Home \ index
 

Lag pilehoder.

 

Har du lyst til å komme i kontakt med din primitive side? Nå, nå kan du gjøre det ved å lage dine egne pileheader ved å følge disse instruksjonene!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Tee off teknikk:  ,

    
   
 1.            1      Velg en stein som er sprø og konsekvent i sin struktur og tekstur! Se etter en stein som ikke har inneslutninger, frostfeil eller andre feil! Finn en finkornet stein eller en stein som ikke har korn! Flint, jaspis, kalsedon, kvartsitt og obsidian er det beste for å grove grus. Forvent at steinene skal bryte på en karakteristisk måte når det skjæres med bein, gevir eller en annen stein!       
 2.  
 3.             2      Bruk tee-off-teknikken for å fjerne chips ved å trykke på enden av råmaterialet med en kraftig, skarp slag!        
 4.  
 5.             3      Velg en myk eller hard hammer! Bruk et kontrollert slag med en hard hammer! Klipp av store deler av en hard stein med en hard hammer! Skal veldig sprø stein som Obsidian med en myk hammer, fordi det er behov for mer kontroll!        
 6.  
 7.             4      Velg myk kalkstein, sandstein eller en annen myk stein for å stumpe kantene på steinen! Gni kanten som tidligere var kjedelig, fjern sjetonger! Denne prosessen bidrar til å forhindre brudd på kanten.                  
 8.  
             

    2      Andre metoder:  ,

    
   
 1.             1      Klem et verktøy til den indre delen som har blitt bearbeidet med direkte knock-off! Bruk begge hender til å kutte ut chips med presisjon og kraft! Hold et stykke bein eller gevir mot innsiden med en hånd! Hit det valgte stedet med den andre hånden for å banke på chips!        
 2.  
 3.             2      Påfør press på en kant for å fjerne strammer med trykkteknikk! Bruk bein, gevirer eller skarpt hardtre for å påføre trykk! En kobberspik i et stykke hardved som et håndtak går også. Blås ut og ned for å kutte chips! Du må vite at metoden kan skarpere og rette kantene på et ferdig spyd og legge et verktøy til sin endelige form.        
 4.  
 5.             3      Tilfør gradvis varme for å forbedre kvaliteten på visse materialer! Forvent shimmeren og fargen på steinen å forandre synlig! Strukturen er mindre kornig, noe som forbedrer stentens kvalitet. Bruk varme til små og mellomstore pilehoder, spon eller små flekker på pilens hode!        
 6.  
 7.             4      Lag en brann av anstendig størrelse og la den brenne ned til varm sand og glødende kull! Grav et hull og legg i gjenstander av brannen! Sett de oppvarmede flintbitene inn i hullet og dekk dem med steiner! Lag en ny brann og la den brenne ned over en 24-timers periode! Ta ut de varmebehandlede steinene!        
 8.  
        
Index populær:
Ring Saudi Arabia.

Avtale med foreldres død.

Løs gåten med vannkanne fra Die Hard 3.

Pierce din leppe selv.

Transport et biljardbord.

Lag en stamtavle.

Hold deg rolig med dine søsken.

Kontanter i gratis spinn på online kasinoer.

Lag iPhone ringetone fra YouTube video.

Velg et mellomnavn.

Unngå kontakt med giftmagasin eller gift eik.

Lag grønn øl uten matfarging.

Å være ektemannen til kjæresten din.

Forstå politikk.

Ha det gøy å spille ølpong.

Bestill en telefonbok.

Spar penger i en ung alder.

Vær den tiende ringeren på en radiostasjon.

Spill av telefonprang.

Overlev virkningen av en superkomet på jorden.

Konverter tidsformat fra 24 til 12 timer.