Home \ index
 

Identifiser kategori C bioterrorist ammunisjon.

 

Ifølge sykdomsbekreftelsesorganer er kategori C-bioterrorist-ammunisjon det tredje høyeste prioritetsvåpenet, inkludert nye patogener, som vil bli utviklet for massespredning i fremtiden på grunn av deres tilgjengelighet, enkel produksjon og distribusjon, deres potensial for høy dødelighet og dødelighet og deres alvorlige helseeffekter ". Klasse C krigsførende agenter har ikke navnet på anerkjennelsen av de mer kjente biologiske våpnene som miltbrand, men de kan fortsatt være dødelige i feil hender. Det er derfor viktig å utdanne deg selv om disse våpnene.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Påvisning av kategori C patogener og symptomer  ,

    

Kategori C Offisielle lister Bekjempelsesvåpen er ofte i varierende tilstand fordi noen av disse våpnene er definert av deres "fremtidige sannsynlighet" for å bli omgjort til et våpen. Lister endres ettersom ny informasjon om disse ammunisjonene blir kjent. Nasjonalt institutt for allergiske og smittsomme sykdommer har en omfattende liste over den nåværende "prioriterte" kategori C ordnance tilgjengelig. Se nedenfor:

      Prioriterte biologiske agenter og kategori C-symptomer.       våpen            feber, kvalme, hoste, forstoppelse, smerte, generell ubehag.                               Progressiv hjerneskade, demens, forvirring og tap av nevrologiske funksjoner følger en langvarig inkubasjonsperiode                      I begynnelsen influensalignende symptomer som feber etterfulgt av utslett, røde øyne, brystsmerter, pustevansker og svelging og blødning (intern og ekstern).                             Coccidiosis immitis og coccidiosis posadasii                      Feber, hodepine, kvalme, magesmerter, muskelsmerter og noen ganger utslett.        

I tillegg kan stammer fra mange andre sykdommer oppnå en klasse C-klassifisering hvis de viser antimikrobiell resistens. Det ville være tilfelle hvis det var vanskelig å behandle med vanlig medisin. For eksempel kan gonoré og hepatitt B falle under kategorien C-klassifisering hvis de har antimikrobiell resistens.

             

  Del 2      Beskytt deg mot bioterrorisme  ,

    
   
 1.             1      Unngå de vanligste formeringsmetoder for bioterrorist ammunisjon. En av de største utfordringene potensielle bioterrorister står overfor er å finne en måte å bevare den dødelige effekten av selve våpenet på. Mange farlige mikrober er vanskelige å dyrke og dyrke, mens andre er skjøre og dør når de blir utsatt for lys eller luft. Kjenn de vanligste formene for distribusjon av bioterroristisk krigføring (oppført nedenfor) slik at du er bedre forberedt på å beskytte deg selv i tilfelle et angrep.  
    
  • Innfesting av mat og vann: Visse bioterroristmidler kan overleve i vann og mat. Dette gjelder spesielt hvis stoffene ikke oppvarmes før forbruk. Grundig matlaging av mat og vann kan drepe disse patogener.
  •  
  • Overføring gjennom dyr: Noen dyr, og spesielt skadedyr, som mygg og flått, kan overføre dødelige sykdommer. Bruk av plantevernmidler er et smart valg for å beskytte deg mot denne formeringsmetoden.
  •  
  • Person-til-person-overføring: Sykdommer som kopper spredes ekstremt raskt i person-til-person-kontakt. I disse tilfellene er den beste måten å holde deg fysisk isolert (gjennom karantene), å holde deg vekk fra folk.
  •  
  • Spray Transfer: Sannsynligvis den farligste overføringsmodusen, noen bioterroristvåpen (som miltbrann) kan bli omgjort til en fin tåke og sprøytet inn i luften. De flyter for miles i luftstrømmen før de forårsaker infeksjoner ved innånding. I disse tilfellene bør du lukke vinduer og dører. Bruk en gassmaske for å beskytte deg mot infeksjon.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjenn den nyeste kunnskapen om fremveksten av patogenstrusler. Kategori C inneholder mange "fremvoksende patogener". Disse er smittsomme sykdommer som nylig ble lagt merke til av økt forekomst hos mennesker eller forutbestemt for en slik økning på grunn av andre forhold. Ved å vite de nyeste nivåene av kunnskap om disse typer sykdommer over hele verden, kan du kanskje forutse sannsynligheten for bioterrorist ammunisjon før de blir brukt.  
    
  • Heldigvis gir CDC National Center for Emerging and Zoonotic Infectedious Diseases (NCEZID) -siden oppdatert informasjon om statusen til nye sykdommer på globalt nivå.  
  •  
  • CDC (Disease Control Agency) gir også en ukentlig rapport med tittelen "Sykdomsfrekvens og dødelighet (MMWR)". Rapporten er en utmerket kilde til overvåkning av nye sykdomsutbrudd.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Forskning biologiske våpen. Det er svært nyttig å kjenne historien om utviklingen av biologiske våpen for å forstå dagens trussel. Våpen som ble utviklet og masseprodusert tidligere, vil være mer sannsynlige i fremtiden, selv om de lagrede forsyningene har blitt ødelagt. Spredningen av biologiske våpen er en kompleks, sofistikert prosess. Ved å undersøke historiske historier om bruken av disse ordnance blir risikoen og begrensningene i kategori C-ordnance mer tydelige.  
    
