Home \ index
 

Ta et bilde av en gravsten.

 

Gravestones er monumenter av våre forfedre og en kobling til familiebinder og vår fortid. Mange mennesker er interessert i å ta bilder av gravsteiner, og et godt bilde er ønskelig når man forsker på stamdata eller fotograferer gravstener og gravmarkeringer. Jeg håper du finner disse tipsene nyttige.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1      Vær forsiktig når du går til en kirkegård. Før du går på fotokspedisjonen til gravstenene, ta litt tanke på etiketten i kirkegården og gjør det rette for å hjelpe andre å nyte opplevelsen.  
    
  • Parker bilen din på et passende sted. Det er bedre å gå, heller enn å parkere på et dårlig valgt sted.
  •  
  • Ikke gå rundt med utstyret når en begravelse foregår.
  •  
  • Hvis du flytter blomster eller memorabilia for å få bildet ditt, legg det tilbake før du reiser.
  •  
         
 2.  
 3.      2      Bruk fotografisk utstyr av høy kvalitet. Et godt digitalkamera med autofokus, blits, justerbar eksponering og zoom. Optisk zoom er best, fordi den gir deg mest detaljer på et bilde, men koster mer med et slikt kamera og trenger mye batteri. Foreningen for Gravestone Studies anbefaler et 35mm speilreflekskamera for overfylte kirkegårder med enten en 50-55mm linse eller en 35mm vidvinkelobjektiv. Har nok minne eller ta flere kort, hvis du tror han kan gå tom for deg.  
    
  • Foretrekker et kamera med en LCD-skjerm. Så du kan sjekke før du går hjem for å se om du har all den informasjonen du vil ha klart innspilt. Hvis du ikke kan lese innskriften eller det er ute av fokus, vet du det med en gang.
  •  
         
 4.  
 5.      3      Planlegg for den beste belysningen. Dette er det viktigste trinnet, da det er de fine detaljene i gravstenen du vil spille inn.  
    
  •   Frontlys. Morgenlyset anbefales når gravsteinen vender mot øst. Dette er ofte tilfelle, men ikke alltid. Vestvendte gravstener (som i New England) er best fotografert midt på dagen, og nordvendte steiner er best fotografert i sen ettermiddag lys. Det er vanskeligere å få et godt skudd når steinen lyser bakfra.
  •  
  •   Vinkel av sollys. Direkte belysning kan ikke gi så gode resultater som det kan vaske ut innskriften. Dagslys rundt middag kan gi en kontrast av sterkt lys på overflaten av steinen og mørkere skygger på graveringen. En lysfrekvens i en vinkel på 30 grader betraktes som den beste belysningen i løpet av dagen. Bruk skygger på slitte steiner som er vanskelig å lese til din fordel.
  •  
  •   Reflekterende sollys. Noen fotografer har bærbare reflektorer eller speil for dette formålet. Du kan omdirigere sollyset ved å bare sette opp et hvitt bord. Du kan kjøpe billig hvit bølgepapp. Lene den mot stativet eller nærliggende stein for å lede lyset i ønsket retning. Aluminiumsfolie kan virke, men kan forårsake uønsket forvrengning og blending. Du kan også skape lys over en skyggefull gravsten med to speil. Selvfølgelig, hold reflektoren ut av synsfeltet på kameraet.
  •  
  •      Ekstern blits. For best resultat på vanskelige steiner, eller hvis du ikke vil vente på at solen er i beste vinkel, ta en ekstern blits. Vanligvis er flashguns lyse nok til å skygge ut solen og levere skarpe kontraster, selv når gravstenene er slitt ut. Du trenger et kamera, sannsynligvis med en varm sko, et blits og en lukkerutløsning med eller uten kabel. Cowboy Studio NPT-04 er en billig trådløs trigger. Du trenger også et blitsstativ eller en veiviser. Fest blitsenheten slik at lyset faller fra siden eller fra litt over gravstenen. Still kameraet til manuell eksponering ved et fast, lavt ISO-nivå. ISO 100 og f / 20 ved 1/200 er en god start for eksponeringen. Du må kanskje gjøre noen testbilder for å finne ut hva som passer best med utstyret ditt.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Kjenn deg selv med forskjellige typer overflater. Vær oppmerksom på at forskjellige overflater kan registreres annerledes, noe bedre enn andre. Glatte metalloverflater reflekterer mye lys og trenger mer omsorg, slik at de ikke bare virker som uskarpt sollys, mens det ofte er fuktige steinflater som må fuktes for at innskriftet skal komme ut klart. Sjekk bildene dine når du har tatt dem for å se hvilke justeringer som må gjøres på gravstenens overflate.     
 8.  
 9.      5      Om nødvendig, forbedre påskriften. Bruk bare rent, rent vann. Mange gravide overflater er porøse og skjøre, f.eks. Granitt, marmor, sandstein, skifer etc. En del av deres sjarm er også en del av deres skjøthet, så vær ekstremt forsiktig når du prøver å rense eller hvite dem. Det er greit å sprøyte litt vann på innskriften for å gjøre det tydeligere eller rense det. Tørk overflaten av gravstenen med en bomullsklut, en naturlig svamp eller et kjøkkenhåndkle og la graveringen være fuktig. La overflaten tørke litt, og den våte graveringen vil se litt mørkere ut. Hvis du har en veldig myk børste, kan du vurdere å bruke den på ikke-flakende gravsteinflater for å fjerne opphopning av støv eller jord.  
    
