Home \ index
 

Ikke kaster opp når det er full.

 

Etter en turbulent natt med festing, kan man virkelig jobbe opp med alkohol. Kvalme og oppkast er resultatet - berusethet og dehydrering tar sin toll og kroppen din signaliserer at du bør ta det litt lettere neste gang. Så snart du føler deg kjedelig sensasjon i magen, bør du ta de riktige tiltakene for å hindre mat og drikke fra å reversere i går kveld.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Spis og drikk for å berolige magen din  ,

    
   
 1.            1      Drikk vannet regelmessig hele kvelden. Hvis du blir lei av alkohol, bør du drikke et glass vann for hvert glass alkohol. Hvis du virkelig blir full og begynner å føle deg dårlig, bytt til vann. Så godt og viktig som det er, ikke overdriv det, fordi selv vann kan legge for mye press på magen. 
    
  • Folk som har liten erfaring med alkohol, drikker for mye vann for frykt for dehydrering. Ja, du bør drikke vann hele tiden, men ikke så mye at du føler deg syk.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spis noe først. Alkohol kommer raskt inn i blodet fra magen og tarmene. Hvis du ikke har spist, vil alkoholen gå raskt inn i blodet ditt og gjøre deg full. Som et resultat vil du føle deg svimmel og syk. Selv et lite måltid gjør en betydelig forskjell og sparer deg om kvelden. 
    
  • Fettete snacks, som de du får i de fleste barer, er spesielt gode fordi de fordøyes veldig sakte.  
  •  
  • Sunn alternativer her ville være nøtter, avokado og korn.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta over-the-counter medisiner. Det er viktig at du bare tar ting som ikke slår magen opp og ned igjen. Hvis en kalkholdig antacida ifølge erfaring ikke hjelper med mageproblemer, er det sannsynligvis ikke den beste løsningen. På den annen side, hvis du har et bevist middel for kvalme og mageproblemer, kan det hjelpe. Ta det forebyggende så snart en kjedelig følelse begynner i magen.        
 6.  
 7.             4      Se på kaliumbalansen din. En av hovedårsakene til både bakrus og kvalme gjennom alkohol er dehydrering. Dehydrering oppstår når mengden vann i kroppen din er for lavt eller kroppen kan ikke holde nok vann fordi det mangler elektrolytter. En av nøkkelelektrolyttene, kalium, hjelper kroppen din til å lagre vann bedre. Det er for eksempel rikelig med bananer.       
 8.  
 9.             5      Drikk spesielle elektrolyttdrikker. Vær forsiktig med sportsdrikker, da de også inneholder mye sukker for å få dem til å smake bedre. Dette er imidlertid kontraproduktivt fordi det gir dem mulighet til å trekke ut mer vann fra kroppen.        
 10.  
 11.             6      Ta ingefær til deg. Mange studier viser at ingefær er ekstremt effektiv mot kvalme, som ingefærte eller mineralvann med ingefær. Du kan legge bakken ingefær til mat eller drikke, tygge et stykke rå ingefær eller suge en ingefær slik for å nyte den positive effekten på magen.        
 12.  
 13.             7      Prøv fennikelfrø. De har vist seg å hjelpe fordøyelsen og kan lindre kvalme. La en teskje knust fennikelfrø i vann i ti minutter. Den resulterende bryggen vil roe magen. 
    
  • Tanken om å tygge en teskje fennikelfrø kan ikke være veldig appetittvekkende, men det kan forhindre deg i oppkast.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Bøy progresjonen før  ,

    
   
 1.             1      Kjenn dine grenser. Dessverre er dette ofte en ting som ikke kan læres uten prøving og feiling. Men du burde virkelig lære av dine feil! Grensen din er avhengig av kjønn og vekt. Kvinner tolererer vanligvis mindre fordi de pleier å være mindre, lettere og har høyere kroppsfettprosent. I utgangspunktet betyr "moderat drikking" noe som: 
    
  •   Menn  
     
   • 45 - 70 kg: Én til to drinker per time
   •  
   • 70 - 90+ kg: To til tre drinker per time  
   •  
    
  •  
  •   Kvinner  
     
   • 40 - 45 kg: En drink per time
   •  
   • 45 - 80 kg: Én til to drinker per time
   •  
   • 80 - 90+ kg: To til tre drinker per time  
   •  
    
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stopp å drikke når du skjønner at du har nådd grensen din. Dette er vanskeligere enn det høres ut, spesielt hvis vennene dine alltid oppfordrer deg til å drikke en annen med dem, og din hemmingsterskel har allerede lidd mye på grunn av alkoholen du allerede har drukket. 
    
  • En god forsvarsstrategi er, "Hvis jeg drikker mer, blir jeg syk." Det virker spesielt godt når du sier det til den i ditt hjem du drikker.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gå til frisk luft. Kjøling kan hjelpe deg til å føle deg bedre raskt. Det blir ofte ganske varmt på fester, så gå ut en stund for å lindre den undertrykkende og kvalme-induserende luften. I tillegg har du fordelen at du ikke er omgitt av folk og ikke trenger å rense hvis du må kaste opp.       
 6.  
 7.             4      Stopp kroppen din. Hvis du føler at du må kaste opp, kanskje til og med kvele, og slutte å drikke akkurat nå. Spesielt hvis du allerede har oppkastet, selv om du føler deg bedre etterpå, bør du ikke drikke lenger, fordi du må kaste opp igjen og i verste fall ende opp med alkoholforgiftning.        
 8.  
 9.             5      Trykk på et akupressurpunkt på håndleddet. Mens det ikke er tegn på at dette hjelper med kvalme, kan akupressur heller ikke skade. Finn først Neiguan punktet eller trykkpunktet P-6 på innsiden av underarmen. Sett hånden med håndflaten vendt oppover. Sett dine midtre tre fingre på håndleddet, fra håndleddet. Rett ved siden av fingeren nærmest kroppen din er akupressurpunktet P-6. Nå kan du trykke på dette punktet med tommelen og massere det forsiktig i en sirkelbevegelse.  
    
  • Gjenta dette grepet på det andre håndleddet for å forbedre effekten.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke flytt for mye. Du vil sikkert føle deg bedre hvis du setter deg ned eller legger deg ned med hodet oppe. På den annen side, hvis du er for aktiv, vil du sannsynligvis bli enda verre, og du må kanskje overgi.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (14)      
Index populær:
Beregn profitt.

Last ned 360 ° YouTube videoer.

Avtale med en kvist kvinne.

Oppmuntre et barn til å lære.

Slå poster i CDer.

Få barn til å ta medisinen.

Slå en blomsterbue.

Skygge en person.

Sett på en klokke.

Fôr en nyfødt med flasken.

Overrask moren din.

Lag en hovercraft.

Overvinne postpartum depresjon og angst.

Spør en jente for en dato.

Kontroller de gule safirene for ekthet.

Lagre en baby fra kvelning.

Led livet til en forfatter.

Bygg et miniatyrhus.

Registrer deg for en Guinness verdensrekord.

Bruk Facebook Messenger på Android uten app.

Lag en journal.