Home \ index
 

Finn ut om partneren din er utro på deg.

 

Det er mange måter å finne ut om partneren din snyder deg. Snart vet du det.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Stol på dine instinkter. Hvis du føler at noe er galt, ikke ignorere det.       
 2.  
 3.             2      Se etter en plutselig endring i partneren din rutine. Legg merke til nøyaktig når mannen din går på jobb, i treningsstudio, til lunsj, etc. Rutinen kan forandre seg med partnerenes arbeid, så noen ganger er det vanskelig å si. En klar indikasjon er når han påtar seg flere forretningsreiser eller jobber lengre enn vanlig. Ring partnerens arbeidsplass når han skal være der og se om han kan håndtere den.        
 4.  
 5.             3      Spør din mann hvorfor hans rutine har endret seg. Se på bevegelsen av øynene hans i mellomtiden. Hvis han ikke ser deg i øyet, hvis du ser på hans, så er dette et annet tegn på en juksepartner. Vanligvis har folk en tendens til ikke å få øyekontakt, eller de blir rastløse når de lyver. De fokuserer på et objekt i nærheten, i stedet for å se deg rett i øyet. Det er som om de gjemmer noe.        
 6.  
 7.             4      Se etter uvanlig oppførsel. Når han plukker opp sin mobiltelefon, tar han ofte et sted hvor han er ute av earshot? Går han på merkelige og uvanlige turer og insisterer på at du holder deg? Er hans reaksjon merkelig eller mistenkelig når du konfronterer ham med disse ekskursjonene?        
 8.  
 9.             5      Se på kredittkortregningene. Er det noen kostnader du ikke vet, f.eks. for restauranter, hoteller, fritidsaktiviteter, etc.? Konfronter ham med disse problemene. Hvis svaret er unnvikende, uklart eller direkte mistenkelig, er det definitivt et dårlig tegn.        
 10.  
 11.             6      Se på telefonregningene. Se om de har et telefonnummer som du ikke vet, og at partneren din kanskje har ringt. Hvis du kan, ring dette nummeret og si at du fant dette nummeret på telefonregningen og lurte på hvor det kom fra. Et alternativ er bare å henge opp eller si "Beklager, feil tilkoblet". Når du stiller spørsmål, noen ganger får du sannheten og noen ganger gjør du det ikke. Se etter ledetråder som viser at noe er i bushen.        
 12.  
 13.             7      Være direkte. Spør din mann eller kone hvis han / hun er utro på deg. De fleste lyver, men noen forteller sannheten. Igjen må du være oppmerksom på øynene og stemmen igjen. Se hvor sint han / hun kommer i mellomtiden. Hvis han / hun blir utslitt eller mer irriterende enn vanlig, er det svært sannsynlig at han / hun lyver.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Index populær:
Gå tilbake til arbeid etter barselsorlov.

Fjern flytende latex.

Mørk rommet ditt perfekt om dagen.

Ring Saudi Arabia.

Grow grønn paprika.

Spar elektrisitet til tross for at du har en varmtvannsbereder.

Lær en gutt å gå til potten.

Lag et konseptkart.

Brann et gummibånd.

Bytt fra morsmelk til kumelk.

Sov med karpaltunnelsyndrom under graviditet.

Lag hvit røyk.

Ta førerkortet i USA.

Behandle fristelser.

Klassifiser trekanter.

Gjenkjenne en svulst i bukhulen.

Lag en urte tinktur.

Installere et toalettsete.

For å overleve en apokalypse.

En dusjfliser.

Bli glad gjennom takknemlighet.