  •   Ikke bruk barberkrem. Dette etterlater rester av stearinsyre som kan flekke eller skade steinen (spesielt i granitt eller marmor). Dette betraktes som hærverk.
  •  
  •   Ikke bruk kritt eller kull direkte på steinen. En grav er ikke et passende sted for graffiti; I tillegg kan pigmentene i kritt føre til permanente flekker (samt alabastgips). Ikke bruk noe grovt eller grovt som kan fjerne noen del av gravstenen.
  •  
  •   Vær svært forsiktig med en alvorlig slitasje. Vær først oppmerksom på at dette kan skade gamle gravstener og at det er ulovlig i enkelte stater i USA og muligens andre steder. Hvis det er tillatt, fortsett med stor forsiktighet og unngå det på gravstein, som er skjøre, veldig gammel eller forsømt. Legg et stort ark med rent papir på gravsteinen for et gni. Deretter, med siden av kritt, lager du forsiktig et slitasje som etterlater et bilde av merket på papiret. Overvåk alltid barn som gjør dette og sørg for at de er veldig forsiktige med å skyve og stå på graven.
  •  
         
 10.  
 11.      6      Lag nok bilder. Digitalkameraer gir deg frihet til å ta masse bilder, noen av dem er ikke så gode som andre, og noen av dem er bare en plate i stedet for et bilde av noen skjønnhet. Bruk dette alternativet til å ta forskjellige bilder av gravstenen fra forskjellige vinkler og avstander. Ta bilder av kirkegårdsdelen slik at du kan dokumentere gravenes plassering. Fra en avstand, ta et bilde av hele kirkegården og kirkegårdsskiltet eller inngangen til å dokumentere navnet og plasseringen av kirkegården.  
    
  • Du må kanskje ta flere bilder av noen gravstein for å få hele oppskriften. I dette tilfellet kan panoramafunksjonen til et kamera eller en telefon som iPhone være nyttig. Hvis du har en iPhone, bruk den med deg.
  •  
         
 12.  
 13.      7      Ta bilder om gravstenens omgivelser, så vel som gravstenen selv. Statuer kan fortelle mye om hvem en person var og hvordan man husker dem. Blomster, planter og andre deler av en steins omgivelser kan også forbedre bildet.               
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (4)      
Index populær:
Slik praktiserer du meditativ meditasjon.

Oppdag babyens kjønn.

Hvordan beskytte familien sin.

Forbered deg på en tsunami.

Vet hva du bør ha i vesken din.

Praksis avvikende tenkning.

Forbereder riktig for en test.

Finn ut om partneren er utro på deg.

Vri en baby slynge.

Dissiplin et stædig eller envis barn.

Bli kjent på internett.

Finn opprinnelsen din.

Anerkjenn en sliten barn.

Bake Panini.

Hvordan lage en CV i Word.

Ta tak i irriterende besteforeldre.

Naturkatastrofer overlever.

Forstå de siste ukene av svangerskapet.

Ta tak i humørsvingninger av en tenåring.

Lag et bryllupsprogram.

Går på ferie med småbarn.