Home \ index
 

Anerkjenn en sliten barn.

 

For en pjokk, er hver dag full av rart og spenning. Barn gni seg opp lett ved å prøve alt og prøver å gjøre hva de vil. Dessverre er det veldig sjelden at de innrømmer at de er trette og trenger en lur. Derfor er det igjen for foreldrene å gjenkjenne signaler fra en overarbeidet pjokk og insistere på at de tar en pause for å gi sin utmattede kropp med ny energi.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kjenne de følelsesmessige tegnene på utmattelse  ,

    
   
 1.            1      frustrasjon. Overarbeidet smårollinger er lett irritert når ting ikke går som de vil. Selv om dette noen ganger manifesterer seg som raseri, skyldes det vanligvis tretthet når det skjer sammen med de andre tegnene som er beskrevet her.  
    
  • For eksempel. blir en pjokk som vanligvis liker å puslespill, bli frustrert eller sint hvis den ikke finner den riktige delen. I stedet for å stille om hjelp, kan barnet begynne å skrike eller slå på puslespillet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Barnet blir vedlagt. Overdrevne barn blir festet og ønsker hvert sekund av din oppmerksomhet. Hvis barnet ditt er generelt kjærlig, kan dette tegnet være vanskeligere å gjenkjenne. Men hvis barnet ditt ikke er så festet, kan dette være et tegn på at barnet ditt trenger en pause.        
 4.  
 5.             3      Barnet gråter og stønner. Hvis du ser at barnet ditt klager og skriker mer enn normalt, er det et tegn på tretthet. Søvnmangel og tretthet fører til utålmodighet og nervøsitet hos barn. Mange barn blir spente og humør når de er trette.        
 6.  
 7.             4      Økt misbruk og overreaksjon. Noen barn blir galne når de er trette. De ignorerer hva foreldrene forteller dem, er høyt, slå, spytte, bite, rope "nei" til ethvert spørsmål de spør og bli egoistisk. Hvis du oppdager at barnet oppfører seg slik, betyr det ikke nødvendigvis at han prøver å være boorish og uhøflig. Kanskje det er bare for trøtt og trenger en pause.        
 8.  
 9.             5      Erkjennelse av tantrums. Tretthet manifesterer seg ofte i tantrums hos barn. Det kan være at barnet gråter, gråter og kaster ting på gulvet hvis det ikke går sin egen vei. Når tantrums skjer om kvelden, er det et sikkert tegn på at barnet er overtrøtt.        
 10.  
 11.             6      Overfølsomhet. Hvis du merker at barnet ditt gråter ofte for små ting, er det sannsynligvis overtredet. Mangel på hvile gjør barna svært følsomme og de kan begynne å gråte selv med småbiter.        
 12.  
 13.             7      Forstå hvorfor barnet ditt ikke kan trøstes. Når et slitent barn begynner å klage på noe, er det veldig vanskelig å berolige og roe det. Faktisk vet det ikke hvorfor det gråter. Det er veldig vanskelig at det slutter å gråte når det er startet, fordi gråt kommer fra noe det ikke forstår.                  
 14.  
             

    2      Erkjennelse av fysiske tegn på utmattelse  ,

    
   
 1.             1      Bestem om barnet beveger seg sakte. De fleste spedbarn er bunter av energi når de hviler godt. Hennes oppmerksomhetsspenning er ganske kort, og hun har en tendens til å bevege seg raskt fra en ting til en annen. Imidlertid beveger de seg langsomt når de er trette.  
    
  • Du kan sitte på samme sted og stirre forvirrede hull i luften.
  •  
  • Dette er spesielt merkbart når man spiser, da de ofte stopper midtveis når de tar med seg skjeen eller gaffelen til munnen.
  •  
  • De beveger seg også langsommere og slurp mens de går.
  •  
  • Hvis de må gå langt, insisterer de på å bli båret. Hvis de ikke er slitt, sitter de ofte på stedet og nekter å gå et skritt videre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på barnets språk. Noen spedbarn pleier å stønne over tretthet, noe som gjør stemmen høyere. De drar ut ordene sine, spesielt ord som slutter i "ie". Andre småbarn snakker veldig sakte, som om de trengte all sin styrke til å snakke.  
    I tillegg er de fleste spedbarn ikke artikulert ordentlig når de er trette. Det virker som om deres ord konvergerer, og hvis det er pauser i deres språk, vil de ikke sannsynlig gjøre det etter stavelser eller på slutten av ordet.  
  • Disse tingene gjør det svært vanskelig for alle å forstå hva barnet sier.
  •  
  • For å gjøre saken verre, er overtrøtt barn svært irritabel og kan dermed ikke klart uttrykke det de ønsker eller trenger.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Pass på at barnet ditt sover i vanskelige tider. Utmattede barn er ofte i stand til å sovne når det ikke er sengetid, kanskje mens du kjører eller ser på tegneserier. Omvendt nekter de å gå i seng når det er på tide å sove. Selv om søvn er hva en overarbeidet pjokk trenger mest, har den en tendens til å nekte å ta en lur eller gå til sengs.  
    Barn har ofte en tantrum når de går i dvale.  
  • Hvis en pjokk endelig går i dvale, kan det faktisk være vanskelig for ham å sovne. Det er sannsynlig at det har problemer med å slappe av og slå av. Det er gal fordi det har ennå ikke å behandle alle tingene det er sett og gjort så langt denne dagen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se om barnet ditt er hyperaktivt. Masse å hoppe, klatre eller løpe kan gi inntrykk av at barnet ditt er energisk. Forvirrende, det motsatte er imidlertid tilfellet. Denne typen hyperaktivitet antyder at det er på tide for barnet å hvile og sove, selv om det ser ut til at det er fullt av energi. Svært ofte er denne hyperaktiviteten et resultat av å gjenta en enkelt handling.  
    
