Home \ index
 

Få livet ditt tilbake i orden.

 

Noen gang lurt på hvordan du får livet ditt igjen igjen etter en kaotisk fase? Uten tvil vil mange av oss forbli halt i hjørnet, i stedet for å gjenvinne vår energi for å gjenvinne vår styrke og komme i gang. Det er ikke veldig sunt, men det er lettere å føle selvmedlidenhet og ikke gjøre noe eller gjøre ting verre ved å fly til selvdestruktiv oppførsel. Nøkkelen til livet er likevel som å sykle: Hold balansen og fortsett.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Få kontroll over tiden  ,

    
   
 1.            1      Vurder hvordan du bruker tiden din. Eventuell aktivitet utenfor definert ledig tid som ikke resulterer i konkret utfall eller suksess, er mest sannsynlig bortkastet tid. Dette inkluderer ikke tiden du bruker klokt å tenke på. Fordi det er viktig å få livet ditt under kontroll igjen. Tenk nøye på hvilke ting i livet ditt er viktige og hvilke som ikke er. Først skriv ned en liste over de tingene du vanligvis gjør daglig eller ukentlig, og hvor mye tid du bruker på hver enkelt. Deretter kutte ut de tingene som er ubrukelige i livet ditt, og som du trenger for mye tid på. Gjør et gjør og en ikke liste.        
 2.  
 3.             2      Gjør mindre unødvendige ting. Se på de tingene du har krysset ut, men de er fortsatt på din andre liste. Gjør de mening? Målet er å bruke mindre tid på ting som er ubrukelige. Nå som du vet hva du ikke bør gjøre lenger, erstatt den med mer produktive aktiviteter. 
    
  • Hvis du er f.eks. Å gå på film halvt så ofte eller tilbringe halvparten av tiden på datamaskinen gir deg mer tid. Eller hvis du ser på TV i fem timer om dagen, så slipper du definitivt livet ditt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Inkluder sosiale sfærer. Mange har så mange vinduer åpne som mulig når de er på datamaskinen. De hevder at de holder oversikten og ikke glem viktige oppgaver. Hvis det høres kjent ut, vet du sikkert at det alltid er noen varsler som kommer opp. Og før du vet det, vil du bli distrahert som tweets lede deg til neste store artikkel, til middag oppdateringer og overbevisende online debatter. Lukk disse samfunnsgruppene og få kontroll igjen.  
    
  • Planlegg tider for å se igjen. Bruk nyttige tidsstyringsverktøy til å planlegge når du skal lete etter noe. På kort tid vil du være så produktiv at du ikke engang oppdager at sosiale medier, hvor du pleide å være så tapt, ikke er der lenger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stå opp tidlig og bruk denne dyrebare tiden til å fokusere. Bruk energien som følger med den stigende solen. Siden mange ikke er våken til å produsere kaos, kan du bruke tiden til å være svært produktiv. Hold sosiale medier og personlige e-poster for senere. Start med en kort morgenmeditasjon som sentrerer og fokuserer på deg. Skriv deretter en liste over de tingene du vil oppnå. Begynn å jobbe med det samme for å oppnå dine mål. Tenk deg at dette kommer til å bli en god dag.  
    
  • Du kan også bruke en del av denne tiden til meditasjon og sport. Meditasjon hjelper deg å rydde hodet og få deg til å føle deg frisk og avslappet.
  •  
  • Hvis du gjør det hver morgen fra 5:30 til 7:30, har du to timer for konsentrert arbeid. Det er utrolig hva du kan gjøre på dette tidspunktet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Si nei, om nødvendig, og vær ikke sint. Det er faser i livet når du bare ikke kan gjøre alt. Det er møter, middager, fester, konferanser og alle muligheter som krever din tilstedeværelse. Det er flott å være nødvendig, men til hvilken pris? Forsøk på å delta på noe arrangement vil definitivt ha en negativ innvirkning på produktiviteten din. Si nei til ting som ikke er absolutt nødvendige. Dette vil tillate deg å åpne nye dører slik at viktige ting blir din prioritet.  
    
  • Spør deg selv: Hvordan vil en forpliktelse bidra til å bedre viktige områder av livet ditt? Hvis dette ikke er tilfelle, si nei.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Sunn vaner gjenoppta  ,

    
   
