Home \ index
 

Lag din egen strøm.

 

Som en del av drivkraften for energi uavhengighet handler det om det beste du kan gjøre for å skape din egen strøm. Selv med lav strøm kan du lade telefonen eller datamaskinen, bruke en TV og alle medieforbindelser, og bruke høy effektivitetsbelysning overalt. Med et omfattende system kan du selge strøm tilbake til rutenettet og senke strømregningen, lade bilen, eller til og med leve helt ut av rutenettet. Les videre for noen gode ideer om hvordan du skal oppnå dette.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Med en vindturbin  ,

    
   
 1.   1      Lær om en spøkelse vindturbin og gjør-det-selv vindturbin generasjon. Spirit Windmill betyr at den er laget av klar plast, noe som gjør det vanskelig å se og ikke så åpenbart. Når det kommer til vindturbiner, er usynlig god! De er flotte for å etterfylle solcellepanelene i det griduavhengige kraftsystemet. En ting er sikkert: solen skinner ikke om natten. På nordlig breddegrad er solpaneler dekket av snø mesteparten av vinteren. Dagene er korte og overskyet, som bare setter slutt på solenergi seks måneder av året. Faren her er at batteriene går i konkurs og fryser det de ødela. En spøkelse vindmølle er et flott alternativ og det beste du kan få for pengene.        
 2.  
 3.   2      Dagens turbiner er veldig stille, så du trenger ikke å bekymre deg for å lage støy. Støyen i full hastighet ligner en elektrisk elektrisk induksjonsmotor, noe som er greit. Det er kult å se opp og se det spinne mens du genererer strøm.     
 4.  
 5.   3      De fleste små spøkelsesbriller laget av gjennomsiktige vinger holder naboene dine lykkelige. Du trenger også et tårn og en kabel, så beregne det med prosjektet. De fleste bruker et enkelt stykke stålvannrør som et tårn. Tårnet er gratis, og materialet og forsendelsen gir den totale kostnaden til ca 670 euro. De er for utvidelser av et eksisterende solsystem. Hvis du starter fra grunnen, koster solpaneler, spenningsregulatorer, batterier og omformere deg minst € 1600 for et lite system. Det og ditt ubetalte arbeid er kostnadene ved å ikke måtte betale en regningskonto hver måned.     
 6.  
 7.   4      Du må ha kunnskap om elektrisk og konstruksjonsteknologi, samt verktøy og ferdigheter til å gjøre det selv. Å bygge et tolv meter høyt tårn krever planlegging og litt av altomfattende selvtillit. Et lignende system jeg har sett, samlet av en profesjonell, har angivelig kostet over 13 400 euro. Jeg leter etter flere tårnseksjoner, slik at jeg kan heve turbinen ytterligere seks meter og få mer vind. Utfordringene stopper aldri.               
 8.  
             

    2      Med solenergi  ,

    
   
 1.             1      Lær om solcellepaneler. Solcellepaneler er en felles løsning og har mange fordeler. De jobber nesten overalt i verden, er en modulløsning som kan utvides for å dekke dine behov, og mange velprøvde produkter er tilgjengelige. 
    
  • Generelt skal platene vende mot sør og være direkte utsatt for solen. Vinkelen målt fra et åndnivå bør samsvare med breddegraden din (du kan se den opp i Google Maps). I skyfri forhold får du bare en brøkdel (10-15%) av solskinnet.
  •  
  • Vedlagte vedlegg kan bygges på egen konstruksjon (som kunne huse batterier og spenningsregulatorer nedenfor) eller plassert på et eksisterende tak. De er enkle å sette opp og vedlikeholde hvis de er nær bakken og ikke har noen bevegelige deler. Sporingsvedlegg følger solen og gir mer effektivitet (+ 50%) og lengre batterilevetid. Dette er mekaniske enheter som er i fare for å bli skadet av sterk vind, og at de bevegelige delene etter hvert slites ut. Siden begynnelsen av 2010 kan det være billigere å legge til flere plater på øst og vest for å oppnå samme avkastning.
  •  
  • Bare å telle et 100 watt solpanel betyr ikke at det leverer så mye med jevne mellomrom. Tvert imot gir høyere temperaturer og annen solens vinkel enn 90 grader over platene mindre strøm (forventer at 70% av den oppgitte effekten skal være på den sikre siden).
  •  
         
