Home \ index
 

Hold en tenåring fra bakken.

 

Tenåringer kan etter hvert stjele på ulike måter, for eksempel penger fra foreldrenes lommer, skolelever, eller til og med lagre varer. Avhengig av verdien av den stjålne artikkelen kan de juridiske konsekvensene følge. Men uansett størrelsen, når et tyveri kommer i lys, utløser det følelser av skam, skyld og forlegenhet på både tenåringen og foreldrene sine. Det er ting du kan gjøre for å holde tenåringen din fra å stjele igjen hvis mulig, slik at han ikke kommer inn i alvorlige problemer.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Velg riktig straff for clawing  ,

    
   
 1.            1      Forklar konsekvensene av å stjele. Du har kanskje lagt merke til at tenåringen din stjal penger fra vesken din, eller du har funnet stjålet varer i tenårene din. Hvis det var første gang, og barnet ikke begikk noen lovbrudd så langt, snakk med ham og snakk til ham om at det er ulovlig og til slutt fengsel hvis du bruker andres eiendom. Ikke nedsett alvorligheten av lovbrudd og la ungdommen tro at det er greit å stjele folk hvis du ikke blir fanget. Finn klare ord og gjør det klart hva potensielt livsforandrende konsekvenser kan stjele.  
    
  • Bruk tydelig juridisk terminologi til å angi mulige fengsel setninger for tyveri (dvs. å stjele utenlandsk eiendom direkte) og lignende forbrytelser (for eksempel bedrageri eller utpressing for å berike andre).  
  •  
  • Verdien av den stjålne eiendommen vil avgjøre om det vil bli søksmål for tyveri eller om det vil bli suspendert for ubetydelig. Faren for straff i form av samfunnstjeneste eller ungdomsfangst er imidlertid alltid nært forestående, og hvis lovbruddet skal gjentas, vil domstolene ikke lenger være så nådig.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Imponerende vis ungdommen din om konsekvensene av tyveri. En annen metode er å forklare, i stedet for bare å forklare, hva klørene må demonstrere det levende og i farger. Hvis ungdommen din har stjålet penger eller noe fra deg , anbefaler noen foreldre at de ringer politiet og ber dem om å simulere frihetsberøvelse som avskrekkende. Dette kan gå så langt at håndjern er brukt, og tenåringen får lov til å sitte i politibussens baksetet, slik at politiet igjen kan forklare ham grundig hva han kan forvente hvis han blir tatt igjen.  
    
  • Dette virker som en veldig ekstrem strategi, og du bør bare bruke den hvis du er den selv, fordi det er opp til deg om du vil sende inn en klage eller ikke. For noen relativt følsomme tenåringer, kan de forlate nok inntrykk at de aldri engang tenker på klør igjen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Express en straff som krever en positiv handling fra ungdommen din. Fysisk straff er ikke bare forbudt, det hjelper ikke, fordi ungdommen din bare blir mer fiendtlig og sint på deg. I stedet tenk en straff for ungdommen å gjøre opp for sin feil. På denne måten vil forbryteren forstå hvordan et tyveri kan skade forholdet til menneskene rundt seg, og han vil lære hvor viktig ærlighet er.  
    
  • Så hvis du fikk ungdommen din til å ta penger ut av lommeboken din, kan du få ham til å betale alle pengene tilbake. Avhengig av hvor mye det var, kan det ta litt tid, og kanskje må han til og med finne en jobb eller tjene penger på odde jobber. Men han vil lære at hans handlinger har konsekvenser, han vil bli mer ansvarlig ved sin første jobb og forstår forhåpentligvis at stjele ikke er en legitim måte.
  •  
  • Et annet alternativ ville være å få tenåringen din til å gjøre de stjålne pengene i ditt eget hus, for eksempel rengjøring eller andre oppgaver. På denne måten kan han gjøre opp for sin feil mens han gjør noe godt for andre.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Forhindre at tenåringen din stjeler igjen  ,

    
   
 1.             1      Spør ungdommen hvorfor han føler seg trang til å stjele. Det kan være andre problemer som får ham til å gjøre det. Identifiser de underliggende problemene sammen, så sammen kan du forhindre at dette skjer igjen. Tenåringer stjeler for en rekke grunner, men noen av de vanlige er følgende:  
    
