Home \ index
 

Fortell moren hvor mye du elsker henne.

 

Noen ganger er det bare ikke nok å si «Jeg elsker deg», eller du er litt flau i å bare fortelle moren din det. Men du kan fortelle henne i form av et kart. Du kan vise henne at du elsker henne ved å uttrykke sin godhet, uttrykke din kjærlighet og takknemlighet, eller gjøre henne til en spesiell gave.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Skriv et kort eller et brev  ,

    
   
 1.            1      Lag et kort. Ved å lage dem selv, viser du at du også tar tid for dem og for å fortelle dem at du elsker dem. 
    
  • Lag et hjertekort. Brett et rødt eller rosa stykke papir i midten. Kutt et halvt hjerte ut av det. Begynn med å lage en kurve øverst som resulterer i et punkt nedover. Skriv på det normalt, men når kortet åpnes representerer det et hjerte.
  •  
  • Du kan også male et kort selv. Bare vær sikker på at malingen er tørr før du skriver på den.
  •  
  • Start med et enkelt stykke papir eller papp i favorittfarge. Et hjerte i midten er alltid bra.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skriv hvor mye du elsker henne. Legg en spesiell melding til henne for å vise hvor mye hun betyr for deg. 
    
  • Du kan skrive noe som, "Jeg er så takknemlig for deg som mor, du mener så mye for meg, og jeg setter stor pris på alt du gjør for meg, takk for at du alltid er her. Jeg elsker deg! "
  •  
  • Skriv "Jeg elsker deg" på andre språk. Fyll forsiden av kortet med uttrykket på forskjellige språk. Du kan bruke en oversetter på Internett, eller bare se etter en side som allerede har oversatt den til mange språk. Start med "Jeg elsker dig" på dansk, "Ik hou van je" på nederlandsk, "Je t'aime" på fransk, "Minä rakastan sinua" på finsk, "Te amo" på spansk eller "chăn rák kun" på thai ,  
  •  
  • Ta med et dikt av deg eller noen andre. Du kan skrive et spesielt dikt til din mor, men hvis du ikke vil, kan du også ta et dikt fra noen andre og skrive navnet hans under det.
  •  
  • Oppgi de spesielle tingene dine mor gjorde. Takk moren din for bestemte ting og fortell henne hva du elsker om henne. Du kan også sette opp oppgaven med å finne en ting for hvert brev. Hvis det er for vanskelig, kan du forkorte det og søke etter en ting, hver med en av bokstavene til mors mors navn.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Dekorer kortet. Beautify henne for å gjøre henne spesiell. 
    
  • Tørke blomster. Du kan plukke wildflowers og tørke dem mellom boksider. Hvis du er bekymret for å rote med boken, bretter du først blomstene inn i et stykke papir. Deretter holder du det på kortet.  
  •  
  • Samle papirskrap og vakre ting. Pynt kortet med det.  
  •  
  • Bruk nål og tråd. Lukk den med en ramme rundt kortet eller skriv meldingen på forsiden.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      La henne finne kartet. Legg det i en fin konvolutt eller papir og skriv navnet ditt på den. Så la henne være på et sted hvor hun vil finne henne.                 
 8.  
             

    2      Vis din kjærlighet og takknemlighet  ,

    
   
 1.             1      Kram moren din og kysse henne. Vis henne din kjærlighet uten å be om det.       
 2.  
 3.             2      Legg hånden på skulderen hennes. Når hun synes å ha hatt en hard dag, legger hun hånden på skulderen for å vise henne at hun bryr seg om deg.       
 4.  
 5.             3      Gi henne et smil. Selv om du har en hard dag, prøv å smile på henne i stedet for å lage en grimas. Hun vil sette pris på din goodwill.        
 6.  
 7.             4      Ikke skyll deres kyss og klemmer i offentligheten. Du kan bli flau for å bli hugget av din mor, men du vil ikke skade hennes følelser.        
 8.  
 9.             5      Vær lindrende. Din mor gjør også feil. Hvis hun glemmer å plukke deg opp eller lage mat, fortell henne at det er greit å være sint heller enn sint.        
 10.  
 11.             6      Del livet ditt. Din mor er sikker på å være interessert i det som skjer i livet ditt, og ved å dele sin dag og følelser med henne deler du henne.        
 12.  
 13.             7      Oppmuntre henne og hør på henne. Din mor har også en dårlig dag, og hun har også ting hun elsker. Vær der for henne når hun trenger deg og oppfordrer henne til å forfølge sine hobbyer.        
 14.  
 15.             8      Si "Takk". Noen ganger kan moren din kanskje ikke føle seg verdsatt. Vær oppmerksom på alt det hun gjør for deg og fortell henne at du setter pris på henne veldig bra.        
 16.  
             

