Home \ index
 

Adresse en dronning.

 

Queens kalles vanligvis "Your Majesty," men i nåtiden er det neppe tvang eller straff hvis du gjør det galt. Queen Elizabeth II, den mest berømte levende monarken, har en U.S. President blinket - en av mange andre gaffes som skjedde med henne gjennom årene. Den kongelige familien fortsetter og riktig etikett, i det minste i britisk sak, forblir mer av en tradisjon enn en forpliktelse til denne dagen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      For å adressere Dronning Elizabeth II i et brev  ,

    
   
 1.            1      Bestem om du vil bruke de tradisjonelle retningslinjene. I henhold til Royals offisielle retningslinjer er du fri til å velge stilen du skriver selv. Hilsen og respekt, som med ethvert annet brev, vil føre til at det mottas på en vennlig måte, men det er ikke nødvendigvis lik med å bruke et formelt språk. Hold deg varm og naturlig og bruk de offisielle adressene som er gitt nedenfor hvis du føler deg uvel.       
 2.  
 3.             2      Start brevet med "Fru". I begynnelsen av brevet skriver du "Fru," slipp en linje, og begynn deretter å skrive brevet i linjen under. Dette er den formelle og tradisjonelle form for adresse når du adresserer dronningen i Storbritannia.        
 4.  
 5.             3      Fullfør brevet med respektfull sving. Den tradisjonelle enden av brevet er "Jeg har den ære å være, frue, Deres Majestets mest ydmyke og lydige tjener" () etterfulgt av navnet ditt. Hvis du finner denne konklusjonen ubehagelig på grunn av forklaringen på din trelldom til dronningen inneholdt i den, vurder en av følgende respektfulle grader:  
    
  •   Med største respekt, [med ytterste respekt]
  •  
  •   Med vennlig hilsen, [Respektivt]
  •  
  •   Med vennlig hilsen, [Respektivt]
  •  
         
 6.  
 7.             4      Send brevet. Du må skrive følgende adresse på konvolutten, men du trenger bare den siste linjen hvis du gir den bort fra Storbritannia:  
    
  • Dronningen
  •  
  • Buckingham Palace
  •  
  • London SW1A 1AA
  •  
  • Storbritannia
  •  
                   
 8.  
             

    2      Tilpass Queen  ,

    
   
 1.             1      Lag en liten bue, en liten krøll, eller nikk litt. Tradisjonelt gjør kvinner en diskret kink og menn bøyer seg fra nakken opp når de møter Queen of Britain. Dette er ikke lenger obligatorisk, men medlemmer av et Commonwealthmedlems kontor velger ofte denne form for hilsen. Folk som ikke er dronningens tema, foretrekker ofte en liten nikk.  
    
  • Ikke lene seg ut av hoftene dine.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta tak i dronningens hånd når hun overlater den til deg. Dronningen kan gi deg hånden hennes, men kanskje ikke. Det har ingen bestemt mening, enten det gjør det eller ikke. Hvis hun gir deg hånden, ta henne med et kort, forsiktig håndtrykk.  
    
  • Ikke gi henne hånden din først.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vent til Hennes Majestet vender seg til deg. En rimelig generell regel er faktisk ikke å starte noen handling eller samtale før dronningen adresserer deg direkte. Det sier seg selv at du ikke snakker til dronningen uttaler.        
 6.  
 7.             4      Snakk med henne som "Din Majestet" første gang i samtalen. Hvis du er målløs akkurat nå, si "Hei, Majestet. Jeg er glad for å møte deg." [ Hei, Deres Majestet. Glad for å møte deg. ] En annen vennlig hilsen er imidlertid akseptabelt.        
 8.  
 9.             5      I resten av samtalen, referer til henne som "Ma'am". For resten av samtalen sier "Mama"; det er uttalt slik at det rimer med det engelske ordet "syltetøy". Du kan også bruke adressen "Din Majestet" hvis du stiller et spørsmål eller introduserer noen, men bruker mesteparten av tiden din med "Ma'am".        
 10.  
 11.             6      Spør ingen personlige spørsmål. Sannsynligvis vil dronningen avgjøre samtalen. Men hvis du bidrar til samtalen med litt liten snakk, unngå å spørre hennes spørsmål om hennes familie eller hennes private liv.        
 12.  
 13.             7      Ikke snu ryggen på dronningen før samtalen er over. Bli med henne under samtalen eller i det minste slå henne til henne. Vend deg først eller gå bort når samtalen er over. Selvfølgelig må du ikke glemme å si farvel og takke Majestet for den uventede muligheten.        
 14.  
             

    3      Dronningene til andre nasjoner adresserer  ,

    
   
 1.             1      Prøv å finne faste korrekte form for hilsen. De kongelige hus har ofte faste adresser som kommer fra tradisjonene i deres land. Søk på nettet eller i bøker om farm etikette for riktig salutasjon for den respektive kongelige familien.        
 2.  
 3.             2      Hvis du er i tvil, bruk «Your Majesty» [ Your Majesty ]. Hilsen "Din Majestet" er vanlig og vil med all sannsynlighet ikke føre til noen irritasjon. Det er den riktige måten å appellere til de fleste dronninger, fra Queen Saleha Mohamed Alam fra Brunei Darussalam til Queen Mathilde of Belgium  
    
  • Bruk uttrykket "Hennes Majestet" Din Majestet i stedet for "hun" når du skriver eller snakker om dronningen i den tredje personen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Snakk med keiserinne på engelsk med "Hennes keiserlige Majestet" [ Din Majestet ]. Hvis monarkens tittel inneholder en keiserlig tittel, eller hvis nasjonen som hun er leder anser seg for å være et imperium, bør keiserinne bli adressert som «Hennes keiserlige Majestet».        
 6.  
            

Tips .

             
Index populær:
Å håndtere en dårlig mor som voksen.

Å være en stor mann.

Opplær et barn.

Grunnleggende om bruk av et mikroskop.

Få din eldre søster til å være hyggeligere for deg.

Lag en Harlem shake video.

Å få et toårig barn til å sove.

Indisk hodemassasje.

Transport et biljardbord.

Kraftig forskyvningsaksel som ikke sitter på Mitsubishi Colt CZ3.

Kosthold til ammende mødre.

På PS4 øker nedlastingshastigheten.

10 tips mot sult.

Senk feberen i småbarn.

Tegn et slektstre.

Klagen lykkes.

Avtale med tøffe politibetjente i USA.

Fremme den sosiale utviklingen av små barn.

Gjør vodka med smak.

Bruk promescent.