Home \ index
 

Fortell foreldrene dine at du har en venn.

 

Kanskje du er tenåring og har din første kjæreste, eller kanskje du allerede er litt eldre, men har alltid hatt problemer med å diskutere forholdsproblemer med dine strenge foreldre. Eller kanskje du er en gutt selv, og du finner det vanskelig å komme ut med gay til foreldrene dine. Uansett hva det er, kan ideen om å fortelle foreldrene dine om din nye kjæreste være skremmende, men hvis du får faget riktig, kan du være klar til å godta nyheten. Hvis ting går veldig bra, kan de til og med være lykkelige for deg. Her er noen forslag til hvordan du oppnår denne oppgaven med så liten spenning som mulig.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Ta med nyheter  ,

    
   
 1.            1      Finn ut hvem du vil dele først. Kanskje du føler deg nærmere en forelder, eller en av foreldrene dine er mer tilgivende enn den andre. Ofte å snakke med den andre foreldre kan gjøre det enklere hvis du bringer nyheten først til foreldrene du kan snakke med lettere.  
    
  • Hvis du er f.eks. Når "pappas kjære" vokste opp og du enkelt kan vikle ham rundt fingeren, bør du begynne med ham. Men hvis han ofte virker overbeskyttet og alltid ønsker å beskytte deg mot alt, bør du begynne med din mor.
  •  
  • Denne tilnærmingen er spesielt nyttig hvis du fortsatt er tenåring og har din første kjæreste.
  •  

   4111> Hvis du derimot tror at begge foreldrene tar det like bra (eller dårlig), bryter du av plasten med en rykk og forteller dem samtidig.  

         
 2.  
 3.             2      Velg en god tid. Du vil ikke fortelle foreldrene dine når de er opptatt eller i dårlig humør. Hvis du vil, kan du spørre henne når en god tid for en samtale ville være. Prøv å velge en tid når huset er stille og foreldrene dine er ikke stresset eller distrahert av noe.  
    
  • Men bruk ikke "riktig" tid som en unnskyldning for å fortsette å sette den foran deg. På et tidspunkt må du fortelle dem, så du kan få det over med.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Øv det eller skriv det ned. Hvis du er redd for at du blir forvirret, er det greit å skrive ned hva du vil fortelle foreldrene dine først. Deretter kan du øve det foran speilet. Når tiden kommer, kan du få alt på en gang uten å knuse deg selv.        
 6.  
 7.             4      Identifiser dine følelser. Det vil være grunn til at du ikke vil fortelle foreldrene dine. Tror du at foreldrene dine blir sint fordi du er med en gutt? Du kan også tro at du ikke vil godta gutten du har valgt. Eller kanskje du bare vil beholde ditt privatliv for deg selv. Å vite følelsene dine er viktig, slik at du kan bruke dem i samtalen.  
    
  • Hvis du er f.eks. Hvis du tror at foreldrene dine tror du er for ung for gutter, kan du si: "Mamma, pappa, jeg må snakke med deg om noe. Det er litt vanskelig for meg fordi jeg vet at du tror jeg er for ung, men jeg har nylig hatt en kjæreste. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sett den bak deg. Når du setter deg ned med foreldrene dine, ta samtalen bak deg. Ikke snakk om busken. Du kan dempe effekten med et notat. Du kan for eksempel si: "Jeg elsker deg veldig mye og vil ikke gjøre deg sur på meg. Men jeg vil også være ærlig. Jeg har noe å fortelle deg. Jeg har vært dating denne gutten for en stund og... "       
 10.  
 11.             6      Snakk om hvorfor du føler deg klar for et forhold. Hvis du står opp for din sak, avslør også årsakene til at du er klar for forhold. Kanskje du tror du er klar for gutter fordi du allerede er i videregående skole, og de fleste unge i din alder har allerede lov til å ha et forhold. Vær fornuftig og ikke bli sint hvis foreldrene dine er uenige med deg.  
    
  • Dine foreldre vil nok ikke svare så godt til "Men alle gjør det!". Men du kunne Last ned statistikk fra internett som viser at det store flertallet av din alder har lov til å gå ut med jevnaldrende. Du kan også score poeng for hvor mye mer moden du har blitt i det siste året.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vær klar til forhandlinger. Hvis foreldrene dine ikke ønsker at du møter med gutter, og du vil overbevise dem, må du være forberedt på å gå på kompromiss. Du kan for eksempel foreslå å møte vennen din bare i skolen eller bare å danse sammen med ham i gruppen. Foreldrene dine vil bare beskytte deg, så du må være villig til å ofre noen av dine friheter.        
 14.  
 15.             8      Snakk om personen. Fortell foreldrene dine noe om din venn. Snakk om familien hans og hva du liker om ham. Legg vekt på sine gode egenskaper for å gi deg en følelse av hvem den er. Det kan også være nyttig hvis du har et bilde av ham som du kan se på.  
    
