Home \ index
 

Spør vennens foreldre for sin datters hånd.

 

Det er ikke lenger vanlig i disse dager å formelt appellere til drømmekvinne sine foreldre for hånden hennes. Men noen familier kan forvente det før du gjør søknaden deres. Før du legger hånden på kjærestenes foreldre, bør du alltid være sikker på at hun i utgangspunktet er klar til å gifte seg, og at hun ikke finner denne lille gammeldags ritualen dum eller til og med upassende.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Føl kjæresten din tann  ,

    
   
 1.            1      Finn ut mer om verdiene og visningene til foreldrene sine. Før du bestemmer deg for å la kjærestenes foreldre velsigne deg for bryllupet ditt, bør du vurdere hva du engang vet om foreldrene sine. Er det noe du kan forvente, eller at du i det minste vil sette pris på? Vi snakker om en gammel tradisjon som fortsatt kan være svært viktig for noen foreldre, mens andre ikke ville forvente det eller til og med vurdere det utdatert. 
    
  • Hvis du er usikker på om du setter pris på denne gammeldags gestus, må du hørte på vennen din diskret om henne: Fortell meg, er foreldrene dine egentlig tradisjonelle når det gjelder forhold og ekteskap? Eller: Hvordan ble foreldrene dine forlovet da?  
  •  
  • Undersøk om foreldrenes verdisystem, om nødvendig. Så når kjærestenes foreldre kommer fra India, må du kanskje først bli involvert i indiske bryllups- og ekteskapstradisjoner for å se om det er en del av prosedyren, å snakke med foreldrene dine om ekteskapsintensjonene dine. Internett kan sikkert hjelpe deg her, og leser deg i bestemte kulturelle normer som du bør vurdere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk med kjæresten din om ekteskap og ekteskap. Spør henne om hun ønsker å gifte seg en dag. Det betyr ikke at du gjør henne til en forespørsel! Du gjør bare grunnleggende forskning om hvordan du kan forestille deg din fremtid sammen. For eksempel spør henne hvor hun ser deg om fem år. Da, når hun kaster emnet ekteskap alene, kan du trygt fortsette med planen din og spørre foreldrene hennes for hånden. 
    
  • Hvis hun ikke snakker om et bryllup med en gang, spør henne om hun kan forestille seg å gifte seg med deg på et tidspunkt. Sett det på denne måten: Tror du at vi ville være glade hvis vi var ektepar? Hvis hun sier ja, bra, så snakk stille med foreldrene sine. Hvis hun er usikker eller ikke vil gifte seg, må du ikke tvinge noe.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tenk på når den beste tiden å gifte seg ville være. Hva med ? Ville det være noen grunn til det? Sett deg selv i stillingen til foreldrene til dine kjære: Vil du at din datter skal gifte seg med deg? Hvis du har kjent hverandre i svært kort tid, bør du kanskje vente litt før du tar opp ekteskapet. 
    
  • Det finnes ingen universelle regler, men de fleste anser det fornuftig å vente minst to eller tre år før de bestemmer seg for å gifte seg.  
  •  
  • Vurder din økonomiske situasjon - og det som kjæresten din har. Ikke bare er den faktiske bryllupsfesten skamfullt dyrt (det kan lett komme sammen fra 10 000 til 20 000 euro!). Hvis du legger til vakre bryllupringer og en flott bryllupsreise, kan et bryllup til og med gi deg en stor økonomisk nød. Mens du kanskje ikke sprint til alteret umiddelbart med foreldrenes samtykke, bør du fortsatt finne ut hvor lenge det vil ta deg til råd til bryllupet du vil ha. Om lag halvparten til ett år før den store dagen er det bra å søke.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spør bare hvis du er helt sikker på at du allerede vet svaret. Hvis du er klar til å holde hendene på foreldrene dine, bør du allerede ha en følelse av hvordan de er relatert til deg og ditt forhold. Ser du godt ut, eller er du mer skeptisk? Spør kjæresten din og hva foreldrene tenker på deg. 
    
