Home \ index
 

Finn ut om du er under overvåking.

 

Har du noen gang følelsen av at du blir hemmeligholdt? Hvis du mistenker at du er under observasjon, føles det vanligvis som mye stress. Hvem stoler ikke på hvem? Med litt forsiktighet kan du finne ut om dine bekymringer er berettiget. Les hvordan du sporer og spionerer på spioner, hvordan du sjekker smarttelefonen for overvåkingsprogrammer, og hvordan du beskytter e-postene dine fra fremmede.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Finn spionen  ,

    
   
 1.            1      Er det en grunn til at noen ville spionere på deg? Spion koster mye tid og penger. Offentlige myndigheter vurderer tre ganger om det er virkelig verdt å hemmelig overvåke en borger uten god grunn. Private snoopers eller psykopatiske ex-partnere kan krysse annerledes. Men før du skyver den store paranoia, spør deg selv alvorlig hvorfor noen ville bry deg med deg.        
 2.  
 3.             2      Vær årvåken. Nøkkelen til å finne en spion ligger i å holde øynene og ørnene åpne. Så hold deg ikke i hodetelefonene i ørene på smarttelefonens skjerm, men se deg rundt! Så lenge du er nedsenket i virtuelle verdener, vil du nesten ikke merke om noen sporer deg.        
 4.  
 5.             3      Unngå plutselige blikk bakover. Hvis du oppfører deg som en som ser på, så vil en potensiell spion legge merke til at han må ta deksel. Så hvis du finner at noen sporer deg, la som om du ikke vet noe.       
 6.  
 7.             4      Bremse spionen. Dette gjelder både til fots og i bilen. Til fots kan du begynne å spasere og plutselig stoppe ved et butikkvindu. Eller du kan slutte å lete etter noe på smarttelefonen din. Det er viktig at du kontrollerer omgivelsene dine ved uklare blikk. Når du kjører, kan du bytte til den langsommere banen eller stoppe kort for å få telefonsamtaler eller ta kontakt med lørnavnet. Å se på bak- og bakspeiler kan være svært nyttig i denne situasjonen.       
 8.  
 9.             5      Ring politiet. Er du sikker på at noen jager deg og du ser deg truet, bør du ikke nøle med å ringe politiet. Bo på offentlige og opptatt steder til du får tilbakemelding fra de lokale myndighetene. 
    
  • Når du beveger deg gjennom travle torg som varehus, kan du enkelt se hvilken som helst spion som henger av dine hæler og gi deg den riktige personbeskrivelsen til politiet.  
  •  
  • Hvis myndighetene selv står bak det, vil spionene bli trukket tilbake for tiden. Det er spennende om du klarer å spille av de lokale politiets patruljer mot å melde seg tilbake til offisielle etterforskere. I det siste, hvis disse må motbevisende identifisere seg foran sine kolleger, flyr det opp i saken - forutsatt at du ikke lar narre deg så X for en U. Hvis det er en privat detektiv, må han eller hun regne med korrigerende tiltak, og politiet vil fortelle deg hva som skjedde.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke ta panikk. Ganske mye det verste du kan tenke på når forfulgt er en Hollywood-klar flukt scene. Ikke bare vet spionene at de har blitt lagt merke til, men du blir også mistenksom og risikofeil.       
 12.  
 13.             7      Endre kurset ditt "ved en tilfeldighet". Ta en avkjørsel bare for å ta neste oppkjørselen direkte. Bytt plutselig til en butikk og deretter gå rett til bakdøren. Eller ta uten varsel i siste sekund nøyaktig heisen, som bare lukker døren. Selvfølgelig er alt veldig tilfeldig og tilsynelatende tilfeldig.       
 14.  
 15.             8      Ikke prøv å snu tabellene. Noen mennesker anbefaler å forfølge forfølgeren for å finne ut hva som skjer. Men hvis etterfølgeren oppdager det, kan han lokke deg til en felle! Generelt er dette ikke en god ide, og kan være veldig farlig.                 
 16.  
             

    2      Sporing Smartphone Forbidden  ,

    
   
 1.             1      Bli kjent med hvordan spionprogrammer fungerer. Dette er apper som for det meste er installert "gjennom bakdøren" og uten brukerens samtykke til den berørte smarttelefonen. Du kan videresende GPS-posisjonen din, telefonsamtaler, tekstmeldinger og annen sensitiv informasjon til uautoriserte personer. Selv om det ikke er sannsynlig at noen vil målrette et spionprogram på smarttelefonen for å personlig "fikse det", men det er sikkert sikkert!       
 2.  
 3.             2      Se etter smarttelefonens atferdsproblemer. Slår lyset av og til, selv om du ikke bruker det i det hele tatt? Slår den av og til uventet nå og da? Er det noen lyder som ikke skal skje? Alle smarttelefoner gjør noen ganger små låser, men hvis det hopper opp merkbart, kan dette være en indikasjon på spionprogrammer.       
 4.  
 5.             3      Se batterinivået. Bruke spionprogrammer øker ofte batteridrikken på den berørte smarttelefonen. Selvfølgelig er dette ikke alltid lett å legge merke til, siden batterinivået vil reduseres automatisk uansett. Se etter merkbare endringer i batteriets levetid på smarttelefonen, da det kan være en tydelig indikasjon på forekomst av programmer som bruker energi.       
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på merkelige bakgrunnslyder når du ringer. Selv om de også kan skyldes en dårlig mobil forbindelse, men hvis de skjer regelmessig og til og med med god tilkobling, kan dette også være en indikasjon. Se etter monoton bakgrunn, klikk og pip. Ofte er de forårsaket av spionprogrammet som simulerer en konferansesamtale for å registrere samtalen.       
 8.  
 9.             5      Se etter merkelige tekstmeldinger. Spyware er noen ganger kontrollert av kodet tekst. Hvis spionprogrammer ikke virker ordentlig, kan disse instruksjonene til og med ende opp i meldingen din utilsiktet! Hvis du ofte hører merkelige tekstmeldinger med uforståelige strenger av tegn og tall, kan spionprogrammer faktisk være på jobb her.       
 10.  
 11.             6      Kontroller datatrafikken din. Spesielt er det spesielt spyware som bruker tjenesteleverandørens datatjenester for å sende ut dataene den har samlet. Bruk en datastyringsapp for å spore hvilken av de sendte dataene som kommer til kontoen for hvilken app. Hvis det er vanlige data som du ikke kan forklare, kan dette tyde på spionprogrammets aktivitet.       
 12.  
 13.             7      Har din smartphone jailbreak? Hvis du har en iPhone, må den ha vært jailbroken før spionvare kan installeres på den. Søk på startskjermen for appene "Installer", "Cydia" eller "Icy". Hvis disse eller andre App-App-App-apper er installert på smarttelefonen, har den blitt jailbroken og spionprogrammer kan ha blitt installert.  
    
