Home \ index
 

Fortell en adresseendring.

 

Til tross for flyttingsprosessen er det viktig å huske på alle personlige og forretningsforbindelser du må håndtere, samt alle myndigheter til å kommunisere din nye adresse. I denne opplæringen finner du forslag til hvordan du kommuniserer adressendringen, og du vil finne ut om du bør gå videre.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Skriv et endringsadressebrev  ,

    
   
 1.            1      Lag en liste over alle kontakter. Når du vet at du flytter, skriv ned alle relevante kontakter. Hold alle konvoluttene du mottar i en haug. Så det er usannsynlig at du glemmer bokstavene du ikke mottar så ofte.        
 2.  
 3.             2      Start med en mal. Bruk en mal fra dine Microsoft-applikasjoner for brevet til å endre adressen din. Hold formateringen rent og innholdet enkelt.       
 4.  
             

    2      Personlige og forretningskontakter  ,

    
   
 1.             1      Få venner og familie å vite at du beveger deg. Det er flere måter å la dine sosiale kontakter vite om ditt trekk. Hvis de fleste kontaktpersoner har en e-postadresse, kan du sende en sirkulær e-post med informasjonen - den er mindre personlig, men rask og effektiv. Hvis du har en innflytelsesfest, skriv din nye adresse synlig på invitasjonen, samt en liten påminnelse til venner og familie for å oppdatere kontaktinformasjonen din. Til slutt kan du også skrive et kort notat eller sende postkort med adressendringen, du trenger ikke å skrive et formelt brev til dem, hvis de er dine venner eller slektninger.       
 2.  
 3.             2      Informer dine profesjonelle kontakter. Hvis de fleste forretningsforbindelsene dine har en e-postadresse, skriv en rask, profesjonell e-postmelding om at kontaktinformasjonen din har endret seg, og du har en ny adresse. Du kan også bruke malen for individuelle kontakter for å fortelle dem om endringen. Hvis du har egen virksomhet med flere kunder, er det en god ide å skrive ut postkort og sende dem til hver kunde. Ikke skriv et håndskrevet notat for dine forretningsforbindelser med mindre du kjenner dem personlig.       
 4.  
 5.             3      Fortell din bank eller kredittinstitusjon din nye adresse. Hvis du bruker nettbank, kan du kanskje endre adressen din online. Hvis ikke, vil du sannsynligvis måtte gå personlig og ta din ID. Pass på at du nevner at du har en ny adresse for bankopplysninger, samt for alle kreditt- eller debetkort.       
 6.  
 7.             4      Sjekk regningene dine. De fleste kredittkort og bruksregninger har plass til en ny adresse på baksiden av regningen, som du kan fylle ut med månedlige regninger. Ofte er det en boks på forsiden som indikerer at adressen din skal endres. Ikke glem å sjekke dem. 
    
  • Hvis du flytter før neste regning forfaller, må du kontakte kredittkortet ditt eller verktøyet via telefon. Kundenummeret ditt skal være på den siste regningen du mottok, eller du kan søke på Internett. Vær forberedt på å få din identitet bekreftet med kundenummeret eller annen personlig informasjon.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Oppdater abonnementene dine. Mange aviser og blader gjør at du kan endre adressen på nettet. Du vil trenge abonnements-ID-nummeret ditt, som vises på etiketten for dine forsendelser. Hvis du ikke finner en måte å gjøre det på nettet, må du bare stole på postkontoret for å få abonnementene omdirigert til deg etter at du har fylt ut et adressebeskrivelsesskjema (se nedenfor).       
 10.  
 11.             6      Ring til legen din. Fortell din familie lege, tannlege og spesialist du går til for å gi dem din nye adresse. Du kan også gjøre det på telefon hvis du foretrekker å ikke sende et brev. Husk at du må legge til ditt pasient ID nummer.       
 12.  
             

    3      Myndigheter Kontakter  ,

    
   
 1.             1      Varsle postkontoret. Gi din videresendingsadresse til posttjenesten i ditt land for å forsikre deg om at posten fra din forrige adresse kommer til deg. Du kan oppdatere adressen din online for et gebyr, eller fyll ut et skjema på ditt postkontor.       
 2.  
 3.             2      Kontakt distriktskontoret. I de fleste stater kan du oppdatere adressen via post eller online. Adressen på førerkortet vil ikke endres med mindre du betaler et gebyr. Sjekk nettstedene til bilklubbene for å finne ut deres kundeservice telefonnummer og få mer informasjon. 
    
  • Endre adressen din for å ringe. Det er viktig å kommunisere din nye adresse til valgmyndigheten, slik at du kan stemme i riktig distrikt og distrikt. Vanligvis kan du også gjøre det via distriktskontoret hvis du endrer adressen til førerkortet. Noen distrikter tillater deg også å endre velgerregistrering på nettet. Du kan også hente et valgregistreringsskjema på ditt lokale postkontor. Sjekk nettsiden til distriktet ditt for mer informasjon.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fortell skattekontoret din nye adresse. Du kan informere skattekontoret på to måter. For det første kan du bare skrive dem i de aktuelle feltene i selvangivelsen, eller du kan laste ned et skjema og sende det til skattekontoret.       
 6.  
 7.             4      Varsle din personvern. Hvis du mottar trygdeordninger, uførhet eller pensjonsytelser, bør du varsle kontoret for sosialtjenester så snart som mulig. Gjør det online, eller ring det. Du kan ikke rapportere din nye adresse online til kontoret for sosiale tjenester.       
 8.  
 9.             5      Kontakt din saksbehandler. Hvis du for øyeblikket er på prøve eller er registrert som sexbror, må du gi din saksbehandler eller din avdeling med din nye adresse. Pass på at du har rett til å flytte ut av en bestemt sirkel. Søk på politiets nettside for å finne ut mer.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Utvikle en god sangstemme.

Langvarig graviditet med en inkompetent livmoderhals.

Bli kjent på internett.

Rengjør blekkpatronen til et svømmebassengfilter.

Skilsmisse i Utah.

Reparer en paperback.

Beregn navnets nummer i numerologi.

Beregn forbrukerpensjonen.

Gjør fetaost.

Baby Safe Wash.

Bestem mellom aksjer og aksjefond.

Lag en lysekrone.

La årene komme fram.

Brett en Graco barnevogn opp.

Ta en pjokk på sykkelturer.

Dine foreldre hjelper deg til å tilgi.

Rapporter identitetstyveri.

Forsvinner helt.

Lag en tornado i en flaske.

Send barnet ditt til et barnehage.

Påfør en varmepute under graviditet.