Home \ index
 

Vær en god barnepike.

 

I dag tar flere og flere foreldre en barnepike å se etter barna sine mens de jobber. Selv om det er en veldig anstrengende jobb, gjør en barnepike en veldig stolt jobb. Det er imidlertid viktig å huske på at man ikke bryr seg om ens egne barn, men ens egne. Så du må være oppmerksom på foreldrenes behov.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Finn en passende familie! Dette er det viktigste trinnet og ofte det vanskeligste. Jobben til en barnepike kan være en ganske utfordring. Du må være forsiktig med å finne en familie hvis verdier ikke er i konflikt med dine egne. Man undrer seg for eksempel hvis hun er veldig religiøs, kanskje enda mindre vekt på seg selv og hvis det er et problem for en. Eller røyker de og drikker for mye eller for ofte for å håndtere det? Med tanke på dette vil forholdet være partnerskap, og man vil ikke bli behandlet som underordnet.        
 2.  
 3.   2      Pass på å jobbe med barn fra den riktige aldersgruppen! Ikke alle kan jobbe med babyer, småbarn eller tenåringer. Det er klare forskjeller mellom barns alder. Hver har sine egne behov. Det kan hende du finner ut at du kan jobbe bedre med en aldersgruppe eller en annen.     
 4.  
 5.   3      Lær å lage mat. En barnepike jobber ofte med å lage enkle retter og snacks. Grunnleggende kunnskaper i matlaging forventes fra en kompetent barnepike. Selvfølgelig vil det også være fint å lage mat sammen med barna. Det kan til og med være et prosjekt for barn; forutsatt at de er riktig alder.     
 6.  
 7.   4      Velg nøye hvor strengt du er med barna. Barn gjør raskt en dårlig beslutning. Som barnepike er jobben å lære dem å få mening om det. Barn er ofte ikke kloge nok til å ta de riktige avgjørelsene. De forstår ikke hva som er riktig. Det er derfor de trenger din kjærlige, men stødig støtte - bare for å lære å lage smarte valg.  
    
  •   Start med advarsler. Fortell dem hva som skal skje hvis de ikke følger instruksjonene. Så advarsel igjen. Denne gangen er imidlertid noe mer spesifikt. Hvis de ikke hører neste gang, vil de få en straff. Den siste utveien er straff.
  •  
  •   En måte å disiplinere yngre barn på er å ta tid (for eksempel stå i hjørnet eller sett stille i en stol). En annen mulighet ville være å fjerne objektet som forårsaket problemene. Kontroller at tidsavbrudd eller fjerning av varen er bare for en viss tid; i henhold til omfanget av ulydighet.
  •  
  •   For eldre barn kan for eksempel avbrudd av privilegier (dataspill, TV, pauser, etc.) bli vurdert, samt tidsavbrudd i deres rom.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Å være aktiv sammen! Du spiller med barna og gjør ting sammen som interesserer dem. For eksempel kan de finne noe sammen som gjør at de kan lære barn, men det gjør dem også lykkelige. Du bør gå en tur med dem: til parken eller til museet. Da ser du at de er aktive - men også at man leser en bok nå og da sammen. For ting som er vanskelig for de små, er det nødvendig med støtte fra barnepike. Sørg alltid for at du adresserer barna i henhold til deres alder - men likevel slik at de kan utvikle seg på sitt eget språk.     
 10.  
 11.   6      Snakk med foreldrene daglig. Arbeidsgivere vil vite hva barna gjorde hele dagen. De lærer deretter hva barna har gjort, hva moro de hadde sammen, men også det som ikke gikk så bra. De bør få innblikk i hvordan barna oppfører seg gjennom dagen, utenom foreldrenes tilsyn.     
 12.  
 13.   7      Barnene nå også deres egne - man bør alltid huske på det! Lær å elske henne. Vær stolt av henne! En god grunn til at barna ser frem til de kommende besøkene beriker forholdet. Vis dem at du fortsatt liker dem selv om du nettopp har sendt dem ut i tid eller har trukket sine tv-rettigheter. Du må forstå at du bare vil ha det beste for dem. Hjelp dem til å lære ting. Styr dem gjennom vanskelige tider. Se frem til suksessene med dem. Vær dum med dem også. Snakk med dem om en person som forstår langt mer enn mange kan tenke.               
 14.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

             
Index populær:
Bor en lås.

Velg et kallenavn.

Naturligvis forhindre graviditet.

Få en adrenalin rush.

Bygg en mobil og billig gjerde selv.

Få feer i glasset.

Sett opp en katastrofeplan for familien din.

Flytt til England.

Lag pilehoder.

Få mannen din til å høre på deg.

Gjør vodka med smak.

Toup håret ditt.

Støttearbeid.

Sett en Timex Ironman.

Kan huske ting.

Kjøp barneklær under graviditet.

Få feer i glasset.

Oppfinne ord.

Tving en burp.

Lag en Harlem shake video.

Fremkall eggløsning naturlig.