Home \ index
 

Feet tickle.

 

Feet tickling er alltid morsomt - med et villig "offer" eller ikke. Du kan kile en persons føtter ved å berøre dem forsiktig med en fjær, en pensel eller fingrene. Det er noen måter du best kan holde og kile på offeret ditt. Pass på at du ikke kile noen som ikke liker det og forsvarer seg selv. Da kunne det raskt komme til en scramble.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Å nærme seg offeret  ,

    
   
 1.   1      Velg ditt verktøy. Fingre har blitt brukt til å kile i århundrer. Men du kan også gjøre noe annet, for eksempel en fjær eller en pensel, bruk for den.        
 2.  
 3.   2      Snu opp på offeret ditt. Den perfekte tiden til å kile noen folks føtter er når han ligger ned med føttene utstrakte. Kom nærmere personen naturlig når du ligger på piknikteppet, sofaen, sengen eller hvor som helst annet. Du kan også kile føttene når hun ikke ser på. Dette vil definitivt skremme personen og lage en lyd.     
 4.  
 5.   3      Kitt i søvn. Hvis du ikke har barmhjertighet og er på et pyjamaparti, kan du også kile noen som sover. Vent til personen sovner og kile dem til føttene. Gjør dette til hun våkner, fortsatt litt dazed og forvirret om hva som skjer rundt henne. Merk: Personen er absolutt veldig opprørt. Pass på at du ikke har dratt henne ut av en dyp søvn.     
 6.  
 7.   4      Hold føttene under armen. Gå til personens føtter og hek dem under armen slik at personen ikke kan frigjøre seg. Du trenger en hånd for å holde føttene og en hånd å kile. Du har ikke mye tid til å holde føttene dine. Så snart du beveger deg i retning av føttene, må alt gå ganske raskt. Du må sitte mot føttene.     
 8.  
 9.   5      Se etter ditt offer. Alternativt kan du sitte ned mot personen og holde bena nede med en arm mens du griper den andre med den andre hånden og kittler føttene. Dette er litt ubehagelig for deg, men fordelen er at du kan se ansiktsuttrykket.     
 10.  
 11.   6      Kitt mens du ligger på magen. Hvis ditt utvalgte offer bare leser, solbriller eller slapper av i magen, er dette det perfekte alternativet. Alt du trenger å gjøre er å sitte på personens ben og kile dine føtter.     
 12.  
 13.   7      Kryss personens føtter. Hvis mulig, kan du krysse personens føtter for å bli bedre ved foten, hvor mange mennesker er spesielt kryssende.     
 14.  
 15.   8      Vet når du skal stoppe. Selv om du bare kutter andre mennesker for moro skyld, kan noen mennesker ikke stå på det. Hvis personen ler, betyr det ikke at de har det gøy. Det kan bare være en naturlig reaksjon på en fysisk følelse. Hvis noen skriker og fortsetter å fortelle deg å stoppe, slå eller sparke, eller høres ut som om han faktisk lider, bør du stoppe pranken din før noen blir alvorlig skadet.               
 16.  
             

  Del 2      Kunnskapsfullt  ,

    
   
 1.   1      En mild touch. Enten du bruker hånden, en quill eller en børste, er det viktig at du bare børster huden lett for å kile noen riktig. Hvis du prøver for hardt, kan du skade noen og ikke oppnå ønsket effekt. Du kan starte veldig forsiktig og kile litt mer etter en stund.     
 2.  
 3.   2      Kitt tærne. Dette er et følsomt problem for mange mennesker. Så du kan prøve det på dette tidspunktet først. Husk, jo mykere føttene, desto lettere skal de kile. En person med grove føtter vil nesten ikke føle noe.     
 4.  
 5.   3      Kittling under tåbene. Det er vanskelig å komme til dette punktet, spesielt når personen er motstandsdyktig. Men hvis du har funnet stedet først, kan du kile personen riktig.     
 6.  
 7.   4      Kitt mellom tærne. Prøv å kile foten med en hånd og mellom tærne med den andre. Eller hold tærne fra hverandre med en hånd og kile dem med den andre.     
 8.  
 9.   5      Merk tærne øverst. Det forventer ikke offeret ditt - og det er jo bedre, for her er også de fleste veldig kryssende.     
 10.  
 11.   6      Klippe fotens bue. Dette er et annet svært følsomt sted på foten og er perfekt for kile. Husk å bare berøre huden litt for å øke effekten.     
 12.  
 13.   7      Finn personens tøffe sted. Selv om disse er de mest kjente ticklish stedene, har hver person et sted hvor han er spesielt kjekk. Forsøk og prøv forskjellige deler av foten for å se hva personen er mest lydhør overfor:  
    
  • Under ankelen.
  •  
  • På toppen av foten, hvor tærne begynner.
  •  
  • Ved foten.
  •  
  • På baksiden av foten.
  •  
  • I midten av fotsålen.
  •  
  • Bak ballen.
  •  
         
 14.  
 15.   8      Vinn en "tickle fight". Hvem sier at du kan kile andre uten å bli kittret tilbake? Hvis du kile noen folks føtter, kan det vel være at du er kittet tilbake. Dette kan føre til en "kilekamp" der du ruller frem og tilbake, prøver å være overlegen og kile den andre. Hvis dette skjer med deg, må du lese denne artikkelen bedre for å vinne kampen.  
    
  • Hvis du tror at personen kunne komme tilbake og kile deg, bør du være forberedt. Dekk føttene og nakken og prøv å kle så mye som mulig. Du kan ikke kile når kroppen din er helt innpakket i flere lag. Men hvis det er morsomt, bør du bli utsatt for kileangrepet.
  •  
         
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Skreddersy en Katniss kostyme.

Lag en lysekrone.

Fôr riktig under graviditet med tvillinger.

Kontrollmeditasjon og chakraer.

Samle DNS.

Telle barnbevegelser i livmor.

Gjør det bra til andre mennesker rundt om i verden.

Babyhikke lindre.

Berolig et sint eller sint barn.

Forhindre sjokk ved elektrostatisk utladning.

Lag en båndkrans.

Kast en håndgranat.

Planlegg en ordentlig daglig rutine for babyen din.

Gjør en baby latter.

Ser ut som Kylie Jenner.

Søk etter lyst på tordenvær.

Kommuniser for å redde ekteskap.

Oppbevar fersk basilikum.

Forbereder melk til en baby.

Mål elektrisk motstand.

Velg en gudfar.