  • Har hennes far den vanlige vanskeligheten med å overlate datteren sin til en annen mann som nesten alle kjærlige far sliter med? Da kan du sikkert føle seg relativt trygg. Eller har han spesifikke og spesifikke reservasjoner, og er ikke sikker på om du virkelig kan gjøre datteren glad på lang sikt? I dette tilfellet bør du vente med spørsmålet ditt til du har fått foreldres tillit før du åpner dem, at du vil gifte deg med datteren din.
  •  
  • Det kan virke som å snyte, men den beste måten å være sikker på at du sliter bort tiden din eller dine (forhåpentligvis) fremtidige svigerfamilie er å spørre bare om du er sikker på svaret.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Planlegge ordlyden av din bekymring  ,

    
   
 1.             1      Formuler hvorfor du vil spørre kjærestenes foreldre for hånden. Før du hopper inn i dette eventyret - som kan være vanskelig nok under visse omstendigheter - bør du være klar over konsekvensene av både ja og nei fra foreldrene deres ville ha for deg. Det er to forskjellige scenarier for din forespørsel: 
    
  • Du vil få tillatelsen fra foreldrene hennes til å gifte seg med henne. Som med andre ord betyr det at hun ville avvise søknaden din hvis foreldrene hennes var imot din forbindelse.
  •  
  • Du vil få din Blessing fra foreldrene dine. Dette er ikke synonymt med en tillatelse. Når kjærestenes foreldre gir deg sin velsignelse, støtter de din beslutning om å ha et bryllup. Hvis du ikke gir den din velsignelse, kan kjæresten din likevel akseptere søknaden din, men du kan ikke. Selv om kjæresten din ikke virker avskyelig, vil du kanskje vurdere om du venter på noe med søknaden din. Hvis du gifte deg til tross for foreldrenes reservasjoner, kan det til og med i beste fall skape en litt ubehagelig atmosfære ved familiesammenkomster.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Pass på å møte vennens foreldre før du overtrer dem med din forespørsel. Du bør være rimelig komfortabel med foreldrene dine før du nærmer deg dem med så stor bekymring. På samme måte vil de også føle seg mer trygge når de gir sitt samtykke til bryllupet ditt hvis de ikke nærmer seg en fullstendig fremmed som vil gifte seg med datteren sin. 
    
  • Hvis du ikke får sjansen til å møte foreldrene dine før du ber om datterens hånd, vent minst i slutten av ditt første møte slik at de i det minste kan få et grunnleggende inntrykk av deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Arranger et møte med foreldrene sine. Meldingen som datteren hennes måtte gifte seg, burde være kjent for henne personlig. Det viser også at du tar hele saken seriøst med søknaden og dens velsignelse. Kanskje det er nok å invitere henne til en ettermiddagskaffe. 
    
  • Hvis du lurer på hvorfor du vil møte dem, bare si noe som Det er noe viktig jeg vil diskutere med deg .
  •  
  • Du bør ikke forsøke å overbevise kjærestenes foreldre over telefonen og få sin velsignelse, med mindre du ikke har noe annet valg. I utgangspunktet bør slike ting alltid diskuteres ansikt til ansikt.
  •  
  • Vennligst ikke send en e-post eller et brev for å få ditt samtykke til ekteskapet ditt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Velg stedet du vil møte med foreldrene. Du kan sette seg hjemme eller invitere dem til middag. Tenk på hva slags folk foreldrene dine er. Føler du deg komfortabel i en enkel bistro, eller bør det være en fancy restaurant? Vil du foretrekke å ha denne samtalen på bowlingbanen eller på golfbanen? 
    
  • Hvis kjærestenes foreldre bor veldig langt unna, kan det være vanskelig å finne riktig sted og tidspunkt. Du kan imidlertid gjøre den tilsynelatende utfordringen til din fordel. Tross alt har du kommet langt, bare for å få din tillatelse til å petisjonere datteren din, ikke sant? Det viser tydelig hvor alvorlig du er med prosjektet ditt, og hvor mye du bryr deg om kjæresten din.
  •  
  • Hvis avstanden er veldig bra, kan du også bruke familiebesøk med vennen din til å snakke med foreldrene sine. Bare hent dem opp i et passende øyeblikk.
  •  
         
 8.  
             

