Home \ index
 

Gi vippene momentum og lengde.

 

Mange jenter har det problemet at deres øyenvipper ikke er lange eller buede nok. Men alle ønsker en fin øyenvipper forlengelse, fordi den også understreker kvinnens femininitet. I dette innlegget vil jeg vise deg hvordan du får denne øyenvippeutvidelsen, med hjemmemedisiner og apoteksprodukter.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Momentet  ,

    
   
 1.   1      Hvis du også har det problemet at øyevippene dine bare går rett og ikke har en god sving, er det flere måter som er ganske billige.        
 2.  
 3.   2     Kjøp øyenvippe krøller.     
 4.  
 5.   3      Øyenvippe curler er ganske mye det billigste og beste verktøyet for å få øyenvipper i øyevipper. Du får dem i velfylte apoteker ganske billig. Imidlertid spiller kvaliteten på eyelash curlers en svært stor rolle. Når du kjøper en øyenvippe, er det viktig at dette, som et saks, har to gripping ringer , slik at du ikke glir når øyevipper og trekker øyevippene ut. Det er også viktig at det er gummi, silikon eller lignende på metallisk øyenvippe. Dette er viktig, slik at de ikke slår av.     
 6.  
 7.   4      Bruk av øyenvippe Curler er ganske enkelt og rettferdig: Legg det så nær lash linjen som mulig, lukk det og hold det nede i noen sekunder.     
 8.  
 9.   5      Hvis resultatet ikke er nok for deg, kan du bruke Foehn til å varme opp beskyttelsesputer på metallet og deretter bøye øyevippene (men ikke gjør dem for varme på grunn av metallet) varmes opp veldig fort! ). Varmen gir deg vanligvis et enda bedre resultat.               
 10.  
             

    2      Blåse øyevipper  ,

    
   
 1.   1      Den rette mascaraen. Mascaraen spiller selvsagt en stor rolle hvis du vil ha vakre, buede øyenvipper. Det sikrer at de buede øyenvippene forblir som de var bøyd og "fryser" dem, så å si. Selvfølgelig varierer det fra jente til jente. Du bør alltid prøve å finne den rette mascaraen for deg. En anbefalt mascara er Nanolash. Det har blitt testet av oftalmologer og klinisk testet og intensiverer lengden på øyevippene etter fire uker.     
 2.  
 3.   2      Ekstra effekt. Kort etter å bøye og smekke øyevippene dine, kan du skyve øyenvippene opp litt med fingrene i noen sekunder, som et lite "additiv".     
 4.  
            

    3      Lengden  ,

    

Hvis du har problemet med at du har svært korte øyenvipper, kan du selvfølgelig hjelpe litt

 
   
 1.   1      Hjemmemedisiner og apoteksprodukter for omsorg. Hvis du vil uten dyre ting, bør du ta apoteksprodukter og hjemmemedisiner, for eksempel: Olivenolje Bruk bare på kvelden etter å ha fjernet sminke med fingrene eller med en renset øyenvippebørste, som du ikke trenger lenger, på øyevipper , Selvfølgelig tar dette litt tålmodighet, siden du kanskje ikke ser resultatet om noen uker eller måneder.     
 2.  
 3.   2     Et annet alternativ er serum fra apoteket.     
 4.  
 5.   3      Det er serum for øyevipper som sand på sjøen. Et godt serum er øyenvippeserumet fra Alverde, da dette serumet er veldig naturlig og fordelaktig.     
 6.  
 7.   4     Det er også best å bruke dette serumet når du legger deg til sengs, da det gir deg nok tid til å jobbe.     
 8.  
 9.   5      Ett triks, mange bruksområder for å få lengre øyenvipper, er bomullsteknikken. Ved hjelp av denne teknikken, ta litt bomullsull fra en bomullsboll på en liten børste, for eksempel en øyenbrynpensel, og legg den på de allerede lashed øyevippene. Så bør du gå over det igjen med et lag av mascara.     
 10.  
                 
Index populær:
Identifiser kategori C bioterrorist ammunisjon.

Fremme konsentrasjonen av barn.

Peisbelysning gjort enkelt.

Få en pjokk til å sove alene.

Begynn å gi barnet ditt solid mat på risbasis.

Forbereder riktig for en test.

Lag et halskjede av hamp ledning.

Monter en babysikkerhetsport.

Pass på at din kone blir forelsket i deg igjen.

Finn ut om barnet ditt virkelig er av hans.

Kjole som James Bond.

Å se i mørket.

Fortell moren hvor mye du elsker henne.

Gjør bastard kutt.

Beregn forbrukerpensjonen.

Finn ut om du er under overvåking.

Hva du trenger å gjøre for å få et forslag fra din venn.

Motiver barnet ditt.

Beregn profitt.

Gjenkjenne graviditet i uregelmessig periode.

Bygg en billig vannkultur.