Home \ index
 

Harvest svart valnøtter.

 

Har du noen valnøtttrær og er ikke sikker på hva du kan gjøre med nøtter? Dette er grunnleggende instruksjoner for høsting av valnøtter. Valnøtter er gode akkurat som det eller i valnøttkaker, eller til og med fyllinger for kjøtt eller andre oppskrifter, hvorav mange ikke trenger mange valnøtter. Følg disse trinnene for å høste valnøtter og forberede dem til konsum.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Samle hakkede nøtter. Noen valnøtttrær er veldig store, slik at plukking fra grenene er ut av spørsmålet. I tillegg kan plukking noen ganger skade grenene på trærne, så vent bare til de faller ned og samle dem. Bruk tunge gummihansker, da de billige engroshanskene ikke fungerer.        
 2.  
 3.   2      Fjern grønnskallet fra valnøtter. Når sorte valnøtter blir modne, endres fargene på skallet fra mørkegrønn til gulgrønn. Valnøttjuice forlater en mørk farge, så bruk hansker eller bruk tang når du håndterer valnøtter med huden. Trykk på valnøtthuden med tommelen; med modne nøtter er en depresjon fortsatt synlig. Huden kan fjernes med en liten kniv som skjærer seg rundt huden og skiller den av. Eller du legger henne på oppkjørselen og kjører over den med bilen! Noen ganger er det nok å bare rulle dem under foten til skallet dukker opp og deretter plukk dem opp og skrell av skallet. Også, du kan skrelle dem med en gammel treske. Hver av disse metodene fungerer. En enkel måte å skille peelingene fra mutterene er å sette nøtter i vann. Skålene svømmer, ikke nøtter.     
 4.  
 5.             3      Kast brettene i husholdningsavfall eller la dem komme i kompost i en haug. Ikke legg dem på komposthopen da det ikke er sikkert hva de kan gjøre i en grønnsakshage. Svarte valnøtter inneholder Juglone, et stoff som hindrer plantevekst. Fargen hennes er ganske gjennomgripende og sterk.        
 6.  
 7.             4      Legg ut mutter i sin harde, brune bolle for å tørke. Du kan sette dem på et avislag for noen dager eller mer for å tørke. Noen mennesker lar dem ligge mye lenger. Tørreren mutteren, desto lettere er det å oppløse massen. Du kan holde dem i bollen på et tørt sted beskyttet mot gnagere. Ikke la henne være ute der ekorn finner henne. De tar alle som kan få dem.        
 8.  
 9.             5      For å knekke på muttere, kan du bruke en hammer eller en nøkkelbryter. Nøtteknekken beskytter ikke massen så mye. Denne delen kan være litt vanskelig og ta lengre tid. Hvis du ikke har tid, bør du ikke høste disse nøtter. Man bør ikke ha det travelt i dette trinnet, ellers vil massen bli skadet.        
 10.  
 11.             6      Fjern pulpen. Hvis du kan og det henger stramt, bruk en kommersiell muttertang (vanligvis er det disse og nøtteskrapere før ferien i dagligvarebutikker eller matlagingsforretninger). Hvis du bruker nøtter for en valnøttkake, spiller det ingen rolle om de er dårlig sprakk. Det er perfekt for kaken.        
 12.  
 13.             7      Kast av nøtteskallene som du vil, Ikke glem at de er veldig harde og skarpe, så la dem ikke ligge der noen kan gå på dem. Skålene gir et fint poleringsmiddel som kan brukes i en trommel. De brukes ofte til polering av messingobjekter.        
 14.  
 15.             8      Spis nøtene friske eller hente dem opp. Ulike valnøtttrær har nøtter med forskjellige smaker, noe sterkere enn andre.                  
 16.  
             

     Beste metode for fjerning av grønn hud  ,

    
   
 1.            1      Dette er den beste metoden noensinne. Bor et hull på 3 cm, 4,4 cm og 5 cm i en 2 x 4 kvadrat tømmer på 60 cm lengde. Hold den med to 2 × 4 treblokker og ta en liten hammer og kutt den grønne mutteren gjennom det tilsvarende hullet, slik at den grønne huden faller av. Dine hender vil bli misfarget i flere dager!       
 2.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Hjelpe barnet ditt å få tak i narkotikauttaket.

Beklager for psykisk lidelse.

Kast et skadet amerikansk flagg riktig ut.

Slett en kontakt.

Vanskelige beslutninger bidrar til beslutningstreet.

Lag hostesirup.

Gjenkjenne graviditet i uregelmessig periode.

Åpne en internettkafé.

Slik praktiserer du meditativ meditasjon.

Hele sårnipler fra amming.

Ta vare på latterlighet hos barn.

En dusjfliser.

Å oppmuntre et trist barn.

Slå en blomsterbue.

Fremme konsentrasjonen av barn.

Adresse en dronning.

Bestem en jentes kjønn ved unnfangelse.

Lag en avtale på telefon med en eskorte dame.

Vær gode foreldre.

Oppfinne ord.

Unngå en ektopisk graviditet.