  • Peer press kan være en stor motivator. Du vil kanskje at tenåringen din skal ha den nyeste smarttelefonen fordi alle andre har det, eller hip-skoene som alle snakker om, og han føler at han bare kan få disse tingene ved å stjele dem (eller pengene til dem) , Det er en del av puberteten som ønsker å tilhøre, og det kan vel være at ungdommen din har mye press for å konkurrere med andre.
  •  
  • Søket etter oppmerksomhet er en annen mulig grunn til at en tenåring begynner å stjele. I øynene til tenåringen din er enda negativ oppmerksomhet, spesielt fra autoritetsfigurer, bedre enn ingen i det hele tatt. Kanskje han vil stjele, fordi han vet at han vil kunne tiltrekke seg oppmerksomhet med det, og så vil du legge merke til ham og håndtere ham. må .
  •  Forlegenhet og skam spiller ofte en rolle. Har tenåringen stjålet kondomer, tamponger eller en graviditetstest? Kanskje han var for flau for å spørre deg om penger eller å kjøpe disse tingene åpent, og det er derfor han stjal dem.  
  • Noen ganger ser tenåringer bare etter spenning og vil gjøre noe forbudt. De pleier å være på utkikk etter forsøk og risikable handlinger. Og hvis noe er forbudt, er det dobbelt spennende. Dermed blir stjele en måte å utforske grenser på, og samtidig plassere seg foran sine venner så rolig og modig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gi ungdommen din muligheten til å tjene penger på andre måter. Når en tenåring stjeler fordi han føler at han ikke kan holde tritt med sine jevnaldrende, få ham en sidejobb eller spør i nabolaget hvis han kan klippe plener eller handle for eldre etter skolen. Så du gir ikke bare friheten til å kjøpe fra sine egne penger, det han vil, han lærer også ansvar og verdien av og den riktige måten å håndtere penger på. 
    
  • Foreslå ungdommen å sette et personlig budsjett og for å håndtere den riktige måten å håndtere penger, slik at han lærer å budsjett nå.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sørg for at tenåringen ser etter en sunn og rimelig hobby. Oppmuntre ungdommen til å fokusere sine energier på å utnytte sine personlige styrker på en produktiv måte, for eksempel å støtte et idrettslag eller lignende gruppering. Så kanskje han blir kjent med sine jevnaldrende, med hvem han er mer forbundet enn den evige jakten på materielle ting, for å bli oppfattet av andre som kule.       
 6.  
 7.             4      Tilbring tid med tenåringen din. Stål kan være et desperat uttrykk som ungdommen din lengter etter mer oppmerksomhet. Ikke ignorere det, bare ta tid for tenåringen med jevne mellomrom. Vis ham at han og hans interesser er viktige for deg, for eksempel å følge hans favoritthobby med ham eller være interessert i hans favorittband.  
    
  • I løpet av denne tiden sammen kan du diskutere prevensjonsmiddelet med ungdommen hvis skam eller forlegenhet var årsaken til tyveri. Gi ham følelsen av at han kan stille deg alle spørsmålene og er absolutt ikke skamfull over det. Hvis sex på en eller annen måte skyldes at ungdommen din har blitt stjålet, så snakk om det sammen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få hjelp fra et familierådgivningssenter hvis kløen ikke stopper. Hvis du fanger barnet igjen, så er det kanskje på tide å få hjelp fra utsiden. Noen tenåringer stjeler på individ eller familie grunn av flere dybdeproblemer som kan kreve hjelp fra en rådgiver eller terapeut. Ikke la stjele være en vane med tenåringen din, fordi det kan få alvorlige konsekvenser og i tillegg gi den unge en falsk følelse av moral helt.  
    
  • Sjeldent utvikler ungdommer kleptomani, en obsessiv-kompulsiv lidelse der folk føler seg ekstremt spent eller nervøs, og kan bare lindre dette trykket ved å stjele noe. Snakk med en lege eller psykolog hvis du mistenker at ungdommen din kan lide av denne lidelsen.
  •  
         
 10.  
           Les mer... (6)      
Index populær:
Se perfekt i 5 klasse.

Sneaking som en ninja.

Utforsk nivåene av hans sinn.

Gjenbruk gamle plastposer.

Ser ut som Miranda Kerr.

Å være vitne i retten.

Kjøp storfe.

Lag en avtale på arbeidskontoret.

Starte sitt eget land.

Finn den resulterende kraften til et objekt.

Beregn navnets nummer i numerologi.

Fjern tomatsaus fra stoff.

Gi fødsel til en baby.

Sikkerhetskopiere kontakter i iPhone.

Hvordan bestemme sine mest fruktbare dager.

Indisk hodemassasje.

Sov trygt i en seng med babyen din.

Lag sjakkbrettpubber.

Konverter sekunder til minutter.

Lær barns disiplin.

Fangst steinbit.