Home \ index
 

Bygg en mobil og billig gjerde selv.

 

De som ikke vil bruke for mye penger til å bygge et gjerde rundt bassenget deres, bør lese videre her.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Generell beskrivelse  ,

    
   
 1.            1      The Fence består av dobbelstangsmatter, hylleunderlag, hjørneforbindelser, mange gjengede bolter, skiver, muttere og vingemuttere. Kostnad for 12 m ca 275 €.        
 2.  
 3.   2      Gate består av en forkortet dobbelstangsmatte, et gjerdestolpe med fot og standardportfittings fra maskinvarebutikken: Klokke, hengsler, porthåndtak og et tårn. Koster ca 75 €. Er muligens synonymt billigere.     
 4.  
 5.   3     For denne versjonen må det ikke bores hull i betongen eller hele deler må betonges.     
 6.  
 7.   4      Det er også en artikkel om Wikihow om hvordan du gjør ditt barn barn og dyr trygg. [1]. Denne Wikihow-artikkelen er også god og informativ.     
 8.  
 9.             5      Bassenget gjerdet beskrevet her er ikke like hardcore trygt som det som er beskrevet der, men høyden på 85 cm er helt tilstrekkelig for mindre barn, og også for større, slik at de ikke ved et uhell kan falle.       
 10.  
 11.   6      Gjerdet holder deg "rist det" eller lutner seg lett mot det, og selv ekte tordenvær kan ikke skade det. Likevel er han ikke så stiv at barn vil klatre på den.               
 12.  
             

    2      Stengselelementer  ,

    
   
 1.             1      Dobbelstangsmatter har fordelen at de er absolutte standardelementer, stabile i seg selv, varmgalvanisert og en matte 200 x 83 cm på Hornbach online koster bare rundt 27 €. Hvis du kan levere dem til nærmeste Hornbach-maskinvarebutikk, sparer du 29 € leveringsavgift.       
 2.  
 3.   2     Selvfølgelig kan du også belegge dem i grått eller grønt og få dem mye høyere.     
 4.  
 5.   3     Stengeplugger er så smale at de ikke er veldig egnet for barn å klatre.     
 6.  
             

    3      Tilkobling av gjerdselementer  ,

    
   
 1.             1      Som tilbehør til dobbeltstangsmatter er det såkalte "hjørnekontakter". Hvis du kjøper lengre 8mm metriske skruer, kan du enkelt bruke dem til å koble to gjerdselementer.       
 2.  
 3.   2     Vinge nøtter kan brukes til å lette demontering uten verktøy.     
 4.  
             

    4      føttene  ,

    
   
 1.             1      For hyllebeslagene er det tatt vinkler (som er tilgjengelige i Hornbach belagt i grått). Med & gt; 20 cm sidelengde, de gir høy vinkelmotstand, hvis to mot hverandre med skruer gjennom de eksisterende hullene er skrudd.       
 2.  
 3.   2      Herdematten hviler på den nedre gjengede bolt. Foten med gjerdet er festet til den øvre gjengede bolten med muttere og skiver.     
 4.  
             

    5      Porten  ,

    
   
 1.             1      Den vanskeligste delen er innlegget. Portens vekt er avhengig av det, og det må regnes at det kanskje er et barn som holder på det for å gjøre det gøy.       
 2.  
 3.             2      Her var det fortsatt betong (med kjemisk mørtel og 12 gjenget stang). Den eksisterende betongbasen og et innlegg av gjerdet ble brukt.       
 4.  
 5.   3      Innlegget bør ikke festes med den bredere siden til portens retning. Innleggets føtter er ikke løst i denne retningen, men skuddene gir vei, slik at innlegget vinkler når du trekker. Men hvis du trekker den i retning av den smale siden, er den allerede veldig stramt...     
 6.  
 7.   4      I henhold til kravene skal det oppnås en firkantet stålprofil som passer inn i stolpet, samt mulige andre flate stålstykker for å fylle stolpen så godt som mulig fra innsiden og deretter bor hullene for de gjengede skruene gjennom hele stålet Cocks er festet.  
    
  • Man kan spare seg over den smale sidenvarianter alt.
  •  
         
 8.  
 9.      5      I tillegg ble begge innleggene forbundet med 16 mm perforert tape. Stansebåndet ble "trukket" over de gjengede boltene, så det var ingen spill her. 
    
  • Selvfølgelig må du måle og prøve nøyaktig høyden og avstanden til hullene til blokkene slik at porten ikke henger for lavt eller for høyt.
  •  
  • Feste Angel-båndene med perforerte bånd på baksiden krever litt boring av de perforerte båndene, men er ellers ikke så vanskelig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Med perforerte belter kan låsemekanismen også festes til grillene.        
 12.  
 13.             7      For så vidt angår beslag, imponerer området på Bauhaus betydelig bedre enn ved Hornbach. Hornbach har ganske gulforzinkede varer på tilbud. På Hornbach finnes det for rimelige penger og stålgrå, som passer mye bedre til de varmgalvaniserte barmatterne.       
 14.  
 15.   8     Torrola nederst på porten er også ganske nyttig, fordi det tar en betydelig del av vekten fra målet, noe som ellers ville presse innlegget.     
 16.  
 17.   9     Her er to skisser ut av hele ideen om hvordan det kan fungere:     
 18.  
                            
Index populær:
Vær en god kisser.

Feil en ryggskade.

Forbered en god matbit i mikrobølgeovnen.

Ansatte motiverer.

Godta at barnet ditt er homofil eller biseksuell.

La din mann være.

Finn gaver som passer.

Forbered en krydret saus.

Publiser en bok.

Forbedre smaken av billig vodka.

Få et pakkesporingsnummer.

Lag et sykehushjørne.

Ta en baby til stranden.

Spørsmålet om eksistensen av julemannen.

Bli en bryllupsfotograf.

Avtale med fengselsstraff.

Lag en hovercraft.

Gi visker momentum og lengde.

Vær en god far.

.

Lag iPhone ringetone fra YouTube video.