 2.  
 3.             2      Start liten. Få bare ett eller to solcellepaneler til å begynne med. Det er mulig å installere dem gradvis, slik at du ikke trenger å bruke store pengesummer på en gang. Mange sammenhengende taksystemer kan oppgraderes - du bør spørre om det i butikken etterpå. Kjøp et system som kan vokse etter hvert som dine behov vokser.       
 4.  
 5.             3      Lær å vedlikeholde systemet. Som alt annet, faller det fra hverandre hvis du ikke bryr deg. Å spare litt penger nå kan koste deg enda mer. Invester i vedlikehold av ditt system, og det vil ta vare på deg også. 
    
  • Prøv å trene og overstyre problemer som er forbundet med å holde systemet på lang sikt. Å ha ingen penger i midten av et prosjekt er en situasjon du bør unngå.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bestem på en systemtype. Tenk på om du vil ha en frittstående strømløsning eller et nettverkssystem, hvis du har valget. Et uavhengig energisystem er det ultimate i bærekraft. Du vet kilden til hver watt du forbruker. En nettverkstilkoblet løsning gir deg stabilitet og redundans, og kan også gi deg muligheten til å selge strøm tilbake til verktøyet. Hvis du er koblet til nettet, men administrerer strømforbruket som om du var selvstendig næringsdrivende, kan du til og med generere en liten tilleggsinntekt. Men vær oppmerksom på risikoen for politiske kutt i disse tilskuddene. 
    
  • Kontakt din nåværende energileverandør og spør ham om systemer som er koblet til nettet. Han kan kanskje tilby deg fordeler og fortelle deg hvem du skal ansette for å sette opp bærekraftig energiforsyning.
  •  
         
 8.  
             

    3      Med alternative systemer  ,

    
   
 1.             1      Lær om vindturbiner. Dette er løsninger på mange steder, spesielt i svært skyet og vindfulle klima. Der kan de være mer kostnadseffektive enn solenergi. 
    
  • Du kan bruke en gjør-det-selv-vindmølle fra en gammel billysmaskin med planer tilgjengelig på internett. Dette anbefales ikke for nybegynnere, men kan oppnå passende resultater. Det er også ganske billige kommersielle løsninger.
  •  
  • Vindkraft har også noen ulemper. Du må kanskje sette turbinen høyt i luften for å fungere effektivt. Dine naboer kan vurdere at en flekk. Fugler kan ikke engang se det... til det er for sent (bare en vits).
  •  
  • Vindkraft krever ganske konsistent vind. Åpen, ensomme områder passer best, fordi det er få ting som blokkerer vinden. Vindkraft blir ofte brukt effektivt som et supplement til et sol- eller vannsystem.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forstå små vannkraftverk generatorer. Det finnes flere typer småkraftkraftverksteknologier tilgjengelig. De spenner fra en selvfremstillet propell koblet til en billysmaskin til relativt robuste og komplekse og konstruerte systemer. Hvis du bor på en elv, kan dette være en effektiv og frittstående løsning.       
 4.  
 5.             3      Prøv et kombinert system. Du kan alltid kombinere alle disse systemene for å sikre at du får nok strøm til hjemmet ditt hele året.       
 6.  
 7.             4      Overvei en generator for fossilt brensel (bensin / diesel / gass). Hvis det ikke er et strømnettet, eller du vil beskytte deg mot katastrofer / strømbrudd eller kjøre verkstedmaskiner, kan det være nødvendig med en generator. 
    
  • Mange generatorer er sakte å reagere på ladningsendringer, noe som kan gjøre dem ubrukelige for vaskemaskiner (å slå på en strømgirer kan føre til at strømmen svinger).  
     
