Home \ index
 

Unwrap en babys bleie wraps.

 

Mange spedbarn er veldig glad i å bli pakket inn, spesielt når de sover. Innpakningen beroliger henne, kanskje fordi den minner henne om livmorens nærhet, hvor de tilbrakte ni måneder. På et tidspunkt kommer imidlertid det tidspunktet du må gi opp vane med å pakke inn og lære barnet å sove uten innpakning. Etter noen måneder trenger babyer fri bevegelse for å utforske verden rundt dem. Å holde dem i en koselig kokong kan påvirke utforskningen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbered deg på å avslutte  ,

    
   
 1.            1      Sikkerhet. Generelt er det helt trygt å pakke babyer. Men i en alder av omtrent tre til fire måneder begynner mange babyer å vende seg og i dette utviklingsstadiet kan de ikke kontrollere hodet veldig godt. Husk at et eldre såret barn er i fare for å falle eller til og med kveles når han slår på magen og plutselig ligger ansiktet ned på sengen eller på andre overflater.       
 2.  
 3.             2      Følg oppførselen til spedbarnet ditt. Hvis barnet ditt er klar til å gi opp innpakning (vanligvis mellom fire og seks måneder), vil det sende deg noen signaler. Disse kan være:  
    
  • det gråter når det er pakket inn
  •  
  • det prøver å kjempe seg ut av taket
  •  
  • Det slår seg regelmessig i søvn. Hvis det begynner allerede, når babyen fortsatt er ung, må du være forsiktig. Husk at tepper og andre kluter er en kvelningsfare.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vent til braces reflex forsvinner. Babyer er født med den såkalte "Moro reflex" eller "brace reflex". Når du skremmer (og noen ganger uten grunn), strekker du armene sidelengs. Nyfødte er generelt redd lett og sliter med armer og ben; Innpakningen hjelper dem til å holde seg så rolig og stille at de kan sove. For best resultat, bør du vente til Moro refleksen har gått ned før du unngår babyen din - med mindre barnet ditt allerede har begynt å snu seg, er sikkerheten avgjørende.        
 6.  
 7.             4      Plan overgangen. Hvis du tror babyen din er klar, tenk på hvordan du kan gjøre overgangen? Begynner du med en lur eller om natten? Når vil du starte? Hvordan vil du takle vanskelighetene som oppstår?        
 8.  
 9.   5      Ta en helg eller en annen ledig tid for å prøve viklingsseksjonen. Vær oppmerksom på at du må kanskje ofre litt av babyens vanlige søvntid for det. Det ville være ideelt hvis partneren din kan hjelpe - du kan da ta svinger for å observere babyens preferanser og forsøke å berolige det uten å pakke inn.     
 10.  
 11.             6      Stopp rutinene dine. Prøv å holde så mange vaner som mulig mens du avvender babyen din. Barnet ditt vil sannsynligvis være bedre å sove uoppdaget hvis du ellers følger de samme søvnvanene (mørkere lys, bad, lullaby, hva du vanligvis gjør).                  
 12.  
             

    2      Gradvis overgang til å slappe av og sove  ,

    
   
 1.             1      Vær oppmerksom på at det er lite sannsynlig at en "kald tilbaketrekking" fungerer bra. Generelt fungerer det ikke bra hvis du slapper av babyen plutselig og permanent; Barnet ditt kan føle seg uvel og ute av stand til å sove godt. Du kan prøve denne metoden hvis du har en veldig aktiv baby som allerede har utviklet seg selv. Ellers er det sannsynligvis bedre å senke tingene ned.  
    
  • Hvis du vil pakke ut babyen din under kaldt uttak, prøv det først under lur. På den måten trenger du ikke ofre for mye søvn hvis du ikke lykkes.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv å pakke ut babyens ben. Mange babyer er bedre i å sove, hvis du tar dem sakte. Prøv å holde hendene og armene innpakket som vanlig, men løsne bena. Du kan enten bruke spesialpakkeprodukter, eller du kan også bruke tepper, klutbleier og lignende. improvisere.        
 4.  
 5.             3      Du kan også starte med hendene dine. Et annet alternativ er å pakke ut babyens hender og armer mens du holder bena innpakket som vanlig. Det er best å forlate bare en hånd først, og senere begge.        
 6.  
 7.             4      Fortsett gradvis. Så snart babyen din aksepterer en fasen av å bli pakket inn, fortsett til den endelig sover uten en vikling.        
 8.  
 9.             5      Se på babyens signaler. Hvis babyen din sliter med å sove, ofte våkner opp, eller virker rystet, ikke fortsett. Vent til den aksepterer det første trinnet (en uåpnet arm eller et uåpnet ben) før du fortsetter å pakke det ut.        
 10.  
 11.             6      Angi tidsintervaller. Hvis barnet ditt virkelig liker å bli pakket inn, kan det hjelpe til med å pakke det opp først i løpet av tuppetid eller bare i de første nattene med nattesøvn (for eksempel til det våkner for å få brystet). Gradvis utvide tidsperioden under hvilken den ikke er utpakket.        
 12.  
 13.             7      Hjelp din uoppnådde baby slapp av. Hvis barnet ditt trives i søvn, prøv å holde hendene forsiktig mot brystet. Dette vil roe babyen din og hjelpe ham sovne.        
 14.  
 15.             8      Prøv baby soveposer. Det finnes noen produkter på markedet som er formet som soveposer som holder babyer varme og rolige uten å pakke dem for tett. Hvis din baby synes å være komfortabel i en av disse, bruk den! Du kan gradvis åpne soveposen for å få babyen din til å føle friheten.  
    
  • I tillegg til disse soveposene er det også forskjellige andre pakker som er tilgjengelige for å hjelpe deg med å fikse babyen din i en stund.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Berolig babyen din uten å pakke den inn. Hvis babyen din blir lettere og skrik når den ikke er innpakket, prøv andre beroligende teknikker. Prøv for eksempel:  
    
  • å synge en lullaby
  •  
  • beroligende musikk å spille
  •  
  • å bære babyen din i en slynge mens du går opp og ned
  •  
  • å veie babyen din
  •  
         
 18.  
 19.             10      Være vedholdende. Berolig babyen din så mye som nødvendig, men så snart det er rolig, legg det tilbake i sengen for å sove. Hver baby er annerledes, og det kan ta litt tid før babyen din til å adoptere de nye søvnvanene.        
 20.  
 

                      

Tips .

                  

Advarsler .

             Les mer... (7)      
Index populær:
Fremme konsentrasjonen av barn.

Forbedre mors mors forhold til datteren.

Witchhouse laget av kjeks.

Kunngjør graviditeten din.

Lag et frosset slam.

Lag en ring fra en sølvmynt.

Bli vant til en gutts potty.

Fugeldukker laget av plastruller.

Last ned YouTube spillelister.

Respektfull handel med en familie.

Velg og kjøp et våpen.

Bli en ekte svart metaller.

Fortell foreldrene dine at du har en spiseforstyrrelse.

Hvilke øyenfarger sier om mennesker.

Skriv et brev til barnets lærer.

Hold vannsnegler.

Bli glad gjennom takknemlighet.

Avbryt et ekteskap i California.

Lag grønn øl uten matfarging.

Ta vare på mannen din.

I Grand Theft Auto San Andreas en jente dateres.