Home \ index
 

Forklar hvor babyene kommer fra.

 

Det er naturlig for barn å stille spørsmål som "Hvor kommer babyer fra?". Men som forelder kan du føle seg ubehagelig, spesielt hvis spørsmålet kommer fra munnen til det treårige barnet ditt. Likevel, ditt barn fortjener et svar.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vet hva du skal gjøre hvis spørsmålet oppstår  ,

    
   
 1.            1      Ikke avslå spørsmålet. Dine barn er nysgjerrige på verden. "Hvor kommer babyer fra?" Er et naturlig spørsmål, spesielt hvis barnet ditt skal ha en yngre bror eller søster.       
 2.  
 3.             2      Svar på spørsmålet direkte. Du trenger ikke å gi mer informasjon enn barnet ber om. Det betyr at du ikke (ennå) skal snakke om sex når den lille gutten bare spør hvor babyene kommer fra.        
 4.  
 5.             3      Ikke tenk at barnet ditt er for ungt. Hvis barnet ditt er gammelt nok til å spørre, er det gammelt nok til å få svar.        
 6.  
 7.             4      Vær rolig og trives godt. Eldre barn kan føle seg ubehagelig og stille spørsmål om babyer og sex. Du bør erkjenne at sex kan forårsake ubehagelige følelser hos mennesker, og det er greit. Yngre barn stiller imidlertid et enkelt spørsmål. Hvis du viser at du er ubehagelig med det så vil du legge merke til det. Du kan koble denne forlegen med sex og hennes kropp.        
 8.  
 9.             5      Frisk opp din kunnskap. Du bør vite det grunnleggende før du snakker med barna dine. Du har kanskje glemt hva du visste om sexutdanning. Plukk opp en bok for å lære det igjen.                 
 10.  
             

    2      Svar på spørsmålet  ,

    
   
 1.             1      Fortell sannheten. Du trenger ikke å gi all informasjonen tilgjengelig, men du bør svare ærlig. Ikke lag historier om storker og om storken som tar med barna.  
    
  • For eksempel vil barnet spørre hvor du kan få sin nye søster fra. Du kan si, "Mamma gjør at din lille søster vokser i livmoren, som ligger i magen."  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk et språk som barn kan forstå. Barn opp til og med 6 kan ikke forstå det når de prøver å snakke om sex. I stedet snakk om hva som trengs for å ha en baby... egg og sæd.  
    
  • Du kan snakke om et frø for å gi et eksempel. Hvis barna dine noen gang har hjulpet deg med hagearbeid, kan du si: "Vet du hvordan planter kommer fra et frø? Vel, babyer kommer også fra frø. Faren har frøet og mamma har egget. De kobler seg til Mamas kropp for å vokse en baby. "  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tilgangsressurser. Du kan få hjelp til å svare på spørsmålet ditt barn stiller. Les for eksempel bøker med barna dine for å svare på spørsmål.  
    
  • Du finner et stort utvalg av bøker i biblioteket ditt.
  •  
  • Du kan også bruke pedagogiske nettsteder. Mange nettsteder forklarer grunnleggende til barn. Bare vær sikker på at du undersøker nettsidene sammen med barnet ditt.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk riktige betingelser. Ikke vær redd for å nevne kroppsdeler med navn... penis, skjede, livmor og så videre. Så lenge du føler deg komfortabel med vilkårene dine, vil barna dine.        
 8.  
 9.             5      Ikke prøv å avslutte samtalen. Barnet ditt kan være fornøyd med litt informasjon, men det kan også være at den vil vite mer. Vent til du har besvart alle spørsmålene dine før du slår til andre ting.        
 10.  
 11.             6      Ikke bekymre deg hvis barnet ditt vil fortsette raskt med noe annet. Det er greit å gi barnet ditt intermittent informasjon når du spør om det. Du trenger ikke å planlegge en samtale og gjøre alt på en gang for å snakke om dette emnet. I stedet la emnet finne veien naturlig.        
 12.  
 13.             7      Gi barnet ditt gjennom graviditet. Hvis barnet ditt stiller spørsmål fordi du eller din kone er gravid, la barnet være en del av det. Det betyr at du tar det til ultralydslaboratoriet slik at det kan se hvordan babyen utvikler seg. La barnet ditt føle at det ufødte barnet går på føttene. Disse typer aktiviteter hjelper barnet ditt med å forstå reproduksjonsprosessen.        
 14.  
             

    3      Vet hvor barnet ditt er  ,

    
   
 1.             1      Forstå at alle barn er nysgjerrige på sin egen kropp. Selv barn under 2 år vil vite mer om kroppene sine. De vil også vite mer om andres kropper. De er gamle nok til å lære de riktige navnene på kroppsdelene sine.        
 2.  
 3.             2      Vet hvor tre til fem åringer står. Barn i denne alderen begynner å legge merke til forskjeller mellom kroppene sine og andres kropp. De er gamle nok til å lære hva som skal være privat.  
    
  • Barn av denne alderen onanerer, for eksempel. Du er imidlertid gammel nok til å lære at denne handlingen bare skal følges i det stille, lille rommet. Faktisk kan selv barn under 2 år lære om personvern.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Forstå hva barnet ditt vet i alderen 5 til 8 eller 9 år. Barn i denne alderen kan begynne å lære om grunnleggende om sex. Du bør også vite det grunnleggende om forhold. For eksempel bør du vite at noen mennesker er heteroseksuelle mens andre er homofile eller biseksuelle. Du bør også lære om puberteten i denne alderen.  
    
  • Det er det samme som ovenfor... Vær ikke redd for å svare på spørsmålene når de kommer opp. For eksempel kan barnet spørre, "Hva betyr det å bringe noen ned?" Du kan svare: "Når voksne har sex, betyr det at du bruker en hånd til å berøre den andens kjønnsorganer." Vær objektiv og ta med det til punktet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lær mer om hva ni til tolv år gamle vil vite. Barn i denne alderen er klar til å vite hva sex er. Snakk med dem om beskyttet sex, inkludert prevensjon og kondomer. Snakk med dem om å vente på sex til de er klare. Forsikre dem om at alt de går gjennom med kroppene deres er normalt.        
 8.  
 9.             5      Vet hvordan du kan snakke med tolv til atten år gamle. Disse barna vil bli mer flau når de snakker om sex. Men hvis du har snakket med dem før da, bør de være forberedt på å snakke når de har problemer. Bekreft behovet for prevensjon. Gi dem beskjed om hvordan de kan ta prevensjonsmidler og hjelpe dem å få tilgang til dem når det er nødvendig. Selv om det er vanskelig for mange foreldre, må du akseptere at barn i denne alderen kan ha sex.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

            Les mer... (23)      
Index populær:
Spør en jente for unnskyldning.

Fikk Venus groper.

Bake rusk.

Lag eukalyptusolje.

Feire Dia de los Muertos eller Day of the Dead.

Rapporter identitetstyveri.

Lag en regnpinne.

Gjør hermetisk Musubi.

Kontanter i gratis spinn på online kasinoer.

Forenkle ødelagte rasjonelle uttrykk.

Glem å være alene.

Registrer deg for en Guinness verdensrekord.

En dyrehud er soling.

Praksis avvikende tenkning.

Lindre ryggsmerter ved å slappe av.

Skriv et læringsmål.

Vet når du ikke skal frivillig for frivillig arbeid.

Avtale med tenåringsgraviditet.

Lag hårgel fra linfrø.

Forsvinner helt.

Heng en bildekjede på veggen.