Home \ index
 

Send et brev til avsenderen.

 

Hvis du ikke tar vare på det, kan brev fra din tidligere leietaker eller fra noen du aldri har hørt om, akkumulere med deg i mange år. Heldigvis, hvis du skriver "Tilbake til avsenderen" på den og legger den i postkassen din, vil Swiss Post ta disse brevene gratis. Forhåpentligvis vil avsenderen oppdatere adresseboken. Men for å stoppe en permanent innboks, vil du kanskje snakke med postmannen eller besøke postkontoret.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Send brevene tilbake til avsenderen  ,

    
   
 1.            1      Skriv "Returner til avsender" på konvolutten eller pakken. Hvis du mottar et brev eller en pakke som er adressert til feil person, skriv den i store tydelige bokstaver på konvolutten eller pakken uten å dekke returadressen. Du kan også gjøre dette med uønsket post, men det er også helt lovlig å kaste dem bort eller holde dem, i motsetning til posten til private personer.  
    
  • Hvis du har åpnet postkontoret, eller signert noen for å motta en pakke, må du sette den inn i en ny pakke og betale gebyret. Ellers bør det behandle innlegget gratis, så lenge du gjør det "i tide".  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skriv "Feil adresse" eller annen grunn (valgfritt). Legg til en melding til avsenderens brev slik at personen vet hvorfor brevet ble returnert. Hvis posten ble sendt til feil person, kan du prøve "Fjernet adressat" eller "Ikke på denne adressen". Hvis du får for mange reklamebrev, prøv å fjerne "fra postlisten" - dette er ganske ineffektivt. 
    
  • Hvis du kjenner personens nye adresse, kan du omdirigere til "Ikke lenger på denne adressen, vennligst skriv den nye adressen her" i stedet for "Returner til avsender".  
  •  
  • Store selskaper bruker vanligvis bulkadresselister og stopper sjelden med å sende materiale bare fordi noen har skrevet en melding på konvolutten. Prøv fremgangsmåten for adressebeskrivelsesskjemaet nedenfor.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Mal din egen adresse. Dette gjør det klart at brevet ikke skal sendes tilbake til adressen din.        
 6.  
 7.             4      Legg posten i eller i nærheten av postkassen din. Postmannen henter posten og bringer den tilbake til postkontoret, der den behandles. Hvis du har et flagg i postkassen din (for eksempel i USA), må du sette den opp for å la den få vite at det er e-post å gå. Ellers legger du posten på et synlig sted. 
    
  • Hvis postmannen ikke legger merke til deg, hold deg et stykke papir med meldingen "returner innlegget" i postkassen din, og hvis posten fortsatt ikke er innsamlet, ta den til postkontoret personlig.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Rapportering av en endret adresse for en annen person  ,

    
   
 1.             1      Hvis du mottar brev fra personen som bodde på adressen din, må du fortelle postmannen eller legge igjen et notat i postkassen din. Hvis du mottar e-post til flere tidligere beboere, skriv et notat med meldingen "Legg kun inn for (nåværende bosatt navn)" og fest det permanent med tape.       
 2.  
 3.             2      Gå til et postkontor for å be om et adressebeskrivelsesskjema. Hvis trinnene ovenfor ikke virker, må du selv gå til postkontoret. Be om et adressebeskrivelsesskjema for all feil mottatt epost. 
    
  • Online skjema krever vanligvis at du kjenner personens nye adresse.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fyll ut skjemaet i henhold til instruksjonene. Forutsatt at du ikke vet den riktige adressen til denne personen, bruk denne informasjonen til å fylle ut skjemaet:  
    
  • I feltet "Videresending adresse", skriv "Flyttet, venstre videresendingsadresse" eller "Aldri levd under forrige adresse, riktig adresse ukjent."
  •  
  • Skriv dokumentet, og skriv deretter "Skjema fylt inn av nåværende bosatt, (ditt navn), representant for ovennevnte person."
  •  
         
 6.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (6)      
Index populær:
Åpne en internettkafé.

Lead rapbattle med vennene sine.

Ammer babyen din i en babybærebøtte.

Bli kjent på internett.

Forklare til barn mens du går til prinsippene for trafiksikkerhet.

Klem et egg uten å bryte det.

Organiser et moteshow for å samle inn penger.

Forklar hvor babyene kommer fra.

Sug naturgummi igjen.

Bli kvitt en svetteboks.

Fyll opp et Warrior Cat navn.

Lær et barn med nedsatt funksjonsevne til potty.

Løs et kryptogram.

Spionere på folk.

Kjøp barneklær under graviditet.

Skriv en roman om tre dager.

Ringe til Mexico.

Lag en blomstring.

Vend ditt problem tenåring til en ansvarlig voksen.

Lagre ekteskap etter en affære.

Gjenkjenner Waterford krystaller.