Home \ index
 

Forbered levende agn.

 

Noen ganger vil fisk bare ha levende agn. Du kan lære å forberede levende baits på en enkel fiskehake og de beste praksisen for å sørge for at byttet ditt er interessert. Teknikker og kroker varierer alt etter hvilken type fisk du vil fange og agn tilgjengelig for deg, men de grunnleggende prinsippene er de samme over hele linjen. Riktig forberedelse er lett å mestre med litt intelligens og praksis. Se trinn 1 for mer informasjon.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Fange og lagre levende baits  ,

    
   
 1.            1      Lær om loven om levende agn i ditt område. I noen områder er levende agnfiske begrenset til et bestemt spekter av lokker og visse farvann. Sjekk dette for å sikre at det er lovlig å fiske med den type agn du vil bruke ved å se på reglene i ditt område.        
 2.  
 3.             2      Velg et utvalg av levende baits, eller velg fra det som er tilgjengelig. Riktig variasjon av levende agn avhenger av hvor du går, hva du fisker etter, og hva som er tilgjengelig. Hvis du har en johannesbrødspest, ikke kast bort tid å fange en sværm av minnows å fiske. Bli kvitt skadedyret ditt og finn litt agn på samme tid. Vanlige levende agn inkluderer: 
    
  • minnows
  •  
  • Gullfisk
  •  
  • Loaches
  •  
  • Night caterpillars
  •  
  • Rattappede Maggots
  •  
  • Corn borer
  •  
  • Gresshoppere
  •  
  • Kreps
  •  
  • Små salamander eller frosker
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold baitene levende. Finn en liten habitat for din levende agn for å holde deg i live til du er klar til å fiske. Pass på at det er nok fuktighet og luftcirkulasjon og blader eller spisepinner for å mate dem til du er klar til å fiske. Prøv å ikke holde dem der i mer enn en dag eller to, eller de kan dø. Ormer lever godt i fuktig jord i lang tid.       
 6.  
 7.             4      Vent å forberede agn til du begynner å kaste. Hele vitsen med å bruke levende baits holder dem så levende som mulig i fiskeprosessen, slik at fidgeting rundt tiltrekker fisk. Hvis du setter din krok for tidlig, er agn din død før du kommer i vannet. Hold det i nærheten og fest kroken til strengen, sett opp og gjør deg klar til å fiske.                 
 8.  
             

    2      Forbered levende agn  ,

    
   
 1.             1      Ta forsiktig av agn fra sin habitat. Det er lettere sagt enn gjort med baitfish. Hvis du fisker med minnows, er det allerede en halv kamp å fange. Dra en agnfisk ut av agnskålen ved å gripe den og hindre den i å squirming. Ta det bra med en hånd i håndtaket og ta med kroken med den andre.       
 2.  
 3.             2      Sett kroken bak ryggfinnen. Du kan ofte sette fiskekroken din i en jevn bevegelse like bak dorsalfinen i fisken din, og kast den forsiktig ut, la fisken falle i vannet så lett som mulig for å holde det levende.  
    
  • Alternativt, henge baitfish gjennom leppene og kjeven på krokene for å få dem til å leve lenger. Posisjonen bak ryggfinnen er ofte tryggere, men det fører til at agn raskt trenger og dør. Å stikke fiskekroken gjennom leppene gjør det mer sannsynlig at fisken ikke vil drukne raskt, men det gjør det bevegelig merkelig gjennom vannet. Hooking kroken gjennom neseborene holder agn i live så lenge som mulig, men er mer risikofylt som fisken kunne unnslippe.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Heng crayfish, salamanders og frosker med halen eller hodet på krokene sine. Som agnfisk gir krabber deg en rekke muligheter til å henge dem på kroken. Sørg for at du blir dyp nok i halen og nær nok til skroget for å få et godt grep på krabbe og unngå å miste agn ved fidgeting. Hvis du går gjennom hodet, får du et sikkert grep, men agnet varer ikke så lenge. 
    
  • Gå gjennom skroget nær salamanders og frosker nær en av bakbenene. De gjør fortsatt en hel del fidgeting, men det er vanskelig for dem å slappe av fra kroken.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Heng ormer, tusenfugler og mugg på krokene ved å stikke dem sammen. Start nær enden av ormen og fold den flere ganger - minst 3 ganger - for å sikre ormen eller andre zappler tett på kroken.       
 8.  
 9.             5      Hold agnet tett når du forbereder for kaste. Pass på at du ikke mister agn før du kommer i vannet. Hold ham forsiktig mens du forbereder deg for å kaste, og kaste ham forsiktig inn i vannet hvor du vil at han skal gå. Gjør det raskt, men nøye.       
 10.  
 11.             6      Bruk en delt ball med ballast. For å holde levende agn på en passende dybde og for å styre linjen for den typen fisk du vil fange, er det vanligvis vanlig å utstyre din linje med en ballast for spilleautomater for å klage , 
    Alternativt kan gresshopper og andre lettere insekter finne det mer hensiktsmessig å la dem flyte på overflaten, avhengig av hva du fisker på. Hvis du vil la ham gå, må du forlate ballasten.  
         
 12.  
 13.             7      Hold kontakten med din streng lett. Husk ikke å henge på kroken for hardt. Riktig forberedelse krever at agnene blir så sunne som mulig før de kastes i vannet. St. Peter! 
    
  • Fjern døde agn hvis du mislykkes og forberede nye. Prøv å løse eventuelle problemer du måtte ha hatt med den siste agn og juster krokposisjonen tilsvarende.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Trygg sang karaoke.

Overleve et økonomisk sammenbrudd.

Hva du trenger å gjøre for å få et forslag fra din venn.

Imponere din kone.

Støt gjenvinningen av neglene etter akrylnegler.

Monter julelys utendørs.

Opplær tenåringspike.

Naturlig familieplanlegging.

Oppdag babyens kjønn.

Gjør en positiv graviditetstest.

Feeding en slåssfisk.

Avbryt leieavtalen for leiligheten din.

Kjøre coppice industri.

Rømt husarrest.

Flytt til England.

Vær tålmodig med barn.

Kast ut en romkamerat.

Forberedelse til fødsel.

Oppfordre en ung til å søke jobb.

Velg et babynavn.

Mobile spion mSpy installere på telefonen din.