Home \ index
 

Lær barns skikkelig tannpleie.

 

Det er svært viktig for foreldrene å hjelpe sine barn med tannpleie, fordi deres motoriske ferdigheter og forståelse til alderen 7 eller 8 er ikke nok. Noen tips vil bidra til å holde barna dine tenner sunne.

             

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg riktig tannbørste.  ,

    
   
 1.   1      Velg et tannbørste i mykt barn. Både en manuell tannbørste og en automatisk brukes til barn. Penslene må være myke og avrundede.        
 2.  
 3.   2      Trykk en tannpasta på en tannpasta på tannbørsten. Hvis barnet ikke er gammelt nok til å spytte ut tannkremet, ta en mindre mengde eller fukt børsten kun med vann.     
 4.  
 5.   3      Hjelp barnet ditt til å gjøre sirkelbevegelser vekk fra tannkjøttet. Børst hele tennene sammen med kjever og tenner.     
 6.  
 7.   4      Borst tennene i minst 2 til 3 minutter om dagen, minst to ganger om dagen. Tenk på en morsom timeglass eller en flott sang for å få barnet ditt glade for å rengjøre i to minutter.     
 8.  
 9.   5      Kontroller igjen områdene av tenner som er utsatt for plakkoverlegg. Hvis du er i tvil, omdirigerer du over kritiske områder.     
 10.  
 11.   6      Bytt tannbørsten om hver tredje måned. Noen tannbørster har fargede børster som mister farge når det er på tide å bytte. Hvis børstene slits før, bør du erstatte dem først på grunn av risikoen for skade.               
 12.  
             

    2      Daglig tannfloss  ,

    
   
 1.   1      Hjelp barnet ditt å bruke floss daglig. Sikkert de trenger hjelpen til de er rundt 8 år, men det er verdt det. Tanntråd er tilgjengelig for barn i en rekke smaker og farger for å gjøre tannpleie moro.     
 2.  
             

    3      Fluorider er viktige  ,

    
   
 1.   1      Velg en tannkrem med høyt fluorinnhold etter at barnet ditt er 2 år. Fluorider styrker det fortsatt tynne og følsomme molar av barnets tenner. Det er også geler med høyt fluoridinnhold som brukes en gang i uken.     
 2.  
             

    4      Vanlig tannlege besøk  ,

    
   
 1.   1      Du bør gå til tannlegen to ganger i året, akkurat som du gjør for barnet ditt. Du kan starte når de første tennene er der.     
 2.  
 3.   2      Gjør deg klar for en barnetellist. Tannleger som spesialiserer seg på barn, har mindre stoler og instrumenter som er bedre for barnets munn. Det er også bildebøker, filmer og nok leker for å gjøre avtalen så hyggelig som mulig for barnet.     
 4.  
             

    5      Bøy karies foran  ,

    
   
 1.   1      Unngå å servere sukkerholdige drikker så mye som mulig, da de vil angripe hele overflaten av tennene med bakterier. Sukkerfri tyggegummi kan bidra til å nøytralisere bakterier etter sukkerrike snacks. I stedet er vann den beste drikken til barnet ditt.     
 2.  
 3.   2     I stedet for søtsaker kan du gi barnet ditt grønnsaker og frukt til å knuse på.     
 4.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                   
Index populær:
Å gjenkjenne den riktige alderen for å gifte seg.

Snakk med en irsk aksent.

Bake formuekaker.

Konstruer en dreneringsgrøft.

Rengjør en støpejernspanne.

Fry fisk som i sørlige stater.

Avløpsvann.

Berolig en tannbarn.

Naturkatastrofer overlever.

Reagerer på en bleie tenåring.

Oppmuntre et barn til å lære.

Spør en jente for en dato.

Å være en god mann.

Gjør en mann spesiell.

Kontakt Amazon.

Opprette formler i LaTeX.

Barn underholde når du er barnevakt.

Lev med hiv eller aids.

Å håndtere en dårlig mor som voksen.

Finn den resulterende kraften til et objekt.

Skriv et læringsmål.