Home \ index
 

Overraske moren din.

 

Din mor fortjener overraskelser. Hvis hun har utdannet deg riktig, kan du føle behovet for å vise henne din takknemlighet. Ingen gjør mer arbeid som går ubemerket og viktigere enn mødre. Enten du vil finne en liten måte å gjøre mors dag mer vakker eller om du vil planlegge en mer utførlig overraskelse, er litt planlegging god. Finn noen tips for billige og gratis overraskelser, samt instruksjoner for mer luksuriøse overraskelser.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Billig og gratis overraskelser  ,

    
   
 1.            1      Tilbring vakre øyeblikk sammen. Enten du vil overraske din mor på hennes bursdag, morsdag eller bare slik; Opplevd sammen, vakre øyeblikk utmerker alltid materielle gaver. Å organisere en tur sammen kan ikke være den største overraskelsen du kan organisere, men det kan være den mest betydningsfulle. Ta bort telefonen din og gi moren din noen fine øyeblikk, så vel som din oppmerksomhet. Snakk med henne. Hør på henne. Vær med henne. 
    
  • Organiser en rolig dag for deg å ha ettermiddagste og samtale. Ta en spasertur i den nærliggende parken og tilbringe kvelden se på familiefilmer eller filmer som moren din liker. Se på gamle bildebøker sammen. Det trenger ikke å være komplisert. Samle bilder, gamle familievideoer eller andre ting og gå gjennom det med henne. Hvis du har virkelig ambisiøse mål, kan du sette sammen en familievideo for dem, og du kan se premieren sammen.
  •  
  • Gå med henne i en spennende del av byen som moren din ikke ofte ser, og lede henne rundt. Eller ta en lang sykkeltur, en lang tur, eller gå sammen hvis moren din er mer av eventyrlystne.
  •  
  • Gå i kirke med din mor eller besøk andre slektninger hun ikke ofte ser. Uansett hva du gjør, bare sørg for at du tilbringer dagen - hele dagen - sammen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Rengjør huset uten å bli spurt. En fin måte å overraske din mor på er å gjøre dagen mindre stressende ved å rengjøre huset. Dette er en god ide, spesielt hvis det ikke er et husarbeid som du tar på oftere enn ikke. Selv om du bare bruker litt tid på å rydde opp, kan det gjøre en stor forskjell. Det vil bety mye for henne. 
    
  • Start i rommet ditt og sørg for at du får alt gjort mens du har tid. Sett klærne i vasken og rydde opp dine eiendeler ved å sette dem på rett sted. Deretter går du videre til stuen og andre områder, slik at du kan fullføre så mye du kan før din mor ser det. Hvis du ikke har tid til grundig rengjøring, kan det se bra ut bare ved å bestille bøkene og glatte ut puter.
  •  
  • Retter, søppel og avfallsseparasjon er alle bonusoppgaver. Rengjør kjøkkenet, tørk deretter arbeidsflatene for å få dem til å skinne. Hvis du har mulighet, sug deretter igjen på slutten. Du vil bli kjære av alle dine søsken.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør noe husarbeid ute. Hvis du har renset huset, kan du gå ut for å gjøre alt som må gjøres. Det er godt å begynne å rydde opp utendørs leker eller annet tømmer i hagen før du tar vare på hagevedlikehold eller andre oppgaver. 
    
  • Slå plenen er en klassiker, selv om det kan være mer en tjeneste for faren din, avhengig av hvordan husarbeidet er delt mellom ditt hjem. Avhengig av årstiden kan det også være en fin måte å rake blader sammen, skovle snø eller trimme noen busker rundt huset for å gi foreldrene dine muligheten til å ha en rolig dag ute og forskjønne hjemmet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Organiser en familie middag med overraskende gjester. Det kan ta litt forhandlingsferdigheter, men hvis du inviterer noen av din mors nærmeste venner eller fjerne slektninger som din mor liker å tilbringe tid, kan dette være en stor overraskelse for en spesiell anledning. Dette er spesielt tilfelle hvis du selv organiserer en middag, og du trenger ikke å fungere som vert. Hvis du organiserer det rundt Morsdag og været er fint om våren, ta en piknik. Få rikelig med mat og drikke og ta moren din til et forventet sted hvor morsomme gjester venter. Det vil bli en flott og minneverdig opplevelse. 
    
