Home \ index
 

Forlat et barns sengevann.

 

Mange barn går fortsatt til sengs, selv om de ikke trenger en bleie for dagen. Inntil en alder av 6 år anses enuresis nocturna av eksperter å være normal og akseptabel. Men enda eldre barn har ofte problemer med bedwetting. Heldigvis finnes det måter å hjelpe barnet ditt til å slutte å vaske hans eller hennes seng.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Nappy Cessation  ,

    
   
 1.            1      Vent til barnet ditt er klart. Barnet ditt kan klare seg uten bleen i løpet av dagen og være tørr, men det betyr ikke at den kan gjøre det om natten. Det er greit å sette en ble på barnet om natten til det vakner de fleste dager med en tørr bleie.  
    
  • Hvert barn utvikler seg annerledes. Noen barn er allerede tørre i barndommen om natten; andre har fortsatt problemer med det når de er 6 år eller eldre. Ikke sammenlign barnet ditt med en annen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp en vanntett madrasspute. Hvis du bestemmer deg for å forlate bleier om natten, bør du forberede deg til uunngåelige hendelser. Kjøp en vanntett pute til madrassen og legg den på madrassen, men under det monterte arket for å beskytte madrassen.        
 4.  
 5.             3      Hold ferske ark og pyjamas klar. Når barnet ditt går i seng midt på natten, er det nyttig å få ferskt klesvask på hånden. Så du kan bare trekke av de våte arkene, tørke madrassen, få sengen frisk og legg på barnet ditt en frisk pyjamas.  
    
  • Når ditt barn blir eldre, kan du be dem om å hjelpe deg. De fleste barngartners kan allerede endre seg eller flytte inn i madrassen selv.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold deg avslappet. Disse hendelsene vil skje - og kanskje til og med jevnlig i begynnelsen - men det er viktig at du støtter og håndterer barnet ditt. Forklar til barnet ditt at det er en prosess, og det er normalt at det tar litt tid å tørke om natten.                  
 8.  
             

  Del 2      Øk sjansene for en tørr natt  ,

    
   
 1.             1      Grenseinntak ved sengetid. Gi barnet ditt nok til å drikke om dagen, og sørg for å drikke et glass vann til middag. Deretter skal væsker dispenseres med.  
    
  • Vær forsiktig for å unngå koffeinholdige drikker (for eksempel brus). Disse kan stimulere urinproduksjonen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      kvelds toalett. Oppmuntre barnet ditt til å gå på toalettet og tømme blæren før du legger deg til sengs. Dette minimerer risikoen for full blære om natten.        
 4.  
 5.             3      Sove rutine. For å overvinne bedwetting må blæren og hjernen samarbeide. Gjør dette ved å gi barnet ditt en rutine, slik at barnets kropp lærer å holde tilbake trang til å urinere i bestemte tider.        
 6.  
 7.             4      Ta vare på barnets matvaner. Noen matvarer kan forårsake allergisk reaksjon hos barnet ditt. Selv om det ikke har noen åpenbare tegn som utslett, kan disse reaksjonene irritere blæren og forårsake en nattlig hendelse. Hvis barnet ditt har alvorlige problemer med sengevætingen, kan du daglig notere alt barnets måltider og finne ut om de svarer på noen matvarer.  
    
  • Mulige utløsere er krydret og sur mat som kan irritere blæren. Melk og meieriprodukter kan føre til tretthet, noe som gjør det vanskelig for den berørte personen å våkne om natten når blæren er full.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Pass på at barnet ditt er godt forsynt med kalsium og magnesium. Noen eksperter mener at lave nivåer av kalsium og magnesium er ansvarlige for bedwetting. I tillegg til meieriprodukter finnes kalsium og magnesium også i bananer, sesam, bønner, fisk, mandler og brokkoli.        
 10.  
 11.             6      Våkn opp barnet ditt om natten. Inntil barnet ditt lærer å stå opp av seg selv og tømme blæren, kan du stille en vekkerklokke for å bryte sin søvn med hensikt. Du kan våkne barnet ditt hvert 2-3 timer i begynnelsen og fortsett å øke tiden til barnet ditt sover gjennom en hel natt uten å gå til sengs.        
 12.  
 13.             7      Unngå kaldt. Følelsen av forkjølelse kan øke trang til å urinere. Pass på at barnet ditt er varmt nok.        
 14.  
 15.             8      Lag en journal. Hvis barnet ditt fortsatt har problemer med å vaske sin egen sengevann, kan du holde journal over alle hendelser med tid og dato. Du kan finne et mønster som gjør det lettere for deg å våkne barnet ditt til rett tid og unngå hendelser.        
 16.  
 17.             9      Positiv respons. Straffe aldri barn for bedwetting som det skjer ukontrollert. I stedet ber deg barnet ditt for tørre netter.        
 18.  
             

