Home \ index
 

Lepper å kysse.

 

Vil du lære å få vakre og myke lepper? Denne veiledningen hjelper menn og kvinner til å gjøre leppene mer attraktive og innbydende.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vanlige metoder for velpleide lepper  ,

    
   
 1.   1      Peele med sukker. Dette gjør ikke bare leppene dine smarte, det renser også dem og gir en god smak.  
    
  • Legg litt sukker i håndflaten din.      
  •  
  • Våt fingertuppene med den andre hånden med vann.       
  •  
  • Bland sukkeret med noen dråper vann til en pasta dannes.       
  •  
  • Påfør det på leppene dine i sirkulær bevegelse for å exfoliere den. Bruk pekefingeren og arbeid leppene dine med sirkulære bevegelser.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Polsk leppene dine. Påfør leppebalsam eller vaselin umiddelbart etter peeling og ved sengetid. Når du går til solen, bruk leppebalsam med SPF for å unngå skade fra solen.  
    
  • Hyppig eksponering for solen øker risikoen for hudkreft på leppene, spesielt i kombinasjon med alkohol eller sigaretter. Hvis du har en sår eller hovne leppe som ikke går bort, la den gå.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Slapp av dine leppemuskler. Du kan ha spenninger på leppene som gjør dem krampe og smale, slik at leppene dine ser mindre kissable.
    
  • En måte å sikre at leppene dine er avslappet på, er å åpne dem litt, og skape et smalt gap mellom leppene dine gjennom hvilke luften kan strømme. Dette vil ikke bare slappe av leppene dine, de vil også se større ettersom de er litt skilt. Hvis du ser på bildene av modellene vil du legge merke til at mange av dem har åpnet leppene sine i det minste litt.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bøy dine lepper og gi dem form. Symmetri er viktigere enn fulle lepper fordi det er grunnlaget for attraktivitet.  
    
  • Border dine lepper med leppeliner for å gjøre opp for uregelmessigheter for å få feminine lepper. Deretter maler du det med en farget lipglans. Fjern alt hår rundt leppene dine (spesielt hvis du har mørkt hår og rettferdig hud) slik at kontrasten mellom huden din og leppene dine er større og leppene dine er fremhevet.
  •  
  • På menn kan skjegget skjule uregelmessigheter. Bærestubbe er en god midtvei som signalerer maskulinitet (evnen til å produsere hår på ansiktet) samtidig som det opprettholder et ungdommelig utseende. Pass på at den veldig skarpe stubben med lange kyss kan forårsake irritasjon i partneren din.       
  •  
  • Hvis du røyker, kan du få "røykerlinjer", fine linjer og rynker over leppen din. Lærene dine vil se mindre attraktive ut. Du kan bare hindre dem ved å ikke røyke, og de kan bare maskeres av sminke og ansiktshår.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Smil vinner. Et bredt, ærlig smil er attraktivt, men det smiler ikke hele tiden. Du bør trekke opp hjørnene på leppene dine når du gjør øyekontakt (enten i en samtale eller på tvers av rommet), som gir et snev av et smil, men også dine vakre lepper.        
 10.  
 11.             6      Ta litt honning og vaselin og bland dem sammen. Gni denne blandingen på leppene dine.                  
 12.  
             

    2      Kjør en morgen og kveldssyklus  ,

    
   
 1.             1      Skrub om kvelden etter at du har børstet tennene forsiktig med et fuktig håndkle over leppene dine. Dette vil glatte det ut og fjerne døde hudceller.        
 2.  
 3.             2      Bør leppene dine med en tørr tannbørste. Dette vil exfoliere leppene dine.        
 4.  
 5.   3      Sett litt Vaseline på. La det være over natten. Ikke bruk en leppebalsam, da det sies å inneholde vanedannende stoffer som frarøker leppene dine med fuktighet og gjør at du bruker den enda mer. Se nøye på leppene dine neste gang du bruker leppestift: det er nesten sikkert at de vil se verre etterpå.     
 6.  
 7.             4      Klør morgenen med et fuktet håndkle over leppene dine.        
 8.  
 9.             5      Bruk en leppefarge etter eget valg. Bruk det så forsiktig og jevnt som mulig. Det er nyttig å bruke en leppeforing slik at malingen ikke går tom.        
 10.  
 11.             6      Påfør litt lipglans eller glans i midten av leppen din. Ikke overdriv det fordi fet lepper ikke er attraktive.        
 12.  
 13.             7      Pass det til begge sider av leppene.        
 14.  
 15.             8      Påfør litt leppemaling på overleppen.        
 16.  
 17.             9      Vent ca 20 sekunder til du lukker munnen. Gjenta denne morgenen rutinen så ofte du vil i løpet av dagen.        
 18.  
 19.             10      Drikk mye vann. Tørre, hakkede lepper er ofte et resultat av dehydrering. Hvis du noen gang har blitt dehydrert og diagnostisert av en lege, kan legen ha nevnt "knokne fingre, sunkne øyne og tørre / sprukne lepper."        
 20.  
 21.             11      Ferdig.        
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Ting du trenger .

      

            Les mer... (2)      
Index populær:
Lag et frosset slam.

Å lage svart.

Kom inn i politikken.

Gjør hermetisk Musubi.

Lag en lysekrone.

Bygg et piknikbord.

Går gravid raskt.

Vet når ungdommen tar marihuana.

Forhindre vekttap mens du ammer.

Skjær et T Rex vannmelon.

Lag en vase fra en plastflaske.

Bli en mannlig stripper.

Reparere en iPod skjerm som henger opp.

Fortell foreldrene dine at du har en spiseforstyrrelse.

Lag en journal.

Publiser en bok.

Nano Aquarium oppsett.

Lag en blomstring.

Å være en god mann.

Lær verdier.

Å komme sammen med en tenåring (for foreldre).