Home \ index
 

Velg et mellomnavn.

 

Du valgte ditt barns fornavn og etternavn, men hva med mellomnavnet? Et godt mellomnavn er som limet mellom de to andre navnene på barnet ditt og gir deg muligheten til å bli litt kreativ. Du kan lære å velge riktig navn som matcher det allerede valgte for- og etternavnet, og finn et navn som passer perfekt til barnet ditt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg riktig navn  ,

    
   
 1.            1      Vær oppmerksom på hvordan navnet vil høres ut. Et mellomnavn kan brukes på alle måter: å hylle et familie navn, for å nevne et kreativt eller personlig element i barnets historie, etc., men uansett hva du velger, må du være sikker at det høres bra ut. Hvis du har bestemt deg for fornavn og etternavn, praktiserer du det med mellomnavnet for å forsikre deg om at det høres godt ut og lett å uttale. 
    
  • Velg et mellomnavn som slutter med en annen vokal enn den første. Navn som Angela Anne, eller Denice Savannah, er litt vanskelig å uttale fordi gjentagelsen av vokalene på slutten gjør at de høres litt forvirret når de snakker.
  •  
  • Prøv å bruke konsonanter som ikke er i fornavnet. Lena Grey eller George Randolph eller Thomas Stearns høres fint sammen fordi de tilbyr en rekke forskjellige lyder.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg et navn med riktig lengde. Hvis du har valgt et navn lenger enn ditt fornavn, velg en kortere for den andre, for eksempel Alexandra Grace, eller Christopher Owen. Hvis du har valgt et kortere fornavn, har du plass til et lengre sekund: Kate Elizabeth eller Ross Antony. 
    
  • Tell stavelsene av navn som en enkel retningslinje. Hvis du har et fornavn med to eller færre stavelser, kan du velge et sekund med to eller tre stavelser.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn ut hvordan det vil se ut skriftlig. Skriv ned navnene du vurderer og se om de er enkle å uttale og presentere barnet ditt godt i verden. Et godt navn skal se bra ut på papir og høres godt ut i øret. Det kan også være en morsom øvelse å introdusere deg selv på barnets navn og å male sin signatur.       
 6.  
 7.             4      La eldre søsken bli med. En fantastisk måte å lette ankomst til et annet barn i familien er å hjelpe de andre barna til å velge. Hvis de er gamle nok til å forstå valget, gi dem en sjanse til å hjelpe med valg av navn. Du kan enten gi dem en liste over alle navnene du vil ha, og deretter få dem til å stemme, noe som vil hjelpe deg med å unngå forslag som Brian Robots. Å velge sammen kan også bringe familien nærmere. 
    
  • I stedet kan du eksperimentere med barna, og lage en liste selv. Kanskje barna vil komme opp med unike, rare og kreative navn som du aldri ville ha kommet til deg selv. Kanskje Stefan Velociraptor er det perfekte navnet? Vel, du kan fortsatt velge på slutten.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Bli kreativ  ,

    
   
 1.             1      Vurder å velge et etternavn. En av de vanligste måtene å velge mellomnavn på er å se det som en måte å ære et nært familiemedlem på. Å velge en besteforeldres fornavn som mellomnavn kan være en flott og bevegelig måte å hylle forfedrene dine. 
    
  • Du kan se i nærmeste slektstre eller gå langt tilbake. Se linjerapporten din for å finne fjerne slektninger med interessante og uvanlige historiske navn som er en del av din familiehistorie.
  •  
  • Hvis noen oppgir etternavnet på bryllupet, er det ikke uvanlig å bruke det som et mellomnavn for et barn (hvis han er et fornavn).
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk navn på din religiøse eller kulturelle opprinnelse. Et mellomnavn kan være en fantastisk måte å velge noe åndelig eller kulturelt viktig og gi barnet en følelse av historisk betydning. Å navngi barnet ditt til din favoritthelg, martyr, kulturikon eller annen religiøs figur fra tradisjonen din, kan legge til dybde i navnet. 
    
  • Tenk på navnene som påvirket ditt eget verdenssyn og moral. Navn fra popkulturen er helt gyldig, spesielt hvis de høres bra ut. Hvis Johnny Cash betyr mye for deg, er det en fin måte å hylle når du ringer barnet ditt Carter Cash.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg klassiske eller historiske navn som ikke er populære akkurat nå. Det er noen ganger populært å bruke mellomnavnet som en mulighet til å gå tilbake i tid og velge ut uvanlige navn. Navn som "Rosemarie" eller "Orville" er uvanlig i den digitale tidsalderen, noe som gjør dem kanskje perfekte etternavn for barnet ditt. 
    