   • Små generatorer som er tilgjengelige i maskinvareforretninger, er designet for sporadisk nødsituasjon. De svikter raskt når de brukes daglig.
   •  
    
  •  
  • Store husholdningsgeneratorer koster en betydelig sum penger. Du kan gå tom for gass, diesel eller LPG. Vanligvis har de en selvstartsmodus som slår dem på når strømmen er kuttet av. Pass på at du arbeider med en elektriker og følger alle byggekoder eller er veldig smart hvis du installerer en.
  •  
  • Generatorer brukt til campingbusser, tilhengere eller båter er små, stille og designet for kontinuerlig drift. De er mye rimeligere. Du kan gå tom for gass, diesel eller LPG. De er designet for å løpe i flere timer om gangen etter behov i noen år.
  •  
  • VVS eller kombinerte varme og kraftanlegg genererer strøm og varme samtidig. Dette er bra for deg hvis du bruker denne varmen, selv om sommeren.            
  •  
         
 8.  
             

    4      Få riktig materiale  ,

    
   
 1.             1      Se på butikkene. Mange forskjellige forhandlere tilbyr ulike produkter og tjenester på den grønne markedsplassen. Noen av disse løsningene passer bedre til dine behov enn andre.       
 2.  
 3.             2      Gjør din forskning. Sammenlign priser på Internett før du snakker til en forhandler hvis du er interessert i et bestemt produkt.       
 4.  
 5.             3      Få ekspertråd. Finn noen som du stoler på, hvem hjelper deg med å ta avgjørelser. Det er forhandlere som har ditt beste i tankene, og det er andre. Søk på nettet gjør det selv og andre samfunn for råd som ikke er fra noen som ønsker å selge deg noe.       
 6.  
 7.             4      Undersøk fordelene. Ikke glem å sjekke lokale, statlige og føderale insentivprogrammer når du handler. Det er mange programmer som reduserer kostnadene ved installasjonen eller gir deg betydelige skattebesparelser for din grønne strøm.       
 8.  
 9.             5      Få kvalifisert hjelp. Ikke alle elektrikerer eller håndverkere er like kvalifiserte til å installere disse systemene. Bare arbeid med erfarne forhandlere og installasjonsspesialister som har lov til å jobbe med ditt utstyr.       
 10.  
             

    5      Vær forberedt på det verste  ,

    
   
 1.             1      Spør om forsikringsdekning for større installasjoner. Din nåværende villaeierspolicy kan ikke dekke det hvis katastrofe rammer, og det ville være ødeleggende.       
 2.  
 3.             2      Lag et forhold til en vedlikeholdsprosess for alternativ energi. Ikke nøl med å gi deg hjelp hvis det kommer over hodet ditt.       
 4.  
 5.             3      Tenk på energisikkerhetsplanen din. De naturlige elementene som et frittstående energisystem bruker, er ikke pålitelige. Solen skinner ikke alltid, vinden blåser ikke alltid, og vannet strømmer ikke alltid. 
    
  • Et system som er koblet til nettverket, er den minst kostbare løsningen for de fleste, spesielt de som allerede er elektrisitetskunder. Verktøyene forurenser imidlertid planeten betydelig. Når de blir tvunget, installerer de en eller annen form for energi (for eksempel solenergi) og koble pakken til rutenettet. Hvis ikke nok energi kommer inn, vil nettverket gjøre opp for feilene, og hvis det er for mye energi, vil nettverket kjøpe dem. Overdimensjonerte systemer kan konsekvent kjøre elektrisitetsmåleren bakover.
  •  
  • Hvis det ikke er elektrisitetstjeneste i nærheten, kan det bli mye dyrere å være koblet til nettet (eller til og med bare koble til en uthus til huset) enn å lage og lagre egen strøm. Dette er enda mer sant siden midten av 2010-tallet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lær om energilagring. En vanlig frittstående energilagringsløsning er dyp utladning blybatterier. Hver type batteri krever en litt annerledes ladingssyklus. Pass på at spenningsregulatoren din kan håndtere batteritypen og er konfigurert riktig.       
 8.  
             

