Home \ index
 

Fikk Venus pits.

 

Michaelis-diamanten, også kalt Venus-pits, er hakk i underkanten at noen mennesker anser en skjønnhetsfunksjon. Det antas at de hovedsakelig er genetiske, men det er folk som tror at vekttap og spesifikk vektopplæring kan bidra til å gjøre disse dimplesene til stede. Dette skyldes delvis at mange idrettsutøvere ser ut til å ha disse innrykkene, noe som gir inntrykk av at de ikke bare er genetisk bestemt. Videre forteller folk som er svært overviktige at disse dimplene blir mer og mer fremtredende ettersom de går ned i vekt. Les denne artikkelen for å finne ut hva du kan gjøre for å få Venus-pits.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      gå ned i vekt  ,

    

Hvis du allerede har en Michaelis-diamant, men vil gjøre det mer synlig, kan det være nok å brenne litt fett. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du allerede har en sunn vekt og du ikke har noen synlige dimples, vil det ikke hjelpe deg med å få venusgrap hvis du går ned i vekt. Du bør fokusere på styrketrening i stedet.

 
   
 1.            1      Reduser kaloriinntaket ditt. Hvis du er overvektig og legger mye vekt på under- og midtbakken, vil tap av fett føre til at disse dimplene stikker ut under og gjør dem klarere. Det er ingen måte å redusere vekten på ett sted, så hvis du vil redusere vekten av torsoen din, må du redusere totalvekten ved å redusere ditt daglige kaloriinntak.  
    
  • Start overvåking av kaloriene du spiser. Les alle matetiketter og ikke glem kalorier av dressings, sauser, krydder og drikker.
  •  
  • Uansett vekt eller kroppstype trenger de fleste voksne rundt 1200 kalorier om dagen.
  •  
  • En sikker vekttap er mellom 1 og 3 pounds per uke. Ikke prøv å miste mer enn tre pund i uken hvis du er på en diett.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spis sunn mat for å tilfredsstille deg. Å miste vekt betyr ikke at du må gå sulten hele tiden. Grønnsaker som brokkoli, gulrøtter, selleri og asparges gir kroppen din de nødvendige næringsstoffene, mens de varer lenger enn andre matvarer. Din diett bør bestå av grønnsaker, frukt, magert protein som kylling, fisk og tofu, fullkorn og noen meieriprodukter.  
    
  • Masse vann og / eller grønn te kan bidra til å dempe din appetitt. Drikk to glass vann før hvert måltid for å redusere delstørrelsen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Øvelse av aerobic. Trening alene vil ikke gjøre deg i vekt, men ved å øke hjertefrekvensen med kardiovaskulære øvelser, kan du hjelpe kroppen din til å forbrenne flere kalorier og øke stoffskiftet slik at du går ned i vekt raskere. Prøv å gjøre sport i minst 30 minutter i uken, 5 dager i uken.  
    
  • Running, sykling, fotturer, svømming, dans og kickboxing er alle eksempler på kalori-brennende aerob trening. Velg noe du liker og hold deg til det. Det vil ikke virke som arbeidskrevende arbeid på den måten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Start en matdagbok. Studier har vist at å skrive ned maten du spiser, faktisk kan hjelpe deg med å gå ned i vekt fordi du kan holdes ansvarlig for maten du spiser. Husk å lese hver matte etikett og veie hvor mye du spiser slik at du kan holde nøyaktige oversikter over kaloriinntaket ditt.  
    
  • Nettsteder som My Fitness Pal og Calorie King hjelper deg med å bestemme kaloriene til visse matvarer, og gir deg en oversikt over ditt daglige inntak. De kan til og med koble deg til andre som er på en diett.
  •  
                   
 8.  
            

    2      Styrke øvelser for nedre tilbake  ,

    

Nedre ryggforsterkende øvelser forbedrer ikke bare ditt generelle utseende og hjelper deg å dimple porene, de forbedrer selv den støttende funksjonen til ryggraden og holdningen din. De kan hjelpe deg med å forhindre ryggsmerter etter hvert som du blir eldre.

 
   
 1.             1      Gjør Superman-øvelsen. Dette er en øvelsesfri øvelse som du kan gjøre hjemme og er bra for nedre rygg og dype muskler. Begynn å ligge på magen, utstrakte armene. Bruk rygmuskulaturen til å løfte brystet, armene og beina fra gulvet. Hold posisjonen i 30 sekunder og gå tilbake til startposisjon.  
    
  • Gjenta øvelsen 2 til 3 ganger.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Løft motstående armer og ben. Begynn med hender og knær på bakken og en rett bak. Forleng høyre arm og løft venstre ben i luften. De skal være parallelle med bakken. Gå tilbake til startposisjonen. Deretter strekker du venstre arm og høyre ben, holder posisjonen og går tilbake til startposisjon.  
    
  • Gjenta øvelsen for hver side 15-20 ganger.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Løft hoftene dine. Ligg på ryggen, bena dine er bøyd og føttene dine er flate på gulvet. Legg armene dine på sidene langs sidene dine, håndflatene dine rører bakken. Bruk hendene dine til å stabilisere og sakte opp hoftene dine fra gulvet til overkroppen danner en rett linje med beina. Hold posisjonen i 5 sekunder og gå tilbake til startposisjon.  
    
  • Gjenta øvelsen for hver øvelse 15-20 ganger.
  •  
  • Denne øvelsen vil hjelpe deg å styrke nedre rygg og gluteal muskler.
  •  
         
 6.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (1)      
Index populær:
La en sovende baby lage en liten burp.

Finn ut om du er gravid.

Bli kjent på internett.

Forklare til barn mens du går til prinsippene for trafiksikkerhet.

Pakke en nødposer.

Feil en ryggskade.

Selg søtsaker på skolen.

Utforsk nivåene av hans sinn.

Velg for eller imot abort.

Løsning for det tomme nesesyndromet.

Hekle en granny skjerf.

Med hodetelefoner på broderi, blir ikke kablene slått sammen.

Avslutt barnets stridigheter.

Bestem mellom aksjer og aksjefond.

Lag en ring fra en sølvmynt.

Kunngjøre sitt engasjement.

Reparer en paperback.

Behandle forstoppelse hos spedbarn.

Kontroller kilder for troverdighet.

Forhindre en skilsmisse.

Beskriv et menneskes fysiske utseende.