  • hvis barnet ditt er f.eks. stadig hopper eller kjører rundt bordet igjen og igjen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Pass på at barnet ditt er veldig masete om å spise eller nekte å spise. Også spedbarn kan nekte å spise når de er veldig slitne - selv om det er deres favorittmat. De pokker bare rundt i maten eller bare sitte der og stirrer på det. Noen ganger kan det skje at de kaster hele bolle over bordet eller på gulvet. Hvis barnet ditt nekter å spise eller er veldig kresen, er dette en indikasjon på at tiden for å spise allerede er over, og at det er nå tid å sove.        
 10.  
 11.             6      Hvorfor barnet ditt stirrer hull i luften. Hvis du ser at barnet ditt ser på tomrum mens du spiller eller mens du forteller ham noe, er det en indikasjon på at han er trøtt. Dette skyldes at barnet ikke kan konsentrere seg om hva du sier fordi det er mentalt utmattet.        
 12.  
             

    3      Hjelp barnet ditt til å få nok søvn  ,

    
   
 1.             1      Følg oppførselen til barnet ditt. Reager straks hvis du merker de første tegn på tretthet. Så snart som mulig, prøv å redusere intensiteten til hendelsene og spillene de deltar i. Dette hjelper barnet til å roe seg og gå raskt til sengs.        
 2.  
 3.             2      Lag en forutsigbar rutine. Lag en tidsplan for dine forpliktelser og sett opp en rutine slik at barnet ditt kan bli vant til å sove på et bestemt tidspunkt. Å sørge for at du har en vanlig sengetid planlegger at barnet ditt er klar til å sove i tid og få nok hvile. Denne rutinen bør innebære et måltid og beroligende aktiviteter før du går i dvale, for eksempel et bad, les en bildebok eller fortell en historie.  
    
  • Hvis tretthet blir gjentatt hver dag, må du sannsynligvis endre noe på barnets plan og gi det til middag på forhånd og legge det til sengs tidligere.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Begrens deres krav. Småbarn kan virke utrettelige, og når de er trette, kan de bli svært krevende når det gjelder å gå til sengs. Kanskje de trenger vann, de trenger å gå på toalettet, de vil ha en annen historie, et annet kyss. Sett disse kravene grenser for å unngå en uendelig forlengelse av sovende ritualer.        
 6.  
 7.             4      Gjør timene før senga mindre intens. Hvis barnet ditt er for trøtt, vil de sannsynligvis nekte å gå i dvale. Rolle det ned før sengetidet ved å gjøre ditt miljø litt mer fredelig og rolig.  
    
  • Damp lyset ved å trekke på gardinene og slå på nattlampen da den gir mindre lys. Mangel på lys øker nivået av melatonin og sender signaler til barnet at det er på tide å sove.
  •  
  • Fjern leker og erstatt dem med andre spill som et puslespill som ikke krever fysisk aktivitet. Leker kan frustrere slitne barn. Derfor er det best å ikke la dem spille rett før du går i seng.
  •  
  • Si rolig for å berolige barnet ditt. Det vil trolig etterligne deg og komme til hvile.
  •  
  • Spill langsom, mild musikk som har en beroligende effekt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta vare på barnets daglige lur. Spedbarn trenger 12 til 14 timers søvn om natten og 1 til 2 timer i løpet av dagen. For å unngå overtretthet, bør du definitivt sette barnet ditt til å sove om dagen, selv om det nekter.        
 10.  
        Les mer... (1)      
Index populær:
Reiser i bilen med en baby.

Skrem din søster.

Hold det gamle telefonnummeret ditt.

Lag Halloween dekorasjon.

Søk etter lyst på tordenvær.

Å lage svart.

Rapporter tyveriet på et trygdekort.

Holde en pjokk fra å treffe.

Få britisk statsborgerskap.

Lag pilehoder.

Kjøp en stjerne.

Dyrk orkideer.

Sett sammen en osteglass.

Lag dine egne skjønnhetsprodukter.

Fôr en nyfødt med flasken.

Gjør stædige familiemedlemmer ta vare på seg selv.

Lag hårgel fra linfrø.

Beskytt barn mot pesticidforgiftning og blyforgiftning.

Hva du trenger å gjøre for å få et forslag fra din venn.

Naturkatastrofer overlever.

Se om du har vannretensjon.