Home \ index
 

En pjokk abstaining.

 

Så snart barnet er blitt et barn, har mødre ofte tenkt to ganger før de fødte sitt barn. Den ene eller den andre moren kan allerede ha noen forsøk bak den. Det er ofte ikke lett å avvenne en baby, men det er enda vanskeligere med et barn. Men du kan også gjøre det. Denne veiledningen inneholder noen enkle trinn som sammen med tålmodighet og utholdenhet vil hjelpe deg med å stoppe barnet ditt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Finn ut  ,

    
   
 1.   1      Vet hva du kan forvente så snart du bosetter deg. Dette gjør det enklere for deg å håndtere vanskeligheter, og du vil ikke bli overrasket.        
 2.  
 3.   2      Lær hvordan kroppen din vil reagere på avvenning. Det vil bli ganske naturlige endringer, og hvis du forstår disse endringene, vil du kunne oppleve dem lettere enn det normale svaret på avvenning.     
 4.  
 5.   3      Vær forberedt på følelsesmessige endringer. Hormonale endringer forårsaker ikke bare fysiske symptomer, de påvirker også dine følelser og stemninger. Kom på en følelsesmessig rutsjebane for en stund som kroppen din tilpasser seg endringene.     
 6.  
 7.   4      Kjenne at barnet ditt også vil svare på avvenning. Å håndtere et barn kan være svært vanskelig under avspenningsprosessen. Barnet gjennomgår en tvungen forandring som den ikke forstår.     
 8.  
 9.   5      Hvis mulig, juster deg selv med barnet ditt under avvenning. Hvordan hindre barnet ditt fra å bli moody eller aggressiv. Det er alltid bedre hvis barnet får lov til å stille inn tiden. Men noen ganger må du hjelpe barnet litt og styre det i riktig retning, men pass opp for skiltene som betyr at det er på tide å stoppe. En tydelig indikasjon er at brystene dine fortsatt er fulle av melk, selv om barnet allerede er ferdig med å drikke.               
 10.  
             

    2      Stille sakte fra  ,

    
   
 1.   1      Start avspenningen sakte og planlagt. Langsom, gradvis avvenning er best for både mor og barn. En brå slutt på all amming kan føre til en traumatisk opplevelse i barnet ditt og anbefales ikke for kroppen din. Sannsynligheten for å få overbelastning er mye høyere, så vel som risikoen for brystbetennelse, f.eks. den ekstremt smertefulle mastitt (mastitt).     
 2.  
 3.   2      Gradvis redusere antall amming, den ene etter den andre. Hvis barnet ditt er vant til å bli satt på etter lunsj, må du slutte å ta den ammingen først. Etter en uke, vil du slutte å ta en annen amming, f.eks. om morgenen eller tidlig om kvelden. Du gjentar denne prosessen til du har fullstendig avvist barnet ditt: hver uke berører du en annen amming økt.     
 4.  
             

    3      Unngå utløser  ,

    
   
 1.   1      Sørg for at barnet ditt ikke ser det nakne brystet ditt lenger. Så ikke kle deg foran barnet ditt. Under avvenningen bør du ikke svømme med ham. Når barnet ditt ser brystet ditt, vil det ha lyst til å bli satt på.     
 2.  
 3.   2      Hold barnet ditt annerledes enn vanlig. Ikke hold den som du vanligvis gjør under amming. En annen posisjon vil føre til et ønske om å bli ammet i barnet ditt.     
 4.  
 5.   3      Endre vanene dine. Ikke sett deg på stolen der du har ammet barnet ditt, eller unngå å gå med ham til rommet du normalt ammer. Endre så mange rutiner som mulig for å unngå bestemte utløsere for barnet ditt.     
 6.  
             

    4      Distrakter barnet ditt  ,

    
   
 1.   1      Distrahere barnet ditt. Spedbarn blir lett distrahert. Gå ut og gå en tur. Syng barnet ditt en sang eller gi ham noe å spise. Vær kreativ og avled hans oppmerksomhet vekk fra brystet.     
 2.  
 3.   2      Bruk barnet ditt. Så lenge barnet ditt er opptatt, vil det være mindre om amming. Jo større barna blir, jo lavere er villigheten til å ta lur. De ønsker å fortsette å spille og oppdage denne fantastiske verden. Over tid blir de så slitne at de bare lukker øynene sine.     
 4.  
 5.   3      Finn andre måter å få barnet til å sovne. Kanskje en biltur eller en utgang i barnevognen? Kanskje selv en liten kosetid med pappa i hengekøya? Også her handler det om å bryte kjente rutiner og erstatte dem med nye.     
 6.  
             