  • Du kan enkelt angre en jailbreak ved å returnere iPhone til fabrikkstatus. Dette fjerner alle Jailbreak-avhengige apper og eliminerer spionprogrammer. I den følgende artikkelen finner du detaljerte instruksjoner om hvordan du gjør dette: http://www.wikihow.com/Ein-iPhone-recovering  
  •  
         
 14.  
 15.             8      Bruk disinformation. Hvis du mistenker at noen lytter inn på telefonsamtaler, kan du prøve å lure dem til målrettet feilinformasjon. Ring din pålitelige venn og gi ham plausible, men falsk informasjon om dine planer, ditt liv eller noe annet. Deretter kan du enkelt avgjøre om noen har svart på denne feilinformasjonen.        
 16.  
             

    3      Spor e-post og dataovervåking  ,

    
   
 1.             1      Du kan anta at stort sett hver arbeidsstasjons datamaskin blir overvåket. De fleste store selskaper er avhengige av bruksavtaler for å lovlig sikre overvåkingen av deres ansattes surfingadferd, e-postkorrespondanse og programbruk. Hvis det er nødvendig, I denne situasjonen kan du be IT-avdelingen om å sende inn kontraktsdetaljer - men du bør anta at ingenting forblir privat på firmaets datamaskin.       
 2.  
 3.             2      Se etter keyloggers. Keyloggers er programmer som registrerer hvert tastetrykk på tastaturet på datamaskinen. Med hjelpen kan du enkelt rekonstruere e-postene dine og stjele passordene dine. Keyloggers kjører i bakgrunnen og gir ingen ikoner på brukergrensesnittet - eller andre åpenbare bevis på deres tilstedeværelse. 
    
  • Hvis du bruker Windows, trykker du Ctrl + Shift + Esc for å hente opp Oppgavebehandling. Se i avsnittene "Prosesser" og "Bakgrunnsprosesser" for mistenkelige programprosesser og kontroller deres respektive navn på Google for å finne ut hva som ligger bak det.
  •  
  • Hvis du bruker en Mac, går du til aktivitetsskjermbildet. Du finner dem under "Programmer", i undermappen "Verktøy". Se gjennom listen over aktive prosesser og se etter mistenkelige oppføringer. Deretter går du til Google for å se om prosessene er fra keyloggers eller andre uønskede programmer.
  •  
  • Keylogger-prosesser har ofte høy bruk av dataressurser som de må håndtere et høyt volum av informasjon.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Installer din egen e-postsporingsprogramvare. Programmer som ReadNotify integrerer små, usynlige bildefiler i e-postene dine som gjør at du kan avgjøre om og når en av e-postene dine åpnes, hvor lenge den har blitt vist, og om den er omdirigert. Dette er veldig nyttig for å finne ut om uautoriserte folk plukker opp e-postene dine - spesielt ettersom du også får IP-adressene til hemmelige abonnenter.        
 6.  
 7.             4      Krypter e-postene dine. Hvis du vil beskytte e-posten din optimalt mot uautoriserte blikk, bruker du en e-postklient med kryptering. Dermed er kun mottakere oppkalt av deg i stand til å dekryptere innholdet i e-postene dine. Sette opp e-postkryptering kan være litt tungvint, men knapt ofre effektivt privatliv. På wikiHvordan finner du detaljerte instruksjoner om hvordan du konfigurerer e-postkryptering.       
 8.  
            

Tips .

             
Index populær:
Bruk et offentlig toalett.

Spore en person.

Registrer deg for en Guinness verdensrekord.

Bygg et miniatyrhus.

Øk vekten hos barn.

Lær hans baby å gå.

Lag babyservietter.

Vis din ektefelle at du virkelig elsker ham.

Beskytt barn mot pesticidforgiftning og blyforgiftning.

Bestem en jentes kjønn ved unnfangelse.

Smeltet aluminium.

Mål din bærbare.

Bruk en hjemme graviditetstest.

Løsne overbelastning.

Skriv et læringsmål.

La melken strømme tørr.

Berolig et sint eller sint barn.

Start en fødsel.

Lev med ektemannens død.

Gjør stædige familiemedlemmer ta vare på seg selv.

Ta tak i vanskelige slektninger.