  Del 3      Ytterligere metoder  ,

    
   
 1.             1      Varmt saltvannsbad. Gi barnet ditt et varmt bad med 500 gram salt før du legger deg til sengs. Mineraler av saltvann kan redusere infeksjoner, styrke immunforsvaret og avgifte kroppen. Dette kan være svært nyttig hvis barnet ditt er utsatt for blærebetennelse.  
    
  • Ideelt sett bør badet ha kroppstemperatur: 37 ° C
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tilby din barnete med persille. Legg til fersk eller tørket persille i kokende vann og la det bratte i 5-10 minutter. Hell teen gjennom en sikt, legg til et dash sitron og en teskje honning. Persille te beskytter mot urinveisinfeksjoner og gir barnet ditt kalsium og magnesium. Men bare häll teen om morgenen for å forhindre at barnet får full blære når du går til sengs.        
 4.  
 5.             3      maisbær te. La kornet bli tørt i flere dager, hell deretter over kokende vann og la det bratte i 10 minutter. Kornbærende te kan styrke musklene i blæren og fjerne giftstoffer. Også, bør du bare gi denne teen til barnet ditt om morgenen.        
 6.  
 7.             4      Havrek. Legg havregryn til en liter kaldt vann og koker det opp. La teen være i en time før du tømmer den og drikker. Havre er rik på kalsium og magnesium og kan berolige nervesystemet, og eliminerer stressrelatert sengevann. Bare gi denne teen om morgenen.        
 8.  
 9.             5      Doktors besøk. Sengevann er normalt og du trenger ikke å se legen, med mindre:  
    
  • Hvis barnet ditt er eldre enn 7 år og fortsatt går i seng, bør du kontakte en barnelege. Legen kan oppdage andre utløsere (urinveier og blæreinfeksjoner) og gi deg råd om hvordan du hjelper barnet ditt.
  •  
  • Hvis barnet ditt er eldre enn 5 år og blir vått både om natten og om dagen. I denne alderen bør et barn allerede være i stand til å kontrollere hans haster. Hvis barnet ditt har problemer med dette, bør du kontakte en barnelege for å finne mulige årsaker og foreslå behandlingsalternativer. I noen tilfeller er det genetisk; da må du bare vente.
  •  
  • Gå til en barnelege eller barnesykolog hvis barnet ditt plutselig begynner å vaske sengen igjen etter å ha vært tørr i lang tid. Under slike omstendigheter kan traumatiske opplevelser eller stress være årsaken: død av en elsket, foreldres skilsmisse, fødsel av et annet barn, etc.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

             Les mer... (2)      
Index populær:
Få barnet ditt til å sove i sin egen seng.

Få din mann til å hjelpe i husstanden.

Slett hans kløhet.

Lag Moonwalk.

Sprekk en kombinasjonslås.

Å få et toårig barn til å sove.

Angi familieverdiene dine.

Åpne en lås ved hjelp av slagteknikken.

Tegn en hamburger i Adobe Illustrator.

Imponere jenter uten å virkelig gjøre noe.

Smeltet aluminium.

Vær en god far.

Habbo RPG regler.

Bar Code strekkodelesning.

Last ned 360 ° YouTube videoer.

Bli en mer avslappet og bedre mor.

Få feer i glasset.

Ikke bli fanget med å se på porno.

Unngå gruppe og forkjølelse.

Mottatt et filippinsk pass.

Bli med i US Green Card lotteriet.