  • Dine foreldre har sannsynligvis mange spørsmål. Det anbefales at du svarer på alle spørsmålene så ærlig og fullstendig som mulig for å berolige dem. Hvis du skjuler noe fra dem eller legger til noe, blir foreldrene dine mistrolige og nervøse.
  •  
  • Hvis vennen din har et godt forhold til sin familie, bør du definitivt nevne det for dine foreldre. Denne egenskapen er et stort pluss for mange foreldre fordi det viser dem at den nye gutten respekterer andre i datterens liv og setter pris på en nær familieforbindelse.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Ikke prøv å holde det hemmelig. Når foreldrene dine godtar vennen din, er det spesielt viktig at du er den som skal fortelle dem om forholdet ditt. Hvis de hører om forholdet fra noen andre, kan de anta at du har skjult dem fordi du tror du har gjort noe galt.  
    
  • Du bør fortelle foreldrene dine om din venn, selv om du ikke har til hensikt å offisielt presentere ham til dem i nær fremtid. I utgangspunktet jo nærmere du er i forholdet ditt, desto bedre. Til slutt vil unngår samtalen bare gjøre det vanskeligere og øker også risikoen for at foreldrene dine finner ut fra en annen kilde.  
  •  
  • Når du er eldre og du har flyttet ut, trenger du ikke å gjøre hver dato og venn eksplisitt. Vent til du finner en gutt du er seriøs med, og hvem som virkelig betyr noe for deg før du gjør alle galne.
  •  
                   
 18.  
             

    2      Ta tak i spesielle forhold  ,

    
   
 1.             1      Vent med negative poeng. Hvis du allerede vet at visse aspekter av din venn vil bekymre foreldrene dine, må du ikke starte samtalen med dem. Vent til midten eller slutten av samtalen før du snakker den. Hvis din venn mye eldre enn deg, kan du holde tilbake denne delen av nyhetene til slutten av samtalen.        
 2.  
 3.             2      Forstå at foreldrene dine kan være sint. Hvis du bryter konseptet med foreldrene dine, vil de trolig være sint. Du må håndtere denne sinne og kanskje til og med tårer før du kan forklare hvorfor.        
 4.  
 5.             3      Gi dem tid. Det kan ta litt tid for foreldrene dine til å bli vant til ideen. Hvis de vil reagere sint under samtalen og forby det, kan deres mening også endre seg når den første spenningen har avgjort. Men du må respektere det faktum at du fortsatt trenger å ha et forhold til dem. Du kan ikke bare skrive dem ut som "dårlige" bare fordi de sa nei.        
 6.  
             

    3      Fortell foreldrene dine at du er homofil  ,

    
   
 1.             1      Vent på riktig tidspunkt. Denne typen samtale er spesielt vanskelig, spesielt hvis du ikke vet nøyaktig hvordan foreldrene dine vil reagere. Vent til du føler deg komfortabel med denne samtalen. Hvis du spørsmålet om seksualiteten din, kan samtalen bli svært vanskelig, ettersom foreldrene dine kanskje vil overbevise deg om at du ikke er homofil i det hele tatt.  
    
  • Hvis du har noen bekymringer, vil foreldrene dine sikkert spørre om du er veldig sikker. For å diskutere dette spørsmålet med deg, må du bare huske på at du kan stille spørsmål om dine følelser. Hvis du ikke er 100 prosent sikker på deg selv, er det greit. Du kan nå få følelser for en mann, men senere finner du at du foretrekker kvinner. Seksualitet kan endres over tid.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag en øvelsesløp. Det kan alltid være vanskelig å komme ut til noen, men du kan prøve det først med noen som er veldig forstående. Hvis du for eksempel Å ha en homofil venn eller noen som støtter homofilbevegelsen, snakkes først med personen om seksualiteten din, før du vender deg til foreldrene dine. Det kan være svært vanskelig å uttale det for første gang, så prøv først noen som gjør det litt enklere for deg enn foreldrene dine. Også personen kan kanskje gi deg tips om han eller hun er homofil. Bare vær sikker på at du fullt ut stoler på personen.        
 4.  
 5.             3      Presentere fakta. Hvis du trenger å overbevise foreldrene dine, gi dem fakta om homoseksualitet. Du kan finne mange gode kilder til informasjon om homoseksualitet, for eksempel på Internett-nettsteder eller i LGBT-fellesskapet (lesbisk, homofil, biseksuell og transseksuell).  
    
  • Det hjelper også hvis du kan gi dem materiale eller ringe nettsteder som de besøker og les mer om.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gi dem tid. Mange foreldre må først behandle denne uttalelsen. De fleste foreldre antar automatisk at barna er raske, så de må omorganisere ideen om deg. Fortell dem at det er greit å ta litt tid å tilpasse seg det.  
    