    3      Snakk med kjærestenes foreldre  ,

    
   
 1.             1      Tenk på hva du vil si. Å ha vennens foreldre ber om at hånden hennes kan være svært nervøs. Hvis du er ekstremt nervøs eller bekymret for at du vil glemme hva du ønsket å si, kan det være nyttig å huske og forberede alt i stilen til en tale slik at du kan øve det først. Hvis du føler deg mer komfortabel i en vanlig samtale og egentlig ikke har noe problem å fullføre forespørselen din, så la det stå alene med talen. Uansett hva du gjør, ikke bekymre deg for mye. 
    
  • Når du forbereder en ordentlig tale, praktiserer den foran en god venn. Be om ærlig tilbakemelding for å finne ut hvordan du best kan formulere forespørselen din.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk med "viktigere" forelder av kjæresten din. Hvis hun vokste opp med begge foreldrene, bør du be dem begge til å snakke. Men hvis foreldrene dine er skilt, bør du først og fremst snakke med foreldrene som er nærmest deg. Så, hvis hun vokste opp med sin mor og knapt så faren hennes, trenger du ikke å være forpliktet til å stoppe hennes fars hånd. Hvis hennes mor er enig, informer faren at du har avtalt med hennes mor.       
 4.  
 5.             3      Det er best å begynne med å forklare hva du føler for din datter. Vær åpen og ærlig når du snakker om dine følelser. En vakker setning ville være Hun er en fantastisk kvinne, og hun inspirerer meg til å være den beste mannen jeg kan være. Det får meg til å le og forstår faktisk alltid hvordan jeg krysser
    
  • Hvis du gjør denne forklaringen, tenk på hva du egentlig elsker om kjæresten din.
  •  
  • Ikke overdriver og ikke flykte i vage setninger som hun er perfekt eller vi har aldri noen problemer . Bare kom til den konklusjonen at foreldrene hennes reiste en fantastisk datter.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forklar hvorfor du vil gifte deg med datteren din. Du har allerede gjort det delvis ved å beskrive alle de gode egenskapene du ser i din datter. Men for å rettferdiggjøre et ekteskapsforslag, må du også uttrykke din uendelige hengivenhet til dem. Fortell dem at du virkelig vil tilbringe hele livet med henne. 
    
  • Si Alt mitt hjerte tilhører din datter, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å gjøre henne lykkelig og gi henne det beste mulige livet . Deretter tar du et dypt pust og sier direkte Jeg vil gjerne be om ditt samtykke til å gifte deg (kjæresten din navn) .
  •  
  • Ikke bare si Jeg vil gifte deg med datteren din . Foreldre med en følelse av humor kunne nådesløst ødelegge øyeblikkets høytidelighet og spørre Hvilken? hvis de har flere døtre.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær forberedt på å svare på spørsmål. Etter å ha fått foreldres godkjennelse, vil de sikkert ha noen ganske åpenbare spørsmål for deg. Så din fremtidige svigerfamilie vil vite når og hvor du vil stille spørsmålet om alle spørsmål, og når skal bryllupet være. Det kan også være om praktiske forhold: hvor vil du bo sammen, vil du beholde jobben din eller se etter noe som lover bedre karrieremuligheter? Lytt til dem og vær ikke redd for å innrømme dem hvis du ikke har svar på alle dine spørsmål ennå. Ikke bare tenk på noe å være bra eller å gi dem det de vil høre.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (9)      
Index populær:
Avtale med en nervøs sammenbrudd av barn med autisme eller asperger.

Kunngjøre sitt engasjement.

Bli kvitt en svetteboks.

Vedlegg utvidelser eller falske øyevipper.

Vær tålmodig med barn.

Gingerbread man baker informasjonskapsler.

Unngå vold i hjemmet.

Dip Oreos i sjokolade.

Når skal jeg avvise min advokat.

Fjern bladene fra en tørr hage.

Går på lange turer med barn.

Lag en tutu.

Hjelper din kone i fødsel.

Lag fingernegler med avisutskrift.

Kontroller de gule safirene for ekthet.

Overbevise din mor.

Hvordan spare ekstra når du bestiller online.

Gjør bastard kutt.

Lag en roligere husholdning.

Registrer deg for en Guinness verdensrekord.

Bli kvitt strekkmerker med kaffe.