Home \ index
 

Ta tak i vanskelige slektninger.

 

Å være i stand til å håndtere vanskelige slektninger kan vel være vanskelig. Å holde seg rolig er nøkkelen til humør, taunts og angrep som gjør at noen mennesker trives. Ved å ikke engasjere seg i lignende oppførsel tar du brennstoffet som brenner dem og lar ditt eget sinn være intakt.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem grensene dine. Selv om det noen ganger er vanskelig å anerkjenne dette, er du den som setter grensene i dine relasjoner. Tenk på de som ikke synes å bli presset rundt - du vil umiddelbart innse at disse menneskene har pekt på deg sine grenser som du vet at du ikke kan krysse. Og uansett hvor mye du er irritert over at disse menneskene ikke er fristet av deg, vil du alltid ha respekt for disse menneskene. Dette er noe du også kan introdusere ved først å sette grensene for deg selv, og deretter hevde deg selv når noen ikke forstår hinten og prøver å krysse grensene dine. På denne måten kan du gjenopprette balanse og håndtere vanskelige personligheter. Hvis du tror du er i kontroll, berøver du manipulatoren, dommeren, klageren eller offeret til makten til å trykke på de riktige knappene. Å gjenkjenne at du ikke kan endre folk, men alltid forandrer måten du svarer på, gjør deg sterk. 
    
  • Innse at oppfyllelse av dine egne behov og omsorg for ditt eget velvære er helt greit. Et forhold som gjør at du føler deg skadet, kan aldri være sunn og fortjener ikke å gi deg det.
  •  
  • Opprett grenser som du føler som den laveste grensen som ikke bør overskrides som gjør at du føler deg skadet. Hvis du for eksempel Legg til verdi for ditt personvern og en slektning vises jevnlig uanmeldt, dette kan være den laveste grensen for deg.
  •  
  • Husk at du ikke er alene. Gjennom hele verden rengjør folk kontinuerlig deres forhold til andre som tar og aldri gir. Dessverre er oppførelsesmønstre satt i stein når vi gir inn til disse menneskene, og i mange tilfeller blir dette mønsteret av adferd overført i familien, og dermed løst ufortjent respekt fra slektninger som aldri har lært å sette grenser som en byrde. Du kan bryte denne syklusen og mens dette kan forstyrre noen mennesker, er denne irritasjonen resultatet av deres realisering at du varsler dem til deres manipulerende oppførsel.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett grenser til ord. Ting som er ubemerkede blir vanligvis sett på som å godta den andres oppførsel og forventninger. Du må uttrykke din mening og ikke bekymre deg det er en ferdighet som alle kan lære. Det kan være svært nyttig å bruke den ikke-voldelige kommunikasjonsteknikken til å se på situasjonen, anerkjenne dine følelser, avgjøre dine behov (for eksempel behovet for avstand, ikke å fornærme osv.), Og be om det Atferd endres eller stopper. 
    
  • Forvent overraskelse eller visst uvitenhet i noen tilfeller. Mange har ikke uttrykt sin smerte, utilfredshet eller irritasjon til en annen person i årevis. Irriteringen er inne, sobrer, og kan til slutt få deg til å klage til den forkerte personen (tenk på alle tider du klaget til barna om bossy tante Mary, men du er egentlig aldri Spør tante Mary om å bli oppmerksom på konsekvensene av hennes kommentarer eller hennes handlinger på deg og din familie). Også, den andre personen kan ikke ta deg alvorlig når du begynner å skyve dine grenser.
  •  
  • I noen tilfeller kan det være en "sjokkert" reaksjon (vanligvis spilt) på grunn av bare tanken om at du tør å prøve å stoppe det. Bare la personen reagere på denne måten, men fremdeles stå utfordringene. Det vil være behov for en bestemt repetisjon for å vise den personen at du har endret seg og er seriøs.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Angi dine grenser. Prøv vennlighet og medfølelse - Chance er flott at du har akseptert denne oppførselen i mange år, noe som gjør deg litt skyldig i at din slektning ikke har lært å oppføre seg som du liker ham hadde. Men hvis det mislykkes og din slektning ikke svarer på vennlige minner, finner du en fornuftig tilnærming til å presse dine grenser: 
    