    6      Bruk batterier og velg  ,

    
   
 1.             1      Få batterier av samme type. Batterier kan ikke monteres i eldre konstruksjoner. Generelt vil nye batterier av samme klasse ikke fungere bra når de blandes med eldre batterier. For å blande batterier sammen, trenger du råd fra en ingeniør.       
 2.  
 3.             2      Beregn hvor mange batterier du trenger. Lagringskapasiteten måles i amper-timer. Multipliser ampstimene med spenningen (12 eller 24 volt) og del resultatet med 1000 hvis du vil ha kilowatt-timer. Bare multipliser det med 1000 og del det med 12 for å få amp timer fra kilowatt timer. Hvis ditt daglige forbruk er en kilowatt-time, trenger du 83 amp-timer med 12 volt lagring. Men da trenger du det fem ganger (forutsatt at du aldri vil tømme under 20%) eller ca 400 amp timer for å levere den mengden juice.       
 4.  
 5.             3      Velg batteritype. Det er mange forskjellige batterityper, og det er viktig at du velger den som passer best for deg. Å forstå hva som passer er ikke lett. Finn et selskap som kan bevise at de har kjørt en batteripakke i mer enn fem, bedre enn ti år. Gjetninger eller salgssteder gir dårlige resultater. 
    
  • Våtelementer er de vanligste. De må betjenes (dekslene går av, slik at du kan legge til destillert vann) og trenger en sporadisk "balanse" lade for å koke svovelet fra platene og få alle cellene i omtrent samme tilstand. Noen høykvalitets våtcellebatterier taper vann når de tømmer gass, og til slutt tørker de ut.
  •  
  • Gelbatterier kan ikke vente og tilgi ingen problemer. En våtcellelader lader gelen av platene og danner hull mellom elektrolytten og platene. Hvis et element har klart å bli overbelastet (på grunn av ujevn slitasje), er hele batteriet ikke bra lenger. Som en del av en liten løsning, fungerer de rimelig, men ikke i større løsninger.
  •  
  • Innfelt glassmat batterier er dyrere enn noe annet utvalg og krever ikke vedlikehold. Så lenge de er lastet riktig og ikke tømmes for dypt, varer de lenge. De kan ikke slikke eller leke - selv om du jobber dem med en hammer (selv om vi ikke er sikre på hvorfor du burde gjøre det). De drenerer fortsatt gass når overbelastet.
  •  
  • Bilbatterier er bare det, nemlig beregnet for biler. Bilbatterier virker ikke bra i situasjoner som krever dyputladningsbatterier.
  •  
  • Marine batterier er vanligvis en blanding av dype utladninger og startbatterier. Som et kompromiss passer de godt til båt, men ikke for husholdnings elektrisitet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Har batterier, selv med en generator. Selv med en generator er det nødvendig med batterier i et frittstående system. Ladere batteriene på riktig måte lader generatoren, slik at den fungerer effektivt for drivstoffet det bruker. I motsetning til det er bare arbeidslamper som kun belastes lett, som håndteres svært ineffektivt av de fleste generatorer.       
 8.  
 9.             5      Vent og undersøk batteriene dine. Batterier og deres tilkoblinger krever rutinemessig testing (selv "vedlikeholdsfrie" batterier må rutinemessig undersøkes). Det kan gjøres av en profesjonell, men du kan også lære å studere det selv.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                       
Index populær:
Avslutt barnets stridigheter.

Tine frossen brystmelk.

Fortell foreldrene dine at du har en venn.

Tilbud på eBay.

Dissiplin et autistisk barn.

Bygg Schneedalek.

Vær en god mor.

La en sovende baby lage en liten burp.

Gjenopprett din mann.

Lag en deodorantpinne.

Gjør det bra til andre mennesker rundt om i verden.

Forbedre hudtonen din.

Å være bestefar.

Lær kritisk tenkning.

Lei et lykkelig gift liv.

Praksis avvikende tenkning.

Lag origami papir klør.

Forbedre smaken av billig vodka.

Finn ut om noen er i fengsel.

La opp batteriene raskt.

Lær hans baby å gå.