  • Planlegg et enkelt måltid som du kan forberede på forhånd og fullføre det. Dekk bordet og klargjør alt for kvelden, slik at din mor ikke trenger å løpe rundt når overraskelsen gjester kommer. Pass på at du kan sette deg ned med gjestene og snakke med dem og ta vare på de andre ting selv.
  •  
  • Forbered en godt ansett skål rett før middag, som en hyllest til din mor når muligheten presenterer seg selv. Du vil høste stormfull applaus.
  •  
  • Hvis en stor middag med venner og familie ville stresse din mor, så velg noe enkelt. Cheer opp med en pizza, en six-pack øl og en VHS fra "Tremors 2". Tilbring en dum, stille kveld hvor du henger sammen og gjør vitser - bare dere to.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skriv henne et brev. En av de billigste og mest intime måtene å fortelle moren din, hvor mye hun betyr for deg, er å skrive det ned. Hvis du vil overraske din mor med noe meningsfylt, trenger du ikke å være noe mer komplisert enn et oppriktig brev. Skriv morsomme minner og historier samt takk. Fortell henne dine følelser. 
    
  • Få litt fint papppapir som du kan brette og sette inn et gratulasjonskort og dekorere med ekstra stil med tegninger og morsomme bilder. Hun vil elske den.
  •  
  • Alternativt kan du distribuere små notater hvor som helst i huset, på steder som du er sikker på at du vil legge merke til. Gjør hver en separat "takk" for noe de gjør hver dag og hva de ikke legger merke til.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gjør henne en gave. Hjemmelagde gaver vil alltid overskride kjøpte ting. Hvis du lager noe lite for din mor, som et kort eller et bilde, er det en flott og enkel måte å vise henne at hun betyr noe for deg.  
    
  • Lichen et enkelt armbånd eller halskjede eller gjør noe mer komplisert ved å hekle eller strikke noe hvis du er ambisiøs.
  •  
  • Samle noen tegninger du har laget og bind dem som en bok. Dedikere henne og gi henne den eneste kopien.
  •  
  • Ta en tur og samle blomster, og gi henne en fin haug med blomster til bordet.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Prøv den klassiske "frokosten i sengen". Så lenge du ikke bryr deg og ikke brenner toast, er en av de beste måtene å overraske din mor å bringe frokosten til sengs. Still inn alarmen minst en time før moren din stiger opp og gjør kaffen. 
    
  • Det er et enkelt knep å spise frokost på sengen. Det er sannsynligvis ikke en god ide å prøve egg Benedikt, hvis forberedelse tar lang tid og som er vanskelig å spise og raskt forårsaker lidelse. Prøv å få noen fancy bakevarer natten før og gjem dem så du kan overraske moren din i seng med kaffe og croissanter. Selv om du bare lager noen kanelskål eller fruktsalat, kan dette være en god frokost.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Store overraskelser  ,

    
   
 1.             1      Finn ut hva moren din aldri ville be deg om å gjøre. Mødre kan være sta og uselvisk. Å finne ut hva slags gave virkelig ville blåse henne bort kan være vanskelig og kan kreve litt forskning for å overraske henne. Kanskje hun alltid ønsket å se Hellas, men hun nevnte det aldri. 
    
  • Insider Tips: Forsøk på å koble til dine gamle venner, romkameratkamerater eller barndoms naboer. Finn ut hva hun snakket om, hva hun alltid ville gjøre da hun var ung voksen. Bruk denne informasjonen til å gjøre henne til en fantastisk, overraskende gave.
  •  
  • Bruk faren din som kilde til informasjon. Han burde nok vite hva moren din ønsker best. Prøv å finne ut hva hun har vært interessert i i det siste, og stopp deretter ham fra å blurting alt ut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp henne en pakke på et spa-anlegg. Hvis du vil gå et skritt videre, er det neppe noe bedre enn å gi moren din en velværedag ​​hvor hun kan bli profesjonelt bortskjemt. Snakk med din far eller en av søskenene dine for å finne ut når hun har en fridag, som du kan sette på et spa-velværeprogram og organisere alt. Se på muligheter i landsbyen eller i nærheten der hun kanskje vil.  
    
  • Hvis du leter etter en lav pris, kan du vanligvis velge mellom tjenestene som tilbys. Hvis hun har blitt stresset nylig, er det kanskje en massasje som passer. Hvis hun elsker å ha håret og neglene ferdig, så velg en skjønnhetsbehandling.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lever blomster. Legg en bestilling med en lokal blomsterhandler og ha blomster sendt til mors hus eller til kontoret hennes. Sjekk tilbud som blomsterhandleren for tiden tilbyr, og prøv å unngå de viktigste tider (helligdager) for blomstergaver for å sikre en lav pris. Ikke ta roser, som vanligvis er ekstremt dyre og mindre fargerike enn et sesongmessig passende arrangement. 
    