  • La den andre personen vite at i de neste 30 dagene vil du håndheve de beskrevne grensene strengt.
  •  
  • Kontroller at hvis denne personen bryter grensene dine enda en gang i løpet av disse 30 dagene, oppstår en 30-dagers kommunikasjonsfeil. Du vil ikke ha kontakt med denne personen i 30 dager. Ingen raske besøk (hvis han / hun kommer opp, bør du si på en enkel måte: "Beklager, vi er ikke fokusert på besøkende for øyeblikket, og vi er ikke i kontakt med deg akkurat nå, husk?" Så du lærer våre nye regler. "), Ingen samtaler, ingen e-post, ingenting - bortsett fra det er virkelig viktig.
  •  
  • Etter 30 dagene kan du gjenoppta den opprinnelige 30-dagers regel for å håndheve grensene dine og gjenta prosessen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær helt åpen om hva du gjør når du arbeider for å sette opp nye grunnlag for fremtidige samhandlinger. La den andre personen vite at du følger denne prosessen fordi den ikke forlot deg noe valg; minne henne om at du ofte har forsøkt å avklare hvor alvorlig du er, men ignorert disse forsøkene. Si at du vil ha en ny start, slik at et nytt forhold som du kan nyte "begge" kan oppstå, og at du håper du kan få en ny start med en 30-dagers pause, hvor begge respekterer hverandres grenser. 
    
  • Det første forsøket på en 30-dagers kommunikasjonsbrudd vil trolig være full av forsøk på å kontakte deg. Du vil avvise disse forsøkene ved ikke å svare på dem. Forhåpentligvis vil disse forsøkene tørke opp, og du vil få resten for resten av tiden.
  •  
  • Men hvis din slektning er ubarmhjertig og ikke respekterer forespørselen din i 30 dager, må du informere ham eller henne om at du må ta strengere handling. Gjenopprett kalendere dine for den første dagen. Fra nå av vil 30 dager bli lagt opp hvis personen prøver å kontakte deg i løpet av 30-dagers kommunikasjonsforstyrrelsen. Sørg for at din slektning forstår reglene i dette spillet, ikke bare gjør det uten å la ham få vite hva du forventer og hva konsekvensene vil bli hvis han ignorerer forespørselen din.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fullfør når det ikke er noen mulighet for bedre fremtidige interaksjoner. Hvis reglene har blitt ødelagt mer enn noen få ganger, og du har nådd det punktet der du innser at den andre personen ikke har noen intensjon om å respektere grensene dine, uansett hva du prøver å gjøre for å håndheve dem, er du ferdig , Forholdet kan ikke videreføres i sin nåværende form. Hvis personen ikke engang kan respektere grensene dine i 30 dager, hvilken fremtid har du? Det vil bety at grensene dine blir trampet ned så lenge du tillater forholdet å fortsette i sin nåværende form. 
    
  • Det kan høres litt hardt ut, men du bør huske at før du kom til dette punktet, uttrykte du klart dine behov til den andre personen, og de ble trampet. Du skylder deg et skritt tilbake og bør vurdere om du virkelig vil fortsette dette forholdet. 30-dagers kommunikasjonsfeil gir deg begge muligheten til å dømme forholdet langt. Det forstyrrer også mønsteret for atferd, slik at den andre personen sikkert vet at den har krysset en grense som ikke kan overskrides, og nok er nok.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Skjul noen skyld. Hvis den andre personen prøver å bruke skyld som et manipulasjonsverktøy (som skjer ganske ofte), er det ganske enkelt å håndtere det. Når du føler at den andre personen prøver å manipulere følelsene dine ved å gjøre deg skyldig, bør du bevisst oppleve det hele ved å spørre: "Du prøver ikke å få meg til å føle meg skyldig, er du?" , Den andre personen vil sannsynligvis nekte, men mønsteret kommer snart igjen. Fortsett å avstå fra å føle seg skyldig ved å rette oppmerksomheten til personens følelsesmessige manipulative taktikk. Bare fortsett å stille spørsmål som, "Hvorfor anser du det nødvendig å bruke skyld som et manipulasjonsverktøy?" Eller "Du må være ganske opprørt hvis du finner det nødvendig å overbevise meg om skyld for å få det du vil ha. Kan vi prøve å gjøre det på en mer moden måte? "Du trenger ikke å slå den personen på hovedet, men sørg for at bruk av skyld som et våpen ender for alle. Hvis du nekter å tillate følelser av skyld, vil du kunne være mer objektiv og være mer medfølende når du ser at den andre personen sannsynligvis vil bruke skyld som et våpen fordi han plutselig føler seg maktløs. Ved å takle denne maktløsheten har du muligheten til å forandre forholdet for alltid.       
 12.  
 13.             7      Døm igjen forholdet. Hvis personen nekter å endre måten de samhandler med, bør du nøye vurdere om det er fornuftig å fortsette dette forholdet. Du kan oppleve at du har en eller flere trosretninger som opprettholder problemet. Hvis du tror familien er her for alltid, og du må være lojal mot alle slektninger og bruke mye tid med dem, så er det din beslutning, gjerne ta imot dem - eller la dem være alene. Hvis du har familieforhold som er uforenlige med å oppnå det beste ut av deg selv, kan overdreven familie lojalitet få deg til å forstyrre deg selv. Tenk nøye på din egen tro, familie og lojalitet og tenk på følgende: 
    