  • Les romaner skrevet for 100 år siden og skriv ned navnene sine. Gå gjennom listen og eksperiment for å finne ut hvordan du liker eldre navn.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk fødselsmåneden eller en annen tilfeldig faktor. Bruk et tilfeldig ord eller navn i siste øyeblikk for å gi barnet ditt et mellomnavn. Dette kan være en fantastisk måte å bruke flaks og sjanse til å velge et mellomnavn, og noen mennesker finner det selvsagt veldig bevegelige. Bruk måneden barnet ble født som et mellomnavn, for eksempel Alex Juni eller Christian May. Du kan også bruke den dagen barnet ble født, for eksempel Jacob onsdag eller Christa mandag. 
    
  • Du kan også bruke stedet der foreldrene dine møtte som mellomnavn. Navn som Joshua Brooklyn eller Mary Paris høres søt ut og minner om røttene.
  •  
  • Vurder å navngi mellomnavnet etter et meningsfylt ord fra det tidspunkt barnet ble født. Hvis du kjørte til sykehuset i din gamle, voldsomme Volvo, kunne "Volvo" også være mellomnavnet. Hvis det betyr noe for deg, er det ikke galt.
  •  
         
 8.  
             

    3      Unngå feil  ,

    
   
 1.             1      Ikke synd med barnet ditt. I en verden med 7 milliarder mennesker med nesten alle navn, er originalitet svært ønskelig. Men selv de gamle klassikerne har sin verdi, spesielt hvis du tenker på å ringe barnet ditt Crystal Shanda Leer eller Justin Time. Motstå trang til å vits ved å velge det andre oppgitte navnet som følger med barnet ditt for livet. Velg noe ærlig, meningsfylt og kreativt, ikke en en-liners.       
 2.  
 3.             2      Pass på at initialene ikke betyr noe uforsiktig eller vulgært. Francis Underwood Kensington kan høres fint til initialene er brodert på håndklær. Akkurat som du bør sørge for at navnet ser godt ut, må du også forsikre deg om at initialene ikke er upassende.       
 4.  
 5.             3      Ikke fortell navnet hvis du bestemmer deg. Vel, du har bestemt deg: Joshua Corey er det perfekte, meningsfylte, beste lydende navnet du kan forestille deg. Deretter glir han ut til en venn eller kollega, og hun forteller omgående at hun hadde en venn i skolen som ble kalt Corey og var en forferdelig person. Nå høres navnet plutselig dårlig på en eller annen måte. Stor. 
    
  • Hvis du elsker et navn, hold det for deg selv og ignorere "tilbakemelding" fra andre mennesker som ikke har noe å gjøre med hvordan du velger navnet. Hvis du vil fortelle noen utvalgte personer mens du bestemmer deg for det, kan det være bra, men hvis du er helt sikker, ikke la deg bli slått av med ettersyn.
  •  
  • Dine foreldre eller en veldig nær venn kan hjelpe deg med å gå gjennom valgene dine, men de kan fortelle deg ubøyde tilkoblinger til navnet som kan endre holdningen din om det. Hvis du deler navnet, la folk vite at du ikke vil vite om andre personer som heter "Corey" eller hva du ringer barnet ditt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk riktig stavemåte av vanlige navn. Hvis du liker lyden av et navn, skriv det som det skal, og ikke erstatt bokstaver med "lignende" bokstaver, og forvent at folk skal uttale det riktig. Det er regler for uttale, og å bryte dem er frustrerende for alle. Det er så skrevet med god grunn. 
    
  • Noen foreldre tror at dette bidrar til å gi unikt til et ellers vanlig navn, men det er mye viktigere å velge riktig navn enn en morsom stavemåte med et felles navn. "Anjeeleh" burde bli uttalt annerledes enn "Angela" fordi det er skrevet forskjellig. Det er en grense mellom "unikt" og "latterlig", og du bør ikke gå over dette med dårlig stavemåte.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

                 
Index populær:
Hevn på søsken.

Avtale med urolige barn.

Sovner til en baby med ørepine.

Lepper for å kysse.

Tørk pølse.

Bytt brystmelk erstatning.

Losse irriterende slektninger.

Kom deg ut av bilen uten å ta en bøyning.

Velg et babynavn.

Behandle riktig med en arrogant person.

Zorua i Pokémon blir hvit.

Få barnet ditt til å bruke barnevogn.

Finn Instagram Influencers.

Forstå misplacement av morkaken.

Varmemorsk melk.

Trygg sang karaoke.

Unngå hemorroider under graviditeten.

Som foreldre bygger et godt forhold til sitt eget barn.

Velg et mellomnavn.

Beregn forbrukerpensjonen.

Skisse.