Home \ index
 

Lag din egen bilderamme.

 

I 7 trinn til den individuelle rammen

 

Når en individuell ramme for et bilde er desperat ønsket, kan selv online-forhandlere som denne ikke levere den riktige rammen fort nok. I dette tilfellet er DIY det eneste alternativet. Det er imidlertid ikke vanskelig å lage din egen bilderamme.

 

For å bygge en individuell fotoramme, alt du trenger, er tre, en sag, finkornet sandpapir, en linjal og geometrisk trekant, en blyant, en disk og lim. To små eyelets og ledning gjør henger lettere. Den endelige utformingen kan gjøres ved hjelp av perler, steiner, paljetter og en matchende farge til bildet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Tiltak. Uten å vite dimensjonene på bildet blir det vanskelig å velge riktig materialtykkelser og lengder. Både lengden og bredden på bildet beregnes to ganger for materialkjøpet. For glasset, legg 1 cm (2 x 0,5 cm) horisontalt og vertikalt til den fjernede bildestørrelsen.        
 2.  
 3.   2      Valg av materiale. Tre er lett å jobbe med, så det er flott for en ramme. Alt i alt, for en firkantet ramme, er det nødvendig med 2 trebånd for vertikale sider av bildet og 2 trebånd for de horisontale sidene av bildet. De indre striplengder samsvarer med de nøyaktige dimensjonene på bildet, for ytre må beregnes avhengig av størrelsen på vinkelen på 45 grader til utsiden. For å få raskere enn ekte glass fra glasset er plexi eller hobbyistisk glass.     
 4.  
 5.   3      Beskjæring. Noen tilbydere tilbyr reduksjon av miter barer. Dette tilbudet bør aksepteres da det gjør jobben ekstremt lett. Hvis materialene ennå ikke er kuttet, kan dette gjøres ved hjelp av en sag og linjal samt et settfelt. For dette formålet blir dimensjonen av bildet opprettet på bunnen av linjen. Deretter tegnes en snor av 45 grader med Geodreieck. Miter går alltid utenfor. Det betyr at toppen er alltid lengre på toppen enn på bunnen av linjen. Nå er alt du trenger å gjøre, sett på tegningen.     
 6.  
 7.   4      Liming. Når treet er kuttet, blir de enkelte delene malt om nødvendig. Deretter børstes mitres med en standard tre lim og klemme godt. Når den ferdige rårammen er tørket, kan designen gjøres.     
 8.  
 9.   5      Påfør smykker og maling. Designet skal gjøres før glasset settes inn, fordi det ikke kan oppstå lim på glasset. De to øyene kan nå festes til rammen. Som et resultat blir ledningen ganske enkelt trukket, dette brukes til senere hengning.     
 10.  
 11.   6      Sett inn glass. Når rammen har tørket, ved hjelp av hurtiginnstilling lim, tar det omtrent en time før glasset settes inn. Dette er også festet av lim. Pass på at du ikke bruker for mye lim, slik at det ikke brenner ut og gjør glasset stygt. Små limpotter i en avstand på en til to centimeter på den indre kanten er tilstrekkelig.     
 12.  
 13.   7      Hang opp. Nå er bildet satt inn og festet. Vel, dette oppnås ved å bruke små biter av tre som er festet på baksiden. Bildet kan også påføres glasset med spray lim. Deretter henger det på en negl eller en skrue med ledningen på veggen. Ferdig!               
 14.  
             

Tips .

             
Index populær:
Guide en hund til en tur.

Mål din bærbare.

Start en bedrift.

Bor en lås.

Folk som sparker ut av Xbox Live.

Kontroller de gule safirene for ekthet.

Emotionelt forberede seg på graviditet.

Finn Instagram Influencers.

Plante valnøtt trær.

Overrask moren din på mors dag.

Sy plassmatter i stoff.

Sett Eurostil skaphengsler.

Lag et hekle mønster.

Pakke et maleri for transport.

Å være en stor mann.

Naturligvis forhindre graviditet.

Straffe et barn.

Ta førerkortet i USA.

Lag en dobbel Palstek klatringsknute.

Forbedre sin fantasi.

Overvinne postpartum depresjon og angst.