Pass på at bambus er hel og ikke splittet eller muggaktig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skjær bambus i seks lengder. Hver lengde skal bestå av to av plantedelen, med en ende over divisjonen - som segmentenden, og den andre under, slik at du har et åpent rør å jobbe med.       
 4.  
 5.             3      Kolle den hule enden av hvert stykke. Dette kan gjøres med en skarp kniv, men du må passe på at bambusens kniv og kniven kan kutte deg. Hvis du har en viskestykke, kan det være lettere å fikse bambuset i viskestykket og kutte det med en sag, spesielt hvis det er ganske vanskelig. Litt trim det siste stykket (2,5 cm).       
 6.  
 7.             4      Bor 3mm hull rett over delen av den faste enden av hvert stykke, parallelt med kuttet du gjorde i den andre enden. Dette viser hvordan den hule konkavenden av kanalen peker ut av røret når den monteres.       
 8.  
 9.             5      Klipp et rund stykke kryssfiner eller annet materiale om 7 ganger diameteren av den gjennomsnittlige bambusen. På bildene er hvert stykke ca. 2,5 cm i diameter, så kryssfiner er 18 cm.       
 10.  
 11.             6      Legg platen rundt omkretsen med 6 like avstander, og bor et 3 mm hull, ca. 2 cm på begge sider av merket, nær kanten av platen.       
 12.  
 13.             7      Trekk et snor gjennom et av hullene og bind det i den ene enden. Strengen skal være ca 1,2m lang; Det som er for mye, kan kuttes til slutt hvis hvert rør er stramt. En fiskelinje for tung fisk kan tas for å henge rør, som i bildene, men en mer fleksibel linje gir et bedre resultat.       
 14.  
 15.             8      Trekk tråden gjennom hullene på enden av en bambusdel, og deretter tilbake gjennom hullet i kryssfiner på den andre siden av markøren din. Fortsett til hver bambus henger under kryssfinerplaten og bind deretter enden av strengen.       
 16.  
 17.             9      Juster de enkelte stolpene til slik at hver enkelt forskyves litt høyere eller lavere. Dette endrer lyden av bambus, slik at du kan eksperimentere til du får en fin lyd med ønsket variasjon.       
 18.  
 19.             10      Bor tre hull omtrent 3,8 cm fra midten av kryssfinerplaten, jevnt fordelt. Mål tre like lengder av streng på ca 0,75 m og bind dem sammen i den ene enden, og la en liten sløyfe.       
 20.  
 21.             11      Trekk en streng gjennom hvert hull i kryssfiner, klem det ned, og mens du holder platen rett, la noen superglue dryppe på den for å stramme den.        
 22.  
 23.             12      Kutte ut en mindre stykke kryssfiner, ca. 1 ½ av diameteren av bambusstykket mindre enn ditt første (øverste) stykke. Bor 3 mm hull med jevne mellomrum rundt midten av platen, ca 1,9 til 2,5 cm fra midten. Trekk de løse enden av de tre midtre trådene gjennom disse hullene og la den være ca 1/4 av avstanden fra begynnelsen av bambusstengene.       
 24.  
 25.             13      Stram tråden på kryssfiner , ta det nye limet igjen og hold den lille platen rett. Denne platen blir "hammeren", racketen som gjør drakten til stolper.       
 26.  
 27.             14      Klipp ut et stykke kryssfiner eller annet materiale for å henge under hammeren, eller den nedre disken, og bind den til slutten av dine tre tråder. Dette fanger vinden og får hammeren til å treffe bambusrørene når vinden beveger den frem og tilbake. Den ene med et større område beveger seg i lettere vind. Eksperimenter med forskjellige materialer i forskjellige størrelser og vekter.       
 28.  
 29.             15      Fest alle løse ender av trådene, lim alt med litt ekstra lim, slik at ingenting blir løs mens vindklokkene blåser i vinden. Smør geler og mal den av eller mølle vindklokken som ønsket.       
 30.  
 31.             16      Ferdig.                  
 32.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Vis din ektefelle at du virkelig elsker ham.

Lag et bambusvindspill.

Spør en jente for en dato.

La din kone gå.

Beregn profitt.

Bake Panini.

Kast en håndgranat.

Bruk antioksidant Ecklonia Cava Seanol.

Kast et skadet amerikansk flagg riktig ut.

Hevn på søsken.

Brett et ark papir i tredjedeler.

Del et stort rom.

Overlev virkningen av en superkomet på jorden.

Behandle forstoppelse hos spedbarn.

Snakk med din ektefelle om ditt ønske om en baby.

Vær romantisk.

Lag dine egne skjønnhetsprodukter.

Overbevise foreldrene dine om et kjærlighets ekteskap.

Immigrate permanent til USA.

Spit.

Feire nyttårsaften med familien.