Home \ index
 

Godta at barnet ditt er homofil eller biseksuell.

 

Finn ut at sønnen din eller datteren er homofil, lesbisk eller biseksuell kan være et sjokk først, men det er viktig å lære å godta barnet ditt som det er. Dette er veldig viktig da det kan ødelegge barnets selvtillit hvis du ikke støtter hans synspunkter.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pass på at barnet ditt vet at du elsker det. Det er like vanskelig for barnet ditt som det er for deg - ikke gjør det vondt.       
 2.  
 3.             2      Snakk med barnet ditt. Vær stolt over at den stoler på deg nok til å fortelle deg. Dagens samfunn er ikke alltid tolerant. Ha en åpen samtale hvor du både kan stille spørsmål og være bekymret. Ikke glem at barnet ditt sannsynligvis også er forvirret og litt nervøst. Vær forsiktig så du ikke dømmer og ikke beskylder barnet ditt, selv om motivet gjør deg ubehagelig.        
 4.  
 5.             3      Husk at dette er barnet ditt, og uansett om du mener at seksuell orientering er medfødt eller ikke, bør du fortsatt holde barnet ditt nær deg og være som deg det er det.        
 6.  
 7.             4      Informer deg om homoseksualitet. Det hjelper deg bedre å forstå tankene og følelsene til barnet ditt. Du vil også kunne snakke med barnet ditt bedre.        
 8.  
 9.             5      Prøv å godta barnet ditt. Hvis du har problemer med å godta barnets seksuelle orientering, kan du prøve en forelderstøttegruppe der du kan snakke med folk i lignende situasjoner om dine følelser. Å snakke med en terapeut er et annet alternativ.        
 10.  
 11.             6      Støt barnet ditt foran andre familiemedlemmer og venner. Hvis du introduserer barnet ditt med skam eller bringer det ned, kan familien din overta holdningen din. Fremme aksept ved å vise venner og familie som du forstår og respekterer barnet ditt. Selv om du bare later som om du godtar noe, er det allerede et skritt i retning av åpenhet og reell aksept.        
 12.  
 13.             7      Hold deg rolig. Ikke bli sint eller fortell barnet ditt at det de har "bestemt" eller "akseptert" er feil eller bare en fase som vil passere. Ikke glem at barnet ditt kan være redd for å fortelle deg, eller til og med tro at du vil krenke eller hate det. Hvis du tror at barnet ditt har bestemt seg for å leve slik han lever, og kan like vel være heteroseksuell, spør deg selv: hvem ville frivillig velge å leve et liv med frykt for å bli oppdaget, diskriminere og Avgrensning av skolefeller, venner, kolleger og familie er formet? Ville du velge å leve et liv som er mye vanskeligere bare på et innfall?        
 14.  
 15.             8      Spør barnet ditt hva det betyr å være homofil. For noen mennesker er det ikke så farlig. Det er bare en del av hvem du er. For andre er det avgjørende for hvem de er. Det er viktig å forstå hvordan situasjonen føles for barnet ditt. Hvis barnet ditt bare er en del av hvem det er, kan det være irriterende hvis du stadig oppfordrer folk til å møte og snakke om deres orientering. Men hvis det er avgjørende for barnet ditt hvem han er, vil du sannsynligvis sette pris på det mer hvis du er mer en LGBT + aktivist og interessert i sitt forhold til livet.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Index populær:
Sende inn en melding.

Avvis uønskede samtaler.

Lag en urte tinktur.

Å mate en baby vegetarianer.

Planlegg den perfekte bryllupsreisen.

Gjenkjenne graviditet i uregelmessig periode.

Å fare en gutt.

Fjern knute fra skoen eller strengen.

Gjenopprett din kone.

Skann en QR kode.

Tåle en stædig tenåring.

Forbered deg på en tsunami.

Send meldinger sikkert.

Monter en babysikkerhetsport.

Lag fingernegler med avisutskrift.

Fjern Skunk lukt fra hundeskinn.

Skilsmisse i Utah.

Sov godt under graviditet.

Det er slik din kusine liker deg.

Velg bryllupsmusikk.

Finn ut ditt slektstre.