Home \ index
 

Behandle en arrogant person riktig.

 

Kjører du hele tiden inn i mennesker som er selvabsorberte, intolerante mot andre, vulgære og bare arrogante? Disse typer mennesker er svært smertefulle. Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne ut om dette er en arrogant person.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Se på samtaler av arrogante mennesker. Ikke hør, men hvis de er i nærheten av deg, lytt til dem. Snakker du alltid om deg selv? Begynner de å bli sint når de ikke er i fokus? Dette er de første tegnene for å identifisere arrogante mennesker. 
    
  • Arroganse og obsequiousness er ofte en refleksjon av begrenset livserfaring. Personer med mer livserfaring er også en trussel mot arrogant folk. I stedet for å stille spørsmål for å lære mer (handlinger som betraktes som svakheter), har arrogant folk en tendens til å generalisere ting basert på deres begrensede livserfaring, og de prøver også å projisere sine synspunkter på andre.
  •  
  • Sjalusi om suksess eller hvordan man skal leve sitt liv forfører folk til arroganse fordi de tror de kunne ha gjort det samme bedre.
  •  
  • Arrogante mennesker har et sterkt ønske om alltid å være ekstremt gode. Hvis du lar dem se gamle ut - selv om det bare er litt "- de er ofte veldig sint. Dette er tilfelle når du ser ut til å tvile på deres utseende, intelligens, atletisk evne, etc. i form av deres selvlskelse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spør dine synspunkter. Ikke vær aggressiv - bare skeptisk og nysgjerrig. Hvis de blir sint, forsvare deg selv. Hvis de blir sint, er det sannsynligvis fordi de bare har en dårlig dag. Men hvis de blir ekstremt sint, antar de at du angriper eller tviler på deres "perfekte lille verden". Hvis du ser på et av disse tegnene, er det tydelig arroganse. 
    
  • På et tidspunkt innser de fleste arrogante folk at de ikke er navlen til verden. Arrogante mennesker motvirker dette ved å bli sentrum for oppmerksomhet og bli sint når det blir påminnet om at det fortsatt er en realitet.
  •  Tvetydighet skremmer arrogant folk fordi det betyr ufullkommenhet, forandring og mangel på sikkerhet. I stedet for at den arrogante personen bare aksepterer at verden nå og da oppfører seg uforskyldt, prøver den arrogante personen å få kontroll over alt, noe som selvfølgelig ikke er mulig.  
  • Virkeligheten kan skade når det plutselig kommer opp. Dette er tilfellet når en arrogant person ikke klarer å vise seg som andre og dermed se sine egne ufullkommenheter. Hun betaler for prestasjoner hun har ikke oppnådd seg selv i stedet for å anerkjenne påvirkning fra andre som har hjulpet henne.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hva er vennskap av arrogante folk? Ikke vær nysgjerrig eller snakkesalig. Hvis du liker noen og fordømmer den samme personen neste dag, er dette et tegn på at du har mange gode værvenner. Dette er et tegn på arroganse, da det er vanskelig å være veldig bra med noen som er veldig opptatt med seg selv. Stolt folk har en sterk tendens til alltid å se bra ut og være uavhengig. Siden en vanligvis er en god venn ved å hjelpe andre og hjelpe dem, kan arrogante mennesker ikke gjøre noe med ideen om ekte vennskap. 
    
  • Ironisk nok kan arrogante mennesker ofte ikke forstå hvorfor de ikke har venner som de kan stole på, og hvem som hjelper dem med å ta avgjørelser.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hvordan behandler den arrogante personen andre? Med andre ord, hvordan behandler hun mennesker som ikke deler de samme synspunktene, kommer fra en annen kultur og representerer divergerende syn på verden? Hvis de er i utgangspunktet negative, er de enten overdanne, uvitende, eller de unngår folk som ikke er enige med deres ideer. Finn ut om de ovennevnte tingene gjelder for personen, tar hensyn til deres personlighet og hvordan de samhandler med andre mennesker. 
    
  • Ofte arrogant folk har en "Min tilnærming er alltid den riktige" holdningen. I prinsippet er dette bare en beskyttende mekanisme for sin egen lille verden.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hva er din karakter? Se hvordan de oppfører seg, snakk og bruk sin sosiale stilling. Liker du å snakke? Oppfører de seg som om de er ansvarlige? Føyer du stor vekt på bildet ditt? 
    
  • Mange arrogante mennesker har en falsk sjarm som er ugjennomsiktig for alle andre. Men en arrogant person gjør vanligvis ingenting lykkeligere enn å vise sin ondsinnede side til folk de ikke liker.
  •  
  • Når de er slemme, vil deres venner vanligvis ignorere den arrogante personens oppførsel og ikke gjøre noe for å avslutte deres oppførsel fordi de er redd for å bli mishandlet selv av den personen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Nevn folk du "vet" at den arrogante personen ikke kan stå dem. Dette bør ikke utløse en konflikt, men måle deres rivalisering. Hvis deres forakt skal være målbare, vil de sannsynligvis ikke være presumptuous. Hvis forakt er tilstede, vil det være ganske sterkt. 
    For det meste ser arrogant folk folk som de ikke liker som en trussel mot sin lille verden. Jo mer de hater denne personen, desto farligere vil dette være for deres hjemmelagde fantasiverden. Jo større trusselen er, desto større forakt.  
         
 12.  
 13.             7      Spør rundt hva den arrogante personen har å si om deg. Hvis hun gjorde dårlige ting om deg, liker hun bare deg ikke. Skulle hun være snill når du snakker med deg, men fortell skurk bak ryggen din, har den arrogante personen sannsynligvis et problem med sin stolthet. 
    
  • Arrogante mennesker kjenner ofte ubevisst at de ikke har noen virkelige venner. De kompenserer for dette ved å gi inntrykk av at de har mange venner. Men hvis de såkalte "beste vennene" ikke er til stede, fornærmer de dem.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Vær fortsatt ynkelig. Ikke døm arrogant mennesker, ellers har de samme negative holdning som deg. De prøver ofte å gjemme visse sårbarheter og frykt. Mesteparten av tiden er det behov for et sterkt og feilfritt selvbilde av en dyp sårt smerte. Selvfølgelig kan du ikke patroniseres av dem. Forbliv alltid prinsipp. Prøv alltid å lete etter det gode i dem. Hvis du har noen som trekker den arrogante personens oppmerksomhet mot hardheten, hjelper du dem til å være mer ærlige med seg selv, så slutter de å slå seg av. 
    
  • Det er rimelig å si at det meste av sårbarheten gjemmer seg bak arrogansen. Dette fører til overkompensasjon og til at sårbarheten er sterkt undertrykt. For eksempel, når en arrogant person har vokst opp i klaustrofobiske forhold og blir rik senere, kan personen være proteger fordi de nå har råd til alt og ikke lenger trenger å bekymre seg for å falle tilbake i fattigdom.
  •  
                   
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Index populær:
Ansatte motiverer.

Start en brorskap.

Hjelp en person som er diagnostisert med kreft.

Fange mus.

Lag en ocarina med hendene dine.

Få et pakkesporingsnummer.

Overlev som en enslig mor.

Overlev virkningen av en superkomet på jorden.

Pump ut brystmelk.

Ignorer mannen din.

Gjør stoffet brannfast.

Senk feberen i småbarn.

Kontakt FedEx.

Organiser et moteshow for å samle inn penger.

Vær rettferdig.

Lære til smårolling å sitte stille.

Løs gåten med vannkanne fra Die Hard 3.

Forhandle en høyere lønn.

Oppnå mål.

Samle postkort.

Sett Eurostil skaphengsler.