Home \ index
 

Sikkert karaoke.

 

Gjør tanken på å synge på det offentlige ditt hjerte synke? Hvis ordet "karaoke" forårsaker terror i deg, kan du trenge litt "forberedende arbeid" før du går på scenen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Øv karaoke stilen din  ,

    
   
 1.            1      Velg en umiskjennelig sang. I Japan kaller de det "juhachiban", i Sør-Korea "# 18" og i Hong Kong "bankettsang", men du kan bare kalle det "sangen du er helt fantastisk til". Kanskje du er fristet til å velge en ukjent sang som du er lidenskapelig om, men prøv det for en start med en sang som mange mennesker kjenner og elsker. Publikum har mer moro å lytte og juble for deg, noe som gjør det lettere!  
    
  • Velg kjente sanger som er i vokalområdet. Går du til de høye notatene uten å skrike? Går du til de lave notatene? Sørg for at melodien er lett å humme, og at du enkelt kan føle rytmen. Lær melodien og studer den så grundig som du ville med noe annet emne. Ta opp og hør på det. Tar deg tid til å skrive ned hele teksten, vil hjelpe deg med å huske det raskt.
  •  
  • Gledelige sanger pleier å snakke folk bedre enn sakte. Det skal fortsatt være en som du liker å synge med. Og sørg for at det er i stemmen din. "Twist and Shout" av The Beatles er en trygg innsats; Hvis du har en kvinnelig stemme, velg ABBA, Gloria Gaynor eller Madonna; Gutter bør ta en titt på Sinatra og Tom Jones. Hvis du får tillit, kan du velge flere utfordrende eller mindre kjente sanger.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Øv hjemme. Hvis du kan få hendene på en karaoke maskin, kan du dra nytte av det! Ellers kan du vanligvis grave opp karaokeversjonen av en populær sang på internett, og teksten er lett å finne. Spill sangen ofte og synge den hele tiden. Syng, mens du rengjør, under kommersielle pauser, når du vasker opp disken... Praksis gjør det perfekt. Du vil komme til det punktet der du kan huske sangen. 
    
  • Prøv å få den instrumentalversjonen på tape eller CD, slik at du kan synge uten å høre på den andre sångeren. Hvis du alltid trener til noen andre, vil du ikke lære å lede med stemmen din. Du får vanligvis bakgrunnsversjoner av de mest populære sangene i plateselskapet og i medier. Gå til Internett hvis det ikke er noe i byen din.
  •  
  • Øv mens du holder en micro (eller en hårbørste) i hånden som du vil gjøre nettopp det under opptreden din.
  •  
  • For å forbedre karaoke, lytt til sangen med hodetelefoner og ta opp deg selv mens du synger sammen. Hvordan høres du når du hører på opptaket?
  •  
  • Hvis du har et stort speil - eller enda bedre et videokamera - bruk det!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Arbeid med stemmen din. Sang er en veldig fysisk aktivitet og krever en kraftkilde. Støtt din stemme som du vil støtte kroppen din når du løfter noe tungt. Bare stå på bena, i tråd med hoftene, og bruk kraften fra underdelen av kroppen din - som om du løftet noe. Trykk foten på foten fast i bakken. Hvis det ikke er mulig, må du ikke løfte haken; i stedet, hold hodet over mikrofonen med haken din nede. Så lyden høres varm og resonans.       
 6.  
 7.             4      Syng ordene. Endelig, tenk på hva ordene betyr. Det er overraskende hvor mye bedre vi høres når vi virkelig mener hva vi sier. Velg aldersrelaterte sanger slik at du ikke prøver å overbevise med en sang som omhandler dine seks barn og tre skilsmisse.       
 8.  
 9.             5      Berolig frykten din. Prøv å skrive ned alle tingene du tror du kanskje savner, f.eks. at du glemmer teksten, faller ned, uansett hva du er mest redd for. Sang så og gjør alle disse feilene - bare ta en dårlig ytelse. Dette er ikke så enkelt som det høres ut. Du vil finne at det er nesten like vanskelig å være forferdelig som å være perfekt, men når du har gjort det noen ganger, vil du oppdage at denne øvelsen bidrar til å berolige frykten din.                 
 10.  
             