  • Stor lesemateriell om dette emnet inkluderer: "The Anthrax Letters" av Dr. Leonard A. Cole, "Rising Pest: Den Globale Trusselen fra Deadly Bacteria and Our Dwindling Arsenal to Fight" av Brad Spellberg, "Bioterrorism and Smittsomme agenter: Et nytt dilemma for det 21. århundre "redigert av Ken Alibek og" Biohazard "av Ken Alibek.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Rapporter mistenkelig aktivitet til myndighetene. Hvis du tror at du har informasjon om et angrep med bioterroristvåpen, er det bedre å være på den sikre siden enn å fortryde det senere, selv om det ser ut til å være hektisk. Mistenkelig aktivitet, spesielt i nærheten av sykehus, avfallsdeponeringstjenester og lignende steder, bør rapporteres til myndighetene umiddelbart. Merkelige eller mistenkelige bokstaver og pakker skal overleveres til politiet uten å åpne dem. Vær oppmerksom og pass på trusler. Hvis du raskt kan rapportere et bioterroristangrep, kan du kanskje redde liv.        
 8.  
 9.             5      Lager opp. I tilfelle et angrep med biokjemiske våpen, kan det være umulig for en stund å forlate huset. Derfor er det viktig at familien din har alt de trenger for å overleve uten å stole på hjelp fra utsiden. Det er mange kilder til beredskapsplaner som du kan konsultere. De nødvendige varene og prosedyrene er vanligvis de samme og uansett hva nødsituasjonen er. Dette er bare noen få ting du kanskje trenger:  
    
  • Forseglet, ikke-forgjengelig mat
  •  
  • Forseglet, resirkulert vann
  •  
  • En sikker karantene (for eksempel en bestemt del i hjemmet ditt)
  •  
  • HEPA Luftfilter (til sprøyting)
  •  
  • Lommelykter og batterier
  •  
  • Radio
  •  
  • Toalettartikler
  •  
  • Såpe
  •  
  • Tilgang til toalett eller latrine
  •  
  • Reseptbelagte medisiner
  •  
         
 10.  
 11.             6      Beskytt deg selv i tilfelle et angrep. Hvis du opplever et bioterroristangrep, bør du gjøre alt du har for å beskytte deg selv og dine kjære mot infeksjon. Nøkkelen her er unnvikelse. Hvis du er godt forberedt på angrep på forhånd, er dette den beste måten å overleve. Ha en plan på plass som gjør at du raskt kan samle dine kjære i den angitte karantene (som hjemme) med tilgang til forsyninger som gassmasker, beskyttelsesdrakter og radio eller fjernsyn (slik at du vet når faren er over).  
    
  • Øv din karantene beredskapsplan på samme måte som du bruker brannalarm. Alle i familien din bør vite nøyaktig hvor de skal gå og hva de skal gjøre i tilfelle et biologisk angrep. Når den virkelige tingen skjer, teller hvert sekund.
  •  
                   
 12.  
             

Tips .

    
   
 • En stor lese om dette emnet er også: "America's Forgotten Pandemic: The Influenza of 1918" av Alfred W. Crosby. Denne boken gir en beskrivende redegjørelse for effekten av en pandemi i dagliglivet. "Nødforberedelse: 100 tips for praktisk familieforberedelse ved hjelp av en realistisk tilnærming til bedre planlegging" av Major Stroud  
 •  
 

            Les mer... (5)      
Index populær:
Øk din følelsesmessige intelligens.

Lys et gresskar til Halloween.

La melken strømme tørr.

Gjør noe søtt for håndleddet ditt.

Slett en brann.

Få barnet ditt til å sove i sin egen seng.

Overbevise din mor.

Kjøp ting på eBay.

Få en medisinsk henvisning til ditt barn.

Gjør en sving ut av et dekk.

Klem et egg uten å bryte det.

Unwrap en baby bleie wraps.

Forstå de siste ukene av svangerskapet.

Rengjør babyflasker.

Anerkjenn en falsk Gucci solbriller.

Spør en jente for en dato.

Sett Eurostil skaphengsler.

Gå på fiske.

Kjøp et hus.

Forstå de siste ukene av svangerskapet.

Elsk din mann.

Symptomer
Influenza
Gul feber Initial influensa symptomer (hodepine, feber, smerte, kvalme, etc.). Mer enn 15% av tilfellene utvikler seg etter en kort nedgang en alvorlig form for sykdommen og lider av gulsott, høy feber, leverskade og organsvikt.
rabies Initial influensa symptomer etterfulgt av progressiv angst, forvirring, demens, hallusinasjoner, dysfagi og frykt for vann.
Prionsykdom
Chikungunya Virus feber, utslett, oppkast, hodepine og / eller alvorlig muskel- eller ledsmerte.
Tick-borne hemorragisk feber virus
Tick-båret encephalitic viruses Tidligere influensalignende symptomer etterfulgt av en kort periode uten symptomer og deretter i andre fase med nevrologiske symptomer (hodepine, lammelse og forvirring eller kramper) og høy feber
SARS Flu-lignende høy feber symptomer
Flu-lignende symptomer med feber, utslett, muskelsmerter og leddsmerter
Hantaviruses Tretthet, feber, muskelsmerter, åndedrettsproblemer  
Rickettsia