Home \ index
 

Undervisning din mor at du er homofil.

 

Vil du lære din mor at du er homofil uten å forstyrre henne? Først av alt bør du forstå at, så mye du prøver, kan du ikke unngå spenning. Hold deg avslappet og følg trinnene.

                  

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Forsikre deg om at moren ikke har å gjøre med en annen stressende situasjon akkurat nå. Du vil fortelle henne noe veldig viktig, og det ville være best hvis du forteller henne i en situasjon som passer henne. Vær også forberedt på at moren din ikke vet mye om å være homofil, så vær forberedt på å tilbringe tid med henne.        
 2.  
 3.             2      Sett deg ned og prøv å snakke med henne - alltid privat. Å gå til restauranten er flott, men det ville være bedre hvis du fortalte henne på et rolig sted.       
 4.  
 5.             3      Start samtalen. Selvfølgelig er det vanskelig å starte samtalen.       
 6.  
 7.             4      Fortell moren din at du elsker henne. Sier du at du respekterer henne som en mor, og at det du vil snakke om er svært viktig!       
 8.  
 9.             5      Fortell henne du er homofil. Hold deg avslappet og ikke si det på en dyster eller depressiv måte. Ikke anta at hun ville freak out. Fortell henne på en rask, avslappet, faktisk måte som viser at du har akseptert det, og du vil at din mor skal kunne gjøre det.       
 10.  
 11.             6      Gi henne et øyeblikk. La henne fordøye i noen minutter. Kanskje det kan være en stor sak for henne. 
    
  • Forbered deg på en rekke følelsesmessige reaksjoner.
  •  
  • Still spørsmålene dine umiddelbart.
  •  
  • En mors vanlige spørsmål kan være: er det min feil? Hva skjer hvis du velger denne banen? Er det fordi du ble voldtatt? Ofte ser foreldre etter årsaken til at de kommer ut av deres barn. Unngå å prøve å "skylde" noen. For eksempel, "Nei mamma, det er ingen feil, jeg er meg, akkurat som jeg har høyrehendt eller har grønne øyne." Eller "Hvorfor skal jeg være homofil fordi jeg ble voldtatt?" Hvorfor er så mange andre som Dette er ikke seksuell orientering, jeg er homofil fordi jeg er homofil, ikke fordi noen rørte meg da jeg var barn! "
  •  
         
 12.  
 13.             7      Snakk med henne om situasjonen, slik at ingen spørsmål forblir ubesvarte. Forklar når du tror du er homofil og hvordan du har slitt med å akseptere deg selv som du er nå. Fortell henne at hvis du har sett noen spesielle uten å miste mye detaljer, og den du liker. Dette er viktig, så hun kan bedre forstå situasjonen og bedre forstå dine følelser.       
 14.  
 15.             8      La henne si noe. La henne snakke og høre på henne, hva hun har å si. Prøv å forstå hennes følelser som en mor. Hun har sikkert planer for livet hun holder i hjertet, og en del av hennes plan kan være å delta på bryllupet ditt eller barnebarnene. Disse tingene kunne skje, men helt annerledes enn hun forestiller seg. Og hun kunne tydeligvis sørge for at hun nå "mister" de drømmene. Vær medfølende og uttrykk at du forstår noen av hennes følelser, men vær fortsatt klar og la henne få vite at det er hennes drømmer - ikke din. Oppfordre henne til å drømme om en ny drøm.                 
 16.  
        
Index populær:
Brett et ark papir i tredjedeler.

Ta tak i en pjokk som er redd for å bade.

Vær en god stor søster.

Representer tall i vitenskapelig notasjon og omvendt.

Brann et gummibånd.

Låse opp verktøy.

Finn ut om du er rammet av Asperger syndrom.

Hjelp barnet ditt til å godta et annet ekteskap.

Rengjør babyflasker.

Lag liniment.

Feet tickle.

Få mannen din til å høre på deg.

Sett en Timex ekspedisjon.

Få din mann til å savne deg.

Send meldinger sikkert.

Hold øvre etasje i ditt klimatiserte huskjøler.

Gjør et navneskifte.

Konverter YouTube til MP3.

Multipliser planter.

Lag sjakkbrettpubber.

Lys en gassbrenner.