    5      Finn en erstatning  ,

    
   
 1.   1      Bytt amming med spesielle småbarnskopper fylt med en deilig drink. Husk at det å være sunt kan fortsatt være velsmakende. Så vær så snill å ikke erstatte amming med usunn drikke. Sørg også for at barnet ditt får alle næringsstoffene det trenger, fordi brystmelk inneholder både næringsstoffer og immunforsvar, som barnet ditt nå skal absorbere via vanlig mat.     
 2.  
 3.   2      Bytt brystet med flasken. Imidlertid nekter mange pleiebarn flasken. Ikke desto mindre, gi barnet ditt en flaske ofte - unntatt ved sengetid. Tross alt er barnet ditt vant til å sovne mens du ammer. Siden det blir vanskelig å godta bare en flaske. Gi ham flasken når han er opptatt eller sitter i barnevognen. Så det kan bli vant til det uten å tenke på det eller uten å forvente at moderen nå knuter med den.  
    
  • Avhengig av barnets alder, kan du uten flasken og få barnet til å drikke fra koppen. Så du trenger ikke å få den av flasken senere.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Bytt brystmelk med fast mat. Et barn med full mage er mindre sannsynlig å amme. Pass på at du tilbyr sunn mat og ikke rydde opp barnet ditt med usunn søtsaker.     
 6.  
 7.   4      Tilbyr sunne snacks. Deilige snacks distraherer barnet ditt og det vil være mindre og mindre ønsket om å bli ammet.     
 8.  
             

    6      Vær forberedt på komplikasjoner  ,

    
   
 1.   1      Vær forberedt på å føle seg ubehagelig. Brystet kan svulme og skade hvis brystet ikke er fullstendig som vanlig på bestemte tider. Ta trykket av brystet ved å fjerne en liten mengde melk fra brystet. Men vær forsiktig så du ikke smør (eller til og med pumpe ut) for mye melk, ellers mener kroppen at den trenger å produsere mer melk. Kroppen din må kunne tilpasse seg sakte til de skiftende kravene til melk.     
 2.  
 3.   2      Sørg for at brystkjertlene ikke tetter seg. Masser brystet forsiktig for å unngå tilstoppede brystkjertler. Under dusjen er det vanligvis lettere, selv når brystet er hovent.     
 4.  
 5.   3      Hvis brystet ditt er betent, hjelper vanlige komprimerer vanligvis. Alternativt kan du sette noen kålblad på brystet. Kål forlater smerten og bidrar til å stoppe melkeproduksjonen.     
 6.  
 7.   4      Bruk en bh som passer deg. Akkurat nå bør du ha en bh uten en stropp som passer deg riktig. Bad-sitter bras intensiverer ubehag, spesielt med følsomme bryster.     
 8.  
 9.   5      Unngå å føle deg skyldig i å avvenne barnet ditt. Spesielt når barnet ditt ber deg om å få lov til å slå brystet, forårsaker det ofte skyld. Noen kvinner føler seg egoistiske, frustrert eller bokstavelig talt rive deres hjerter ut. Husk imidlertid at barnet ditt snart blir vant til de forandrede forholdene.     
 10.  
 11.   6      Vær forberedt på å være trist fra tid til annen under avspenningen. Amning ga deg en spesiell bånd med barnet ditt. Denne slipsen avsluttes nå. Det er normalt at du føler deg trist om det, men selv de følelsene vil slå seg over tid.     
 12.  
             

Advarsler .

             
Index populær:
Forstå voldelig oppførsel hos barn.

Wall tattoo.

Opplær et barn ikke voldsomt.

Behandle narcissuspærer for gjenplantning.

Velg et mellomnavn.

Lag tåke i en flaske.

Falske fingeravtrykk.

Bli gravid hvis partneren din har en vasektomi.

Lær hans baby å gå.

Vær en ridder.

Reparer ekteskapet ditt.

Gjør halloween gresskarpunch.

Gå riktig.

Selg søtsaker på skolen.

Beregn en netto reaksjonsligning.

Slett en brann i den innledende fasen.

Energized.

Avtale med irriterende og mumlende foreldre.

Har langvarig leppestift.

Forhindre innbrudd.

Bestem de fruktbare dagene.