Home \ index
 

Kontroller trangen til perfeksjonisme.

 

Den perfekte er fienden til det gode. Voltaire

 

Lysten til å lykkes i livet er åpenbart en god ting, men når det gjelder perfeksjonisme, kan det også føre til mye trøbbel, gjøre deg sliten og kaste bort mye tid. Nøkkelen til suksess er å finne den rette balansen.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tilgi deg selv for dine mangler. Ingen er perfekt, og alle har sterke og svake sider. Det betyr ikke at du ikke bør prøve å vokse og utvikle seg. Du kan alltid lære noe nytt eller prøve å forbedre deg selv. Men det er tider når du må begrense deg til det du vet og hva du kan og jobbe med. Ikke kast bort tiden med å bekymre deg for de tingene du ikke kan (ennå) gjøre.       
 2.  
 3.             2      Fokuser på det veldig viktige. Er den virkelige hensikten å være perfekt eller å gjøre noe perfekt eller gjør noe å gjøre? Hva er virkelig viktig? Perfeksjonisme kan ofte føre til forsinkede resultater fordi usikkerheten som følger med perfeksjonisme, fører til å utsette ting å gjøre.        
 4.  
 5.             3      Definer et mål. Å vite hva du vil oppnå, hjelper ikke bare deg med å gå i riktig retning, men hjelper deg også når du har nådd målet ditt.        
 6.  
 7.             4      Separate resultater fra vurderinger. Prøv å få de beste resultatene for deg. Ikke fokus produktiviteten din på hva andre sier. Bruk et bredt syn for å få gode resultater, og prøv ikke å rettferdiggjøre noen få personer. Lær å lære; ikke bare for å få perfekte karakterer. Spis sunt og gjør sport for helse og fitness, ikke bare for å gå ned i vekt. Perfeksjonisme kan være selvdestruktivt hvis perfeksjonisten er for opptatt av at andre kan anse ham for å være ufullkommen.        
 8.  
 9.             5      Lær av vurderinger og kritikk. Motta anerkjennelse er vanligvis bare ett skritt på vei til de ønskede resultatene. Ikke bruk perfeksjon som målestokk. Lær av de som dømmer deg, hvis de er kjent med feltet. Kritikere vil hjelpe deg med å forbedre og er ikke der for å bare prise deg. Lytt til meninger og meninger fra ulike eksperter.        
 10.  
 11.             6      Start. Selv om du ikke er sikker på hva du skal gjøre, start og prøv. Det kan være at du kan gjøre det bedre enn du trodde, eller at oppgaven er enklere enn den først dukket opp. Selv om det første forsøket ikke hjelper deg, kan du lære hva du trenger eller hvem du trenger å be om å få jobben gjort. Eller du kan finne ut hva du ikke trenger. Mesteparten av tiden vil du oppdage at hindringene du har forestilt er faktisk mye mindre.        
 12.  
 13.             7      Angi en tidsbegrensning.  
    
  • Noen ting, som for eksempel rengjøring av leiligheten, er aldri helt ferdig. Uansett hvor mye du feier og tørker bakken i dag, i morgen blir han skitten igjen når noen kommer og glemmer å ta av seg skoene sine. I stedet for å tørke gulvet i flere timer, sett en rimelig tidsgrense for den og bare pensel så lenge. Leiligheten din vil også være renere, og du vil jobbe raskere fordi du er mindre bekymret for detaljer. Gjør dette regelmessig i korte perioder og etter en fast rutine, og alt vil alltid være pent og akseptabelt rent.
  •  
  • For lengre og mer detaljerte prosjekter kan du angi en frist. Dette vil hjelpe deg med å komme i gang på jobben i stedet for å kaste bort tid på å tenke på detaljer. Del det store prosjektet i mange små biter og sett milepæler hvis det ikke er mulig på en gang.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Få et beskyttet læringsmiljø hvor du lar deg gjøre feil. prøve. Try. Eksperiment. Test deg selv før riktig test. Skriv et utkast. Fortell din indre kritiker at han burde ta en pause i løpet av denne tiden, slik at du kan studere og eksperimentere i fred uten å bekymre deg for å gjøre feil.        
 16.  
 17.             9      Vær modig og prøv nye ting. Konvensjonelle metoder er ikke alltid de beste metodene, og de jobber ikke alltid. Enten du vil oppfinne noe nytt eller bare ønsker å lære et nytt språk, vil du gjøre feil i begynnelsen. Og den nyere og mer avanserte bedriften er, desto mer må du lære ved å "smake og studere." Ikke gjenta feil og lære av dem.        
 18.  
 19.             10      Innse at det for mange aktiviteter, spesielt de som er relatert til kreativitet, ikke er en "riktig" metode og et "riktig" svar. Hvis du selv er vurdert på dette, vil dette være subjektivt. Det er rett og slett umulig å tilfredsstille alle som leser tekstene dine eller ser på bildet ditt. Å ha publikum i tankene kan hjelpe deg med å lede arbeidet i riktig retning, men du må fortsatt legge mye plass for å finne ditt eget personlige uttrykk og stil.        
 20.  
 21.             11      Kjenne skjønnheten og fordelene med ufullkommenhet . Dissonante harmonier i musikk skaper spenning og drama. Blader på bakken beskytter plantens røtter, og når de råtner, blir de gjødsel til jorda.        
 22.  
 23.             12      Få mest mulig ut av dine feil. Feilene er relative. Kanskje du trodde at kjeksen du bakt var litt for lenge i ovnen, men alle andre spiste dem alle sammen og trodde de var gode. Du har laget dem og vet bedre hvilke ingredienser og hvor mye arbeid de legger inn i det, men alle de andre er bare interessert i resultatet, og de har aldri hørt om forberedelsen. I tillegg kan du lære av feilene dine og gjøre alt bedre neste gang. Du kan ikke lære om du ikke gjør noe galt først.        
 24.  
 25.             13      Feil er en mulighet til å gjøre det bedre neste gang, lære om deg selv og inspirere andre til å føle seg bedre om seg selv. Ofte lever vi med følelsen, "Jeg er ikke god nok." Men det er tull. Det eksisterer ikke. Vi alle kan gjøre noe godt og er eksperter på noe. Vi må bare lytte til hjertet vårt. Du er "nok" akkurat som du er.        
 26.  
 27.             14      Bli vellykket og vurder suksesser. Tenk tilbake til noe du har gjort med hell. Kanskje det ikke var perfekt, men du oppnådde fortsatt et mål eller oppfylt en oppgave. I mellomtiden har du sikkert følt seg usikker på utfallet og resultatet av prosjektet. Bekymringer og bekymringer kan holde deg fra problemer, men ikke la dem få deg til å gjøre ingenting. I stedet for bare å gjøre noen ting perfekt, vil du heller gjøre mange ting med hell.                  
 28.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Index populær:
Fremskynde åpningssmerter.

Forhindre å heve baby pounds.

Transport morsmelk.

Bestem de fruktbare dagene.

Å være ektemannen til kjæresten din.

Forlat et barns sengevett.

Del et stort rom.

Motivere babyen din til å spise mer.

Gjør barnyoga.

Unngå fullhet etter å ha spist.

Løs et kryptogram.

Behandle din mor på bursdagen hennes.

Lag et frosset slam.

Søk etter lyst på tordenvær.

Gjør noe søtt for håndleddet ditt.

Overvinne en skyting i skolen eller på jobb.

Ser ut som Kylie Jenner.

Gå ut av kofferten på en bil.

Send skilsmissepapir uten advokat.

Monter julelys utendørs.

Ta med deg i bylivet hvis du flytter fra et lite samfunn.