Home \ index
 

Bruk en børste.

 

Nøkkelen til en god finish er å bruke maling av høy kvalitet og en god børste. Kjøp den beste børsten du har råd til og merk at den må passe til den typen maling du bruker. Latex børster fungerer ikke bra med oljemaling, og heller ikke oljebørster fungerer med vannbasert maling. Hvis du har den rette børsten, kan du konsentrere deg om teknikken!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Hell 1 liter maling i en 4-5 liters bøtte. Dette er arbeidsfargen du bærer med deg mens du arbeider. For bedre resultater, ikke dykk børsten direkte inn i boksen.        
 2.  
 3.             2      Klargjør kantene (valgfritt). Hvis du maler planker som rammer en annen farget overflate eller vegg, kan du holde et lag med maskebånd over kanten og trykk godt slik at ingen væskemaling kan løpe under.       
 4.  
 5.             3      Dør børstene av børsten 2,5 til 5 cm inn i malingen for å absorbere farge. Jo mer malingen henger på penselen, desto raskere vil du stryke stykket, men du må passe på ikke å dryppe. Trykk på spissen av børsten på bøtte som en bjeller. Hvis du vil ha en tørker børste, sveip den ene siden over bøttekanten.       
 6.  
 7.             4      Start på toppen av brettet med penselen fylt og sveip ned til midten. Malingen bør strømme jevnt over overflaten med liten innsats. Når børsten begynner å trekke, stopp og senk den igjen. Se tipsene nedenfor.       
 8.  
 9.             5      Lag lange penselstreker. Unngå dabbing små flekker da dette etterlater merker i fargen. Penselen forlater et lite spor av parallelle burrs, men de legger seg opp før malingen tørker huden.       
 10.  
 11.             6      Rask dekke et sted med flere børstefyllinger, og smid det ut ved å raskt strekke den med den tomme børstepinnen - som kalles "skrive". Prøv å male et helt bord eller en del, men ikke la malingen tørke i mer enn et minutt før du skriver. Pek på våtmaling ved å plassere spissen av børsten på toppen av brettet på toppen av den våte maling og strekk forsiktig nedover lengden av brettet. Hold børsten nesten vinkelrett på overflaten.       
 12.  
 13.             7      Beskjære kanter (Dette gjelder bare hvis du ikke brukte maskebånd). Lær dette med en mindre børste (2,5-4cm) og flytt til en bredere børste ettersom du blir mer trygg. Senk Punsel og mal den på siden av bøtte. Hold den tørre siden av børsten i retning av linjen og trekk langsomt penselen langs den. Sett på armen for å stabilisere den og fortsett. Påfør forsiktig trykk nedover. Du kan kontrollere fargelinjen ved å trykke på penselen. Når børsten er tørr, senk den igjen og fortsett der den forrige strøket stoppet. Noen ganger må du gjenta en del der fargen er litt forskjellig fra linjen. Trim og mell resten av stykket.       
 14.  
 15.             8      Rengjør børsten umiddelbart når du er ferdig. Vask latexpenselen i varmt, såpevann og skyll med rent vann, så rist tørk (eller tørk i sentrifuge). Glatt børster. Oljepensel bør vaskes i frisk maling tynnere og så ristet tørr. Med riktig rensing varer en kvalitet børste i årevis.                 
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Index populær:
For å være mindre kjærlig.

Hjelpe barnet ditt å få tak i narkotikauttaket.

Bihulebetennelse en betennelse i paranasale bihuler.

Lag din egen deodorant spray.

Flytt voksne barn for å flytte ut.

Ta ut varetekten.

Spør foreldrene om penger.

Overtale foreldrene til en hamster.

Bli med wikiHow.

Lei et godt familieliv.

Forbereder riktig for en test.

Ta tak i mormor eller bestefars død.

Overleve et økonomisk sammenbrudd.

For å håndtere å ikke bli elsket av foreldrene.

For å være mindre kjærlig.

Gjenta din manns interesse.

Berolig et sint eller sint barn.

Hold deg varm om vinteren.

Spillets regler for Euchre.

Reparere en iPod skjerm som henger opp.

Tegn en irrasjonell terning.