  • Du kan for eksempel si, "Jeg vet, det var en stor kunngjøring. Jeg forstår, når du trenger litt tid til å takle det. Jeg følte meg på samme måte. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vet om det ikke er en god ide. Hvis du vet på forhånd at foreldrene dine vil reagere veldig dårlig på din kunngjøring, fordi det er f.eks. Krenker deres tro, det kan tenkes bedre å tenke på nytt. Hvis foreldrene dine kan kaste deg ut eller fysisk skade deg, må du vente med å komme ut til du kan ta vare på deg selv og beskytte deg selv.  
    
  • Du kan ikke engang fortelle dem om du er veldig usikker følelsesmessig og du vet at de vil reagere veldig hardt.  
  •  
         
 10.  
             

    4      Hvordan svare hvis foreldrene dine er imot det  ,

    
   
 1.             1      Lytt til deres bekymringer. Kjærlighet kan blinde oss. Foreldrene dine kan overreacte til at du har en venn. På den annen side kan de også ha noen legitime bekymringer som du bør vurdere.  
    
  • Spør dine foreldre rolig og høflig hva de ikke liker om din venn. Kanskje de gjør visse kvaliteter i ham nervøs, og disse fryktene kan vel være berettiget. Men selv om dine grunner virker uberettiget, lytt til deres tvil og frykt. Så du får en ide om hva du trenger å gjøre for å overbevise dem om at forholdet ditt er tross alt ikke så ille.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forstå deres rolle. Gode foreldre tar jobben sin veldig alvorlig - for å beskytte sine barn. Så det er naturlig at de finner det vanskelig å akseptere det faktum at du vokser opp. Du bør ha litt medfølelse for dem.  
    
  • Foruten medfølelse, bør du også vise respekt. Uansett hvordan samtalen utvikler, bør du alltid behandle foreldrene dine med respekt. Hvis du kan respektfullt forstyrre dem, blir foreldrene dine mindre opprørt og kan til og med forandre seg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn ut om du vil fortsette forholdet. Tenk på hvor viktig forholdet ditt med din venn er, og hvor dramatisk vil forholdet til foreldrene dine bli belastet hvis du fortsetter med dem. Vekt fordelene og ulempene ved begge sider mot hverandre og prøv å ta en beslutning. Selvfølgelig elsker du din venn, men foreldrene dine vil være foreldrene dine i livet.        
 6.  
 7.             4      Fortsett å snakke med dem. Hvis du ikke er klar til å gi opp vennen din, må du løse problemet igjen. Jo mer du snakker ting gjennom, desto bedre vil du forstå hverandre. Kanskje du også får foreldrene dine til å gi inn.  
    
  • Du bør også gi foreldrene dine mulighet til å møte vennen din. Jo mer tid de bruker med ham, jo ​​mer nøyaktig er hennes syn på ham. Hvis han virkelig er en god gutt, vil de til slutt senke forsvaret så mye at de kan gjenkjenne det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Diskuter emnet med din venn. En god venn vil forstå at å vinne foreldrenes samtykke er et viktig skritt i forholdet ditt. Kanskje dere to kan jobbe sammen for å finne en måte å overbevise foreldrene dine om å gi deg sine velsignelser.  
    
  • Hvis foreldrene dine aldri har møtt gutten før, kan han tilby å introdusere seg til dem for å berolige dem.
  •  
  • Hvis foreldrene dine gir spesielle grunner til at de er uenige med forholdet ditt med denne gutten, fortell ham hvorfor. Han kan da prøve å justere sin oppførsel eller endre situasjonen for å ta bort foreldrenes frykt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Spør foreldrene om hjelp. Diskuter ditt forhold til vennens foreldre og få deres godkjenning. Hvis de er enige, kan de også være villige til å snakke med foreldrene og overbevise dem.  
    
  • Dette trinnet kan være spesielt nyttig hvis du fortsatt er tenåring og har din første kjæreste. Voksne stoler ofte på andre voksne mer enn de stoler på tenåringer. Så hvis to respektable voksne går på foreldrene dine og forsvarer ditt forhold, og gir dem forsikring over sønnen deres, kan foreldrene dine være mer villige til å nøye vurdere dette nye beviset.
  •  
         
 12.  
           Les mer... (24)      
Index populær:
Overtale foreldrene til en hamster.

Kjøp sitronsyre.

Witchhouse laget av kjeks.

Last ned video fra YouTube.

Forbered friterte deigpanner.

Et barns amming.

For å oppføre seg riktig under en brannalarm.

Bevar tre.

Lær verdier.

Lev med ektemannens død.

Løsning for det tomme nesesyndromet.

Bli vant til en gutts potty.

Lytt til din lokale flytrafikkontroll.

Finn ut om ditt barn blir seksuelt misforstått.

For å gjenopprette fra en affære.

Send et brev til avsenderen.

Avtale med tøffe politibetjente i USA.

Blir USAs president.

Legg babyen på magen.

Les et ultralydbilde.

Vedlegg utvidelser eller falske øyevipper.