Home \ index
 

Gjør en online-terapi.

 

Online terapi er en ny trend i psykoterapi som lar deg gjennomføre terapeutiske økter med en psykolog hjemmefra. Avhengig av dine egne preferanser kan du kommunisere via telefon, e-post eller Skype videokonferanse-tjeneste, hvor video og lyd fra begge parter overføres.

                  

Trinn 1: Veie fordelene og ulemperne .

                           

Trinn 2: Finn din onlineterapeut .

    

Bruk vanlige søkemotorer for å finne en online terapeut nettsted. Skriv inn søkeord som "psykoterapi online" eller "online terapi". Sørg for å være oppmerksom på terapeutens kvalifikasjoner: faglig tittel, arbeidserfaring, opplæring, etc. Spesialiseringer som kognitiv atferdsterapi, dybdesykologi eller buddhistisk psykoterapi bør også vurderes. I tillegg må du bestemme hvilken form for kommunikasjon du foretrekker: e-post, telefon eller videokonferanse (for eksempel Skype).

                       

Trinn 3: Lag et innledende anrop .

    

Skriv en epost til terapeuten eller ring hans praksis. Ofte er det også et kontaktskjema på nettsiden du kan bruke. Et overføringsbrev er ikke nødvendig. Vennligst forklar kort ditt problem og be om et første intervju. Det første intervjuet tjener til å få en følelse for hverandre og å finne ut hva målene for terapien er. Vanligvis er det gratis og varer en halv time til en time.

                       

Trinn 4: Se om kjemien er riktig .

    

Spør deg selv under det første intervjuet dersom du føler deg akseptert av denne personen, og hvis kjemi er riktig for deg. Hvis dette er tilfelle, si til terapeuten at du vil jobbe med ham eller henne og ordne en annen avtale.

            

Trinn 5: Rediger testdiagnostikk .

    

En god psykolog vil spørre deg om å fullføre spørreskjema etter (eller før) det første intervjuet. Du vil motta en e-post med lenken til spørreskjemaet og fylle ut det direkte. Resultatet av diagnosen hjelper psykologen til å bedre vurdere situasjonen din og jobbe mer målrettet med deg. I oppfølgingssamtalen blir resultatet av testene diskutert med deg.

                       

Trinn 6: Ordne regelmessige økter .

    

Regelmessighet øker sannsynligheten for suksess for en terapi. Ordne beste ukentlige økter eller minst 3 økter i måneden.

                       

Trinn 7: Vis Forlovelse! .

    

Online terapi krever engasjement og samarbeid. Forbered deg på øktene med terapeuten, jeg. Tenk på de tingene du diskuterte forrige gang, og prøv nye oppførsel eller tankemønstre om nødvendig. Tenk på hvor det er problemer og hvilke emner du vil adressere i neste sesjon. Vær ærlig med deg selv og terapeuten.

                       

Hva du trenger .

                  

Kilde .

    

http://online-psychology.net

        
Index populær:
Se om en rubin er ekte.

Lag en penge Hawaiian halskjede.

Reagerer på en bleie tenåring.

Hele sårnipler fra amming.

Gjør riktig på foreldrene til kjæresten sin.

Tilpasse kultur og livsstil i Brasil.

Gi medfølelse til et barn.

Lær god oppførsel til barnet ditt.

Reparere en iPod skjerm som henger opp.

Ikke sug på tommelen lenger.

Zorua i Pokémon blir hvit.

Skreddersy en Katniss kostyme.

Bruke talltastaturet.

Finn ut om du er gravid.

Utfør psykiske evner.

Lev med lidenskap.

Vokser planter raskere.

Lag et psi hjul.

Oppkast under kjøring.

Lei et lykkelig gift liv.

La årene komme fram.