 1.             1      Lag en sunn spiseplan med vekt på hele korn, frukt og grønnsaker og protein. Et sunt kosthold kan på alvor påvirke ditt totale energinivå og humør. Selv om du bare spiser sunn for en dag eller to, kan du føle at du har livet tilbake under kontroll. Samtidig gjenoppretter du en fysisk balanse i kroppen.       
 2.  
 3.             2      Spis mer vitaminer hver dag. Visse vitamintilskudd kan redusere stresset du har opplevd i de siste hektiske tider. Uansett hvor sunt kostholdet ditt er, kan du fortsatt være mangel på grunn av stress og angst. De beste vitaminene for å lindre stress er B-vitaminer og vitamin C. Omega fiskeoljer er også gode for en balanse mellom kropp og sinn.       
 4.  
 5.             3      Meditere eller pusteøvelser. Som nevnt ovenfor kan stress påvirke personens produktivitet negativt. Hvis du føler at du har for mye av et øre, glemmer du lett å puste fornuftig. Ta derfor dype, lange pust for å umiddelbart forbedre oksygenstrømmen til hjernen.       
 6.  
 7.             4      Bruk mer tid i naturen. Dette er aldri bortkastet tid. Naturen er i stand til å rydde hodet og roe et plaget sinn. Når du klatrer et fjell eller går en tur i hvalen, skjønner du hva som er viktig, og du kan føle deg koblet til universet igjen. Oppskatt ditt naturlige miljø for å forny deg selv og bygge positiv energi.        
 8.  
 9.             5      Ta deg tid til å strekke musklene dine. Planlegg en massasje for å forbedre blodsirkulasjonen og muskeltonen og fjerne skadelige giftstoffer. Gå til en yoga klasse - det er så mange forskjellige klasser og lærere, jeg. du vil sikkert finne en passende en. Du må kanskje besøke noen som du ikke liker så mye - det er greit. Fordi hvis du finner den rette for deg, så er det verdt det.       
 10.  
 11.             6      Røyk mindre, drikk mindre alkohol og unngå andre dårlige vaner. Det er klart at disse tingene seriøst kan skjule dommen og avgjørelsene dine. Pengene du sparer på å gi opp en eller flere av disse vanene kan være mer lønnsomt investert av Bli med en vandringsklubb eller få en ukentlig billett til spaet. Som med fasen du nettopp har gått gjennom, er det tider da alt ser ut til å være ute av kontroll. Nå som støvet har avgjort, fokuser igjen på at kroppen din er ditt tempel. I tillegg tillater selvdestruktiv atferd andre i ditt miljø å gjøre det samme. Dette kan føre til at du tiltrekker feil mennesker, og at hvis du virkelig vil få ting gjort igjen.       
 12.  
             

  Del 3      For å bli omorganisert  ,

    
   
 1.             1      Først organisere, deretter handle. Et vanlig problem: magasiner ligger rundt i måneder. Du vil gjøre noe, så løp og kjøp et dusin magasin eiere. Det er imidlertid bedre å først finne ut hvilke du virkelig vil beholde og hvilke ikke. Husk: noen ganger er mindre mer.        
 2.  
 3.             2      Gå til loppemarkeder. Ofte finner du ekte skatter der. Ofte selger folk ting for nesten ingenting fordi de flytter eller ikke trenger tingene i hjemmet deres lenger. Bokhyllene som var perfekte i den gamle leiligheten, kan være for store i det nye hjemmet. Ditt tap kan bli din fortjeneste, slik at du kan organisere deg selv til en brøkdel av kostnaden. Vend deg til samfunnet ditt og høste noe for deg selv!        
 4.  
 5.             3      Sett den bort. Det enkleste du kan gjøre for å holde deg pent, er å rydde opp børster, poser, klær eller andre ting når du slutter å bruke dem. Du bør vite hvor alt er, slik at du ikke kaster bort tid på å søke. Spør deg selv: Kan du fortelle en fremmed hvor alt er i ditt hjem? Hvis ikke, må du sannsynligvis holde orden organisert.        
 6.  
 7.             4      Bruk søppel / gjenvinningspinner. Det er bortkastet tid å sortere ting du ikke trenger lenger. Du vil føle deg så mye bedre når du slipper av gamle artikler som du "en dag" ønsket å lese, eller sider med relevante notater om ting du allerede har tatt vare på. Mange av oss samler ting fordi vi ikke vil se på dem. Dette er imidlertid en dyrket vane som du kan endre. 
    
  • For mange ting finner du at du bare kan kaste den bort. Vær derfor ikke redd for akkumulerte ting. Du vil føle deg mer energisk og mye mer nøyaktig når du gjør det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få en papirkalender, et stykke papir og et brett. Skriv din gjøremålsliste for dagen på papiret. Hold dem hele dagen. Hva du ikke gjorde på slutten av dagen, overfør til kalenderen. På tavlen kan du når som helst ta notater.        
 10.  
 11.             6      Skriv ned de tre viktigste oppgavene. Det blir ofte for mye når du tenker på hva du må gjøre. Men vurder hva som er viktige og ikke så viktige oppgaver, fordi ikke alt er viktig. Noen ganger tror vi at vi er produktive fordi vi danser som galne dervishes hele tiden. Men det motsatte er vanligvis sant. 
    
  • Når du fokuserer på de tre viktigste oppgavene, blir banen klarere og målet mer oppnåelig.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

            Les mer... (5)      
Index populær:
Lag sjakkbrettpubber.

Tørk pølse.

Forbered levende agn.

La din egen familie være.

Lag svart såpe.

Bruk toalettet som står oppe.

Start en utsagnsbeskrivelse.

Overbevise foreldrene dine om et kjærlighets ekteskap.

Forbedre sin fantasi.

Reagerer på en bleie tenåring.

Se den internasjonale romstasjonen fra jorden.

Finn en graviditet uten en test.

Vinn en forvaring kamp.

Anerkjenn en sliten barn.

Slik praktiserer du meditativ meditasjon.

Avtale med irriterende og mumlende foreldre.

Skrem deg selv.

Slik bruker du en Hoyer Lifter.

Unngå plutselig barnedødssyndrom.

Finn manglende elementer.

Støtt partneren i depresjon.