Home \ index
 

Bli skaterpike.

 

Du har alltid sett skatørene på gatene som kjører på skateboards. Og på en måte fascinerer denne sporten deg også. Men det er rart at du sjelden ser joggeskøyter, ikke sant? , Her er trinnene som vil hjelpe deg. Vær alltid sterk: D

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1      Start med en skateboard av god kvalitet for første gang. Ikke kjøp et billig skateboard. Selv om det virker fristende for 15-20 € å lagre lommeboken din. Kjøp en fra en god skatebutikk. Ikke sett mye oppmerksomhet på hvordan det ser ut. Kjøp et godt, komplett dekk. Gå til en lokal skatebutikk og spør hva du trenger å gjøre, de vil definitivt hjelpe deg. Ikke vær redd for å si "Hei, jeg er ny på skøyter og jeg lurte på om..." Du er mer enn glad for å kunne hjelpe deg. Det er ikke ofte at jentene vil skate.        
 2.  
 3.   2      Kjøp en dekk. Spar penger på skateboardutstyr og gå til en lokal skatebutikk og kjøp en komplett dekk, to aksler og fire hjul. Det er best å be dem om å sette sammen skateboardet ditt. Du kan fremdeles design din skateboard til din egen stil, fordi du absolutt ikke vil se at noen har samme skateboard som deg, ikke sant? For eksempel kan du kjøpe en griptape (den tøffe overflaten på dekket) i en gal design eller få forskjellige farger med aksler og hjul.     
 4.  
 5.   3      Ikke glem verneutstyr. En hjelm, skulderputer, kneputer, etc. Mange skatere har ikke noe å se bra ut. De undervurderer risikoen for alvorlig skade. Du kan få deg store og permanente skader. Det høres ut som om foreldrene snakker. Men hvis du faller ned, vil du være takknemlig for å ha på hjelm.     
 6.  
 7.   4      Få gode skoersko. Normale sko er ikke egnet til skøyter, fordi den tynne overflaten gnider konstant på bunnen av skoen din og kan bære den tungt ut. For eksempel er Etnies, Vans, VTY, Fallen og World Industries gode sko for skøyter. VIKTIG VIKTIG: Bruk aldri jenter skøytesko! De ser bra ut, men de er ikke gode for skøyter. Til samme pris kan du kjøpe bedre, langvarige sko.     
 8.  
 9.   5      Gå trinnvis. Prøv ikke å prøve Rails, Kickflips 360 og Halfpipes med en gang. For første gang bruker du skateboardet til å trene på well-asfalterte veier, vil dette gi deg en "følelse" for skating. Finn din egen grunnposisjon. Den vanlige hjemmeposisjonen er når venstre fot er på forsiden av brettet og høyre er på halen Og den Goofy posisjonen er den andre veien, det er opp til hver skater, som er sin egen grunnposisjon, men de fleste er "vanlige".     
 10.  
 11.   6      Lær Ollie. The Ollie er den grunnleggende byggestenen for alle skater.     
 12.  
 13.      7      Hver flip har oppstått av en ollie. Ingenting fungerer uten Ollie. Han ser ikke veldig tung ut, men han har det fortsatt! Det krever mye øvelse for å perfeksjonere det. Noen skatere trenger selv et år for å lære det. Men hvis du kan gjøre det, vil de andre flippene bli enklere. Hvis du kan gjøre Ollie, har du alle muligheter for nye triks. Og når du endelig får det, er det en så god følelse. Øv, øve, praktisere...       
 14.  
 15.   8      Skate med venner. Det er greit å skate alene, men i det lange løp blir det kjedelig og ensom. Det er derfor det beste du kan gjøre med venner, er å prøve denne nye sporten sammen. Du vil se at det er mer moro sammen og kan hjelpe deg også. Eller du kan også se etter venner som allerede kan skate. De kan gi deg tips til din ollie, etc.     
 16.  
 17.   9      Gjør lekser. Skøyter bruker ofte forskjellige vilkår enn vanlig. For eksempel: Spot, Grind 50/50, "Sliden", "Poppt", "catcht", bakside, frontside, etc. Lån en av skaterbøkene fra biblioteket, og disse ordene blir ofte skildret smart, og du kan allerede snakke med erfarne skatere om skøyter.     
 18.  
 19.   10      Lær å skate. Lær alle skaters grunnleggende og se HowTo videoer eller fips i slowmotion på YouTube.     
 20.  
 21.   11      Vær beskjeden. Når du lærer å skateboard, bør du ikke betrakte deg selv som den beste skateren. For det største er skatere hater Poser og Wannabe. Pass på at de ikke tenker slik på deg. Best du bør alltid være snill og vennlig og oppføre deg beskjeden.     
 22.  
 23.   12      Ikke vær redd for å falle. Faller ned er skaterens største fiende. Men de som er redd for det, har allerede mistet. Fordi hvis du ikke tar den risikoen, kan du ikke lære triks.     
 24.  
 25.      13      Ikke bruk for mye sminke. Skaterjenter har ofte lite eller ingen sminke. Visst, du vil se vakkert ut, men bruk mye sminke under idrettene ville være ugunstig. Det er nok allerede litt av pulver og litt mascara, kanskje litt øyenskygge, men det er nok. Ikke overdriv det. Du gjør denne sporten for deg og ikke for å tiltrekke oppmerksomheten til gutta. Guttene får feil inntrykk. De vil tro at du ikke bryr deg om skøyter, og bare guttene er interessert i deg. Da ville du bli sett på som en poser.       
 26.  
 27.   14      Finn ut hva en skater stil du har. De fleste skate stiler er: freestyle, hvor alle har sine egne kule triks. Streetstyle gjør bare flips og grinds. Vertskatere som bare håndterer flips og ramper (skatere du ser på TV). Cruisers er skaterens mates, rider på ramper, halvpiper, og stole mest på deres fart. Men disse blir ofte misforstått som Poser.               
 28.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Har langvarig leppestift.

Gjør som Sasuke.

Bevar en skallle.

Gjør kandiserte epler.

Rapporter en adresseendring.

Poser som en modell.

Forhindre sjokk ved elektrostatisk utladning.

La en misbrukende ektefelle.

Vær rettferdig.

Ignorer dine følelser for noen som ikke gjengjelder.

Ta vare på latterlighet hos barn.

Gråt på kommando.

Forbered levende agn.

Kjøre coppice industri.

Avløpsvann.

Tegn poeng i et koordinatsystem.

Rapporter tyveriet på et trygdekort.

Kontakt Amazon.

Dekk drikking av sukkerholdige drikker.

Få barnet ditt til å bruke barnevogn.

Bygg et miniatyrhus.