  • Moren din liker ikke blomster? Prøv å registrere deg på "birchbox" for å prøve et sett med håndkremer, lotioner og andre nye produkter hun kan prøve.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå og spis med henne og delta på et show sammen. Hvis moren din har gigs, forestillinger eller andre sceneshows, organisere en kveld for dere begge, slik at dere kan ta imot bylivet i deg. Få noen tidlige billetter og reserver bord på en restaurant med cocktailer og små tallerkener før forestillingen. Du kan til og med bestille en skytteltjeneste for deg, så du trenger ikke å bekymre deg for noe. 
    
  • Når tanken på "Tre gafler" og Broadway gjør moren din rystende, slår du ned et gir. Bli med dem for en happy hour i en juke felles, bestille noen kyllingvinger, så gå til teatret for å se en midnatt forestilling av Rocky Horror showet . Pass på at hun føler seg ung.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gi henne en utklippsbok. Hvis moren din er den nostalgiske fyren, er det vanskelig å slå en profesjonell utklippsbok med bilder, minner og tilbehør. En liten planlegging kan øke din utklippsbok til et høyere nivå. Samle gamle familiebilder og koble med besteforeldrene dine for å få noen gamle bilder av din mor som hun kanskje ikke har sett på en stund. Mobilbilder av den siste uken er en ting, men bilder av hennes prom? Fra ferien i barndommen? Det er den rette tingen. 
    
  • Alternativt kan det være lurt å gi scrapbooking materiale til din mor hvis du liker dine egne små prosjekter. Utstyr dem med sider, bøker, bilder og annet materiale slik at hun kan lage sitt eget album.
  •  
         
 10.  
 11.             6      La hagen være anlagt. Hvis moren din har en hage, er det nødvendige arbeidet sannsynligvis en blokk på beinet. Selv mødre som har en grønn tommel er ikke gal om å klippe om sommeren hver sommer, plukke opp blader om høsten, eller gjøre annen pleie. Hvis moren din alltid ønsket en hage, men aldri hatt mulighet, kan du snakke med en lokal landskapsarkitekt for å sette pris på en profesjonell utførelse og organisere alt. Det kan være en glede å slå og reparere plenen. 
    
  • Pass på at et prosjekt som dette stemmer overens med mors mors virkelige ideer om hjemmet og hagen hennes. Kanskje du bør fikse prisen på prosjektet, organisere alt for en konsultasjon og tilby å betale det uten å faktisk gjennomføre et dyrt landskapsarbeid prosjekt selv, noe som kan gjøre deg ulykkelig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      La huset bli profesjonelt rengjort. Få en profesjonell rengjøringstjeneste til å rydde opp og rengjør grundig og sørg for at den er borte før mamma kommer hjem. Hun trenger ikke å skamme seg for tilstanden i stuen hvis hun ikke ser noe som skjer. Hvis du gjør det bra, kan du til og med være i stand til å prise rensing.       
 14.  
 15.             8      Organiser en familieferie. Hvis du ønsker å lansere tungt artilleri for din overraskelse, kan det være en god idé å planlegge en familieferie. En biltur til en nasjonalpark? En tur til Disney Land? Et cruise i Karibia? En reise til vinlandet? Uansett hva familiens interesser er, hvis du er den som skal få ballen til å rulle, kan den redusere stress og øke moro.  
    
  • Alternativt kan du slå sammen med søskenene dine for penger, og også integrere faren din i prosjektet. Organiser en tur alene for moren din til et sted hun alltid har ønsket å se og send henne der for å tilbringe noen vakre timer alene.
  •  
         
 16.  
             

Tips .

                     
Index populær:
Registrere om noen er gravid.

Rømt fra et mineveld.

Lei et godt familieliv.

Forbedre hudtonen din.

Berolig en tannbarn.

Lag en øl med lang øl.

For korrekt vurdering av en isoverflate.

La en sovende baby lage en liten burp.

Bring frisk vind inn i ekteskapet.

Tving en burp.

Få barnet ditt til å spise med bestikk.

Å være en mann.

Bygg et trehus.

Oppfinne ord.

Det perfekte ekteskapsforslaget.

Klagen lykkes.

Velg riktig barnestol.

Hvordan overtale foreldrene dine til å ta et A1 førerkort.

Finn ut om du er gravid.

Gjør halloween gresskarpunch.

Opplær et barn.