Home \ index
 

Bruk en celibacy ring.

 

Bruk av en celibatring er en uttalelse som du avholder fra sex til ekteskap. Beslutningen om å ha på seg en er en stor forpliktelse og bør ikke tas lett. Så du gjør det.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Ta deg tid til å virkelig tenke på det. Se om du er forpliktet til å vente. Hvis du tenker på sex hele tiden, og du ikke har tenkt å avstå, trenger du ikke en celibatring. Ikke gjør et løfte om at du ikke vil beholde. Men hvis du vil la alle vite at du venter på å gifte seg med sex, så les videre til neste trinn.       
  2.  
  3.             2      Velg en celibatring. Himmelske ringer trenger ikke nødvendigvis å grave bibelske passasjer; de kan ha forskjellige ting. En populær setning gravert på avholdningsringer er True Love Waiting. Det er klart, elskelig og enkelt og uttrykker nøyaktig hva sex skal dreie seg om: kjærlighet. Alternativt kan du ta en enkel gammel ring som du har på ringfingeren. Pass på at han ikke ser for mye ut som en vielsesring; du vil ikke at folk skal tro at du allerede er tilgitt! Hvis du virkelig vil ha en ring som er laget som en celibatring, kan du søke i kristne butikker som Bereans eller Internett. Det finnes et bredt utvalg av ringer å velge mellom. Det er også grupper og arrangementer som True Love Waits og The Silver Ring Thing du kan se.        
  4.  
  5.             3      Bruk din ring med stolthet. Hvis folk spør deg hva han er, sier du bra: "Det er en celibatring som symboliserer min jomfruelighet og praktiserer avholdenhet før ekteskapet." Hvis du er for sjenert eller ikke vil være så klar, bare si hva han er.                  
  6.  
             

Advarsler .

             
Index populær:
Blir USAs president.

Bruk klutbleier.

Gjør noe søtt for håndleddet ditt.

Bygg en billig vannkultur.

Går på tur med et band.

Finn ut om du er gravid.

Avløpsvann.

Sjekk utstrømning etter graviditet.

Angre broren din.

Vis din mann at du elsker ham.

Brett en klut bleie.

Lag stekte løkblomster.

Bruk små penger på avtaler.

Kom godt sammen med søskenene dine.

Lag iPhone ringetone fra YouTube video.

Sikkerhetsanvisninger for bruk av badstue.

Ha babyer begravet.

Bygg Schneedalek.

Lag blødekrem selv.

Kontakt FedEx.

Ta en pjokk mens du har det gøy.