    3      Gjør noe godt for henne  ,

    
   
 1.             1      Cook for din mor. Du trenger ikke å lage noe utførlig. Hun vil like det du gjør for henne.  
    
  • For et enkelt måltid, prøv å lage mat spaghetti. Kok spaghetti og varm sausen på komfyren. Legg litt salat på tallerkenen, og du har allerede trosset et enkelt måltid.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forbered din favoritt dessert. Varm, fersk informasjonskapsler er alltid en god måte å si "Jeg elsker deg".        
 4.  
 5.             3      Spør henne hva hun vil gjerne gjøre i dag, og sørg for at hun kan gjøre nettopp det. Sett telefonen din til side og gi henne all oppmerksomhet mens du gjør saken hun ønsker å gjøre.  
    
  • Foreslå ting til henne hvis hun ikke tenker på noe. Du kan sannsynligvis gå til biblioteket, kino eller skjønnhetssalong. Kanskje en piknik i parken?
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vask bilen din. Ta det med i vasken eller vask det selv. Ikke glem å kaste bort søppelet inni og suge det i interiøret. Ta deg tid til å støte av kranene.        
 8.  
 9.             5      Gjør huset rent. Ingenting forteller en mor "Jeg elsker deg" som et rent hus.        
 10.  
 11.             6      Ta med henne en kaffe eller te. Hvis moren din tar en pause fra alt, ta henne en kopp te eller kaffe eller noe annet som vil hjelpe henne til å slappe av.        
 12.  
 13.             7      Be henne om å ta vare på dine yngre søsken. Du kan gi moren en pause hun vil elske fordi hun kan gå og gjøre noe hun gleder seg over.        
 14.  
             

    4      Papir det  ,

    
   
 1.             1      Skriv dine favoritt kjeks eller søtsaker "Jeg elsker deg" på (rent) bordet. Pass på at ingen kjæledyr får tak i det og advare andre familiemedlemmer om ikke å bruke den. Du kan også legge et notat ved siden av det som sier det er for din mor. 
    
  • Hvis du er forsiktig, kan du også bruke tealights.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg igjen et notat i hele huset. Skriv "Jeg elsker deg", "XOXO" eller andre søte nyheter. Du kan også skrive dem på vanlig papir og la dem være der de finner dem, for eksempel i brødboks eller i sminkesett.       
 4.  
 5.             3      Skriv med skoskriver "Jeg elsker deg" på platen av mors mors bil. Bare vær sikker på at det ikke er krem ​​på bilens lakkering, og at det alltid har nok plass til å se noe.        
 6.  
 7.             4      Lag dine egne formuekaker og fyll dem med notater som sier fine ting om moren din. Du kan også kjøpe ferdige, ta av papiret med pinsett og sett inn ditt eget.        
 8.  
             

    5      Lag en gave  ,

    
   
 1.             1      Finn "Kjærlighet" smykker. Du finner halskjeder, armbånd og øredobber med "Love" overalt. Gi det til din mor for å vise at du elsker henne.  
    
  • Du kan også skrive perler selv eller lage en ledning slik at meldingen din kan leses fra den.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag en spilleliste for henne. Finn sanger i musikkbiblioteket ditt som du tror du kanskje liker. Legg også til noen klassikere og moderne musikk. Last opp den til telefonen eller MP3-spilleren. Hvis hun er litt gammeldags, brenne hun en CD.        
 4.  
 5.             3      Kjøp din favoritt candies. Dette viser at du er veldig forsiktig med hva du liker og hva du ikke liker, og at du vil gjøre noe bra for henne.        
 6.  
 7.             4      Gjør henne et skjerf eller lue. Du kan hekle eller strikke.  
    
  • Hvis du ikke kan strikke eller hekle, prøv et fleece skjerf. Bare kut stoffet i den formen du vil ha. Kutt endene for å lage frynser og knytt knute i hver frynse. Hold et hjerte på det for å vise henne at du elsker henne. Eller hold deg med tekstil lim en på.  
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (24)      
Index populær:
Grunnleggende om bruk av et mikroskop.

Godta at barnet ditt er homofil eller biseksuell.

Flytt fast piksler på LCD skjermen.

Unngå svette flekker.

Ta vare på mannen din.

Stimulere babyen din.

Grunnleggende om bruk av et mikroskop.

Dans Roboten.

Finn blindtarmbetennelse under graviditet.

Vær rettferdig.

Finn ut om barnet ditt virkelig er av hans.

Bruk en vielsesring.

Spion.

Sov trygt i en seng med babyen din.

Bygg et piknikbord.

Bli kvitt uflaks.

Hans søsken er irritert.

Ignorer broren din eller søsteren.

Bestill en telefonbok.

Drikk bringebærblad te under graviditet.

Forbered Beef Jerky.