    2      Forbered og utfør  ,

    
   
 1.             1      Velg ditt scenen. Gå til noen forskjellige karaoke barer og klubber og vær oppmerksom på følgende: 
    
  • Er det et støttende publikum? Noen karaoke steder har vennlige beskyttere som gir deg lyst. Det er det du leter etter - ikke et sted med mye forandring og mangel på sportsmannskap, hvor du klager over dårlige sangere.
  •  
  • Må sangeren se på publikum? Se hvordan skjermene er ordnet. Du vil kanskje ha mulighet til å vende seg bort fra publikum, så du kan se på en skjerm som ikke tvinger deg til å se på publikum når du blir for nervøs.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn en karaoke boks. I Øst-Asia, karaoke er ofte nytes i en mer privat setting, heller enn i barer og klubber. Du kan leie et rom med karaokeutstyr per time eller halvtime og dele kostnadene med noen venner. Dette er en utmerket måte å enkelt komme inn i karaoke fordi du selv kan velge målgruppen din. Karaokebokser er ikke like vanlige i andre deler av verden som de er i Øst-Asia, men det lønner seg definitivt å lete etter dem. De er svært populære i New York City og San Francisco Bay Area og kan finnes overalt hvor det er mange asiater. Du kan også undersøke hvor mye det koster å leie et sted med karaokeutstyr privat; Hvis du får nok folk sammen, kan det fungere.       
 4.  
 5.             3      Skriv inn partnerskap. Før du tør og sjel alene, finn en anstendig sanger å synge med deg. Det burde være noen som allerede har det bra med å synge på det offentlige, og hvem kan vinne litt hurrarop og klapp. Du kan være nervøs hele tiden, men når det er over, vil du føle deg godt at du har utført, og neste gang du ikke er så skremmende.       
 6.  
 7.             4      Overstyr det. Å synge er en mulighet til å leve ut dine "stjerne" fantasier. Trekk den gjennom. Finn den dårlige skuespilleren i deg som overdriver. Bruk glitrende klær, gjør rock'n'roll bevegelser, synge ditt hjerte ut. Faktisk vil folk heller se suksessen din enn din fiasko, og å få full ytelse er alltid bedre enn å holde deg tilbake. Stol på oss. Det blir ikke bedre hvis du høres ut som du ber om unnskyldning for å levere en så elendig ytelse.       
 8.  
 9.             5      Vær et godt medlem av publikum. Hvis du har valgt et sted, går du regelmessig og viser sportsmannskap. Gratulerer til alle. Klap etter hver sang. Unngå å flinke når en persons stemme bryter. Det er bra karaoke karma, fordi de vil gjenkjenne deg når du endelig går opp og synger, og så vil de heie deg. I tillegg vil du gjenkjenne dem og de føles ikke lenger som fremmede.       
 10.  
 11.             6      Ha det gøy! Dette er selvfølgelig den viktigste delen. Smil, flytt deg til musikken og nyt tiden din i rampelyset. Du er ikke der for å imponere folk - du er her for å ha det bra, og publikum vil ha det bra med deg, så vær fed og syng ditt hjerte ut ,       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (3)      
Index populær:
Send inn og trykk.

Hekle en granny skjerf.

Lead rapbattle med vennene sine.

Tegn en hamburger i Adobe Illustrator.

Øk vekten hos barn.

Åpne et tungt fastkjørt glass.

10 trinn for å erobre en tyrmann.

Last ned HD videoer fra YouTube.

Tren den sjette sansen.

Fremskynde åpningssmerter.

Feire et bryllupsdagen.

Ha det gøy med en presentasjon.

Hvordan spare ekstra når du bestiller online.

Grunnleggende om bruk av et mikroskop.

Gjør såpebobler til barna dine.

Konverter RTF filer til Word.

La kvinner smelte bort.

Lag et slektstre.

Fikk Venus groper.

Forstå misplacement av morkaken.

Bytte klær til en urolig baby.