  • Du vil nok aldri tolerere den samme oppførselen som et familiemedlem med en fremmed. Forstyrre et familiemedlem kan provosere følelser av skyld eller føre til tilbakeslag i andre familiemedlemmer. Men du bør på alvor spørre: "Hvorfor tolererer jeg denne oppførselen med et familiemedlem hvis jeg ikke ville tolerere det på noen måte med en fremmed?"
  •  
  • Identifiser naturen til en ekstern konflikt du opplever og forvandle den til den indre ekvivalenten. Hvis f.eks. Hvis et familiemedlem kontrollerer deg for mye, bør du slå problemet inn i din egen interne versjon: Du tror at forholdet ditt med dette familiemedlemmet er for "utenfor din kontroll". Hvis du identifiserer problemet som eksternt, kan forsøkene på å løse det være i form av å prøve å kontrollere andre mennesker, og selvfølgelig vil du motta sterk motstand. Men hvis du identifiserer problemet som internt, er det mye enklere å løse. Hvis en annen person styrer deg, kan du sannsynligvis ikke endre det. Men hvis du føler at du trenger mer kontroll i livet ditt, kan du faktisk gjøre noe med dine reaksjoner uten å måtte kontrollere de andre.
  •  
  • Familieforhold kan være komplekse og respektløse at noen kan føre til at du mister noen du virkelig vil ha et nærmere forhold til. Bestem hva som virkelig er verdt det, med andre ord, hvis du bare trenger å se denne vanskelige personen to eller tre ganger i året, bør du vurdere å bare la det være bra. Selv om du vil være kapteinen til din egen skjebne, vil det ikke skade å tåle den personen i noen timer, og kompromisset vil være verdt det hvis dine andre slektninger forblir glade gjennom det.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Beslut å elske og la det hvile. Du kan elske dine slektninger uten å ha et veldig nært forhold til dem. Kanskje dine personlige verdier og din personlige livsstil har gått så langt fra deres at det ikke er grunnleggende kompatibilitet for å gjøre en generell sterk bånd. Selv om dette er trolig familien du vokste opp med og delte mange minner, er kjerneverdiene dine så forskjellige nå at det ikke føles som et meningsfylt familieforhold lenger. Uavhengig av disse forskjellene, kan du likevel komme godt sammen og bli godt med hverandre, men forskjellene har skapt et gap så stort at du må være fornøyd med å ikke være gode venner. Det er ok, det skjer, og du kan være sterk og bekrefte hva som er viktig for deg gjennom de nære relasjonene du velger å være en del av.                 
 16.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

              
Index populær:
Øk fruktbarheten naturlig.

Lag fingernegler med avisutskrift.

10 trinn for å erobre en tyrmann.

Slå en blomsterbue.

Bygg en flammesprenger.

Lag en blomstring.

Start et forskningsprosjekt.

Kjenne tidlig symptomer på graviditet.

Å være bestefar.

Gjør fosterveskappen.

Behandle forstoppelse hos spedbarn.

Få din mann til å hjelpe i husstanden.

Planlegg en Grand Canyon ferie.

Nyt hver dag.

Straffe hans barn riktig.

Vekt et bilde.

Overrask moren din på mors dag.

Dissiplin et stædig eller envis barn.

Bruk en balanse.

Lær en baby å